18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 22. runde i Superligaen den 17. marts 2024

Grundspillets sidste runde i Superligaen spilles søndag. Vores faste ekspert, Per Pedersen, giver dig sine tanker og spilforslag til runden – og så udråber han for anden runde i træk et opgør fra den tunge ende til Rundens Kamp.

Superligaen 22. runde 2023-2024. Per Pedersens rundeoptakt.

FC København var suveræne mod Lyngby. (Foto: IMAGO / Gonzales Photo)

Mere gys – denne gang i Lyngby

Så er det sidste runde af grundspillet. OB var en klasse bedre end Vejle i Nørreskoven og holdt fast i deres forrygende udebanestatistik. 

Silkeborg fortsatte derouten mod ellers tamme AGF, og Lyngby har nu ikke vundet i 11 kampe. 

Brøndby var ikke gode, men de vandt, Viborg vandt igen ikke, og i mandagskampen var en håbløs bane i Randers medvirkende til dårlig underholdning, da FCM tilbageerobrede førstepladsen. 

Ros til FCK, der var super stærke mod, og det var måske en af grundene, skidt kørende Lyngby, men bortset fra københavnerne, og til dels OB, var der ikke meget opløftende spil i runde 21. Men spænding, det er der nok af i “Suppen”.

Lidt om runde 22: Jeg ved det, Silkeborg kan ryge ud af top 6, men det sker ikke. De skal godt nok selv spille i Brøndby, men OB skal møde FCK, så chancen for at fynboerne vinder, OG indhenter en dårligere målscore, den er meget lille. 

Gyserkamp i Lyngby, hvor hverken de eller Viborg kan tillade sig at tabe den kamp. Den kamp er, for mig i hvert fald, den mest interessante i runden, men selvfølgelig er det super spændende at se, om der sker forskydninger i rækken. Det er jo sindssygt tæt i begge ender! 

De 5 øverste hold vandt alle i den forgangne runde, men kan de gøre det igen? Og Vejle har igen en mulighed for at kravle over nedrykningsstregen, men det er nok ikke sandsynligt, det sker i denne runde. 

Men vejlenserne er med i kampen om overlevelse, og pt ser både Lyngby og Randers dårligere ud. God Superligaweekend!

Per Pedersen: Sådan går foråret 2024 i Superligaen

AGF – Hvidovre IF 1 (3-0)

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00

Efter en times spil i Silkeborg havde AGF en xG på 0,06.. De førte 1-0, men det tal viser med al tydelighed, at aarhusianerne ikke fik angrebsspillet til at flyde. 

AGF var faktisk dårlige, men 3 point er 3 point, og de er vigtige for AGF i bestræbelserne på at spille mere end en birolle i slutspillet. 

Hvidovre spillede helt op med FC Nordsjælland i fredagskampen og havde fortjent point. 

Den kommende nedrykker “dør med støvlerne på”, De spiller flot med og ligner ikke et hold, der har lagt sig fladt ned. 

Selv uden Stenderup og Matti Olsen var de i store perioder det bedste hold, men det gav altså ingen point. 

Jeg er spændt på at se, om Hvidovre vil stille sig dybt, som de havde succes med i Farum, men jeg tror det ikke. Det ligger ikke til deres stil, og de skal jo reelt også jagte sejren i alle kampe. 

Som nævnt spiller AGF ikke god fodbold i øjeblikket, men de vinder den her hjemmekamp mod Hvidovre og tanker selvtillid med mange mål! 

Poulsen og Beijmo er i karantæne, men det skal AGF kunne klare med deres fine trup, mens Iljazovski ude for Hvidovre er en større udfordring.

Per Pedersen tror på: AGF -1,5 til odds 2,10 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Vejle Boldklub 1 (1-0)

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00

FC Midtjylland fik en grim men meget vigtig sejr i Randers. Spillet flød bestemt ikke mandag aften, men banen var heller ikke i en stand, der muliggjorde godt spil. 

De tre point blev kriget hjem, og det kan også noget. FC Midtjylland ligger nummer 1, og det skal de selvfølgelig også gøre efter en hjemmekamp mod nedrykningsaspiranterne. 

Vejle med og uden Albentosa er to forskellige hold. Det viste OB-kampen i sidste uge, hvor VB gav langt flere chancer væk end normalt. 

I front havde de bænket Onugha, men AK viste intet, så mon ikke topscoreren er tilbage her. Vejle spillede, med egne ord, sæsonens dårligste kamp, men generelt har de et stabilt niveau, og jeg har tiltro til, at de finder tilbage til det. 

Om det rækker til point mod førerholdet er selvfølgelig tvivlsomt, men Ulvene kommer til at arbejde hårdt for sejren mod et VB-hold, der vil satse på defensiv stabilitet.

FCM får dog scoret en enkelt gang og vinder en kneben sejr.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland (0:1) X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Brøndby IF – Silkeborg IF 1 (2-0)

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00

Brøndby viste ikke mesterspil i Viborg, men de fik et mesterresultat. Når de kan vinde sådan en kamp, kan de vinde de fleste, 

Og der er ingen tvivl om, at troen på noget stort er til stede på Vestegnen. Kvistgaarden og Ohi scorede målene, og det er vigtigt for BIF, at de to holder gang i målscoringen. 

Silkeborg fortsætter stimen med dårlige resultater. De er ikke helt sikre på top 6, men jeg vover pelsen og siger, at de havner der. Trods bare 2 point i de seneste 9 kampe og kun 4 scorede mål. 

De har pt. ikke top 6-kvalitet, men det er guld værd for dem med et slutspil, hvor de kan koncentrere sig om at blive bedre og gøre sig klar til næste sæson. OG de kan fokusere på at vinde pokalturneringen, som de stadig er en del af. 

Det er to hold, der er i hver sin ende af formbarometeret, og hjemmeholdet fortsætter pointhøsten med en sikker sejr.

Per Pedersen tror på: Brøndby IF til odds 1,60 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Randers FC 1 (3-1)

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00

FCN imponerede ikke i Hvidovre – langt fra. Men de 3 heldige point er jo gode nok, så mon ikke Hoff Thorup og resten af teamet kommer hurtigt videre. Og tager kampen som en reminder om, at man skal være 100% klar hver gang. 

Det var godt for FCN, at Ingvartsen fik scoret, og måske kan det få ham tilbage på sporet. Selvfølgelig er det en sportslig beslutning, at han ikke spiller fra start, men det er stadig vildt nok. Han er en klassespiller. 

Randers tabte, ikke uventet, i mandags til FC Midtjylland, men de kunne sagtens have fået point.

I en dårlig kamp var Randers i store perioder mindst dårlige, men de kunne ikke score på de store chancer, de skabte, og så endte det med 0 point. 

22 scorede mål i 21 kampe er for lidt, og det er der, jeg ser deres største problem. Odeys topniveau er højt, men han viser det jo nærmest aldrig, og så er det ligegyldigt. 

Det er to hold, hvor tingene ikke kører som smurt. Men på hjemmebanen i Farum bør FCN køre en sikker sejr hjem. 

Frese er i karantæne for hjemmeholdet og Enggård det samme for udeholdet.

Per Pedersen tror på: FC Nordsjælland til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Lyngby Boldklub – Viborg FF X (1-1)

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00

Lyngby blev kørt over i Parken, og havde FCK ikke skruet ned for tempoet, kunne det være gået værre. 

Men Lyngby skal heller ikke måles på kampe mod FCK, så de skal have fuld fokus på træningen i denne uge og IKKE miste selvtilliden. 

David Nielsen skal nok få gjort sit hold klar, det er jeg sikker på, og den her kamp, mellem 2 hold fra bund 6, er helt åben set med mine briller. 

Viborg spillede en flot kamp mod Brøndby, men de tabte på et mål i overtiden. De skabte rigeligt med chancer til at få point, og de var det bedste hold, men de mangler skarphed.

De skal simpelthen score på nogle af de chancer, de spiller sig frem til. Lyngby har ikke vundet siden 3. december, og det gør de heller ikke her. 

Men de får point i en meget tæt kamp.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,65 – SPIL HER >>*

OB – FC København 2 (1-3)

Søndag d. 17. marts 2024 kl. 17:00

OB leverede flot  i Vejle og burde have lukket den kamp allerede inden pausen. Krogh overraskede ved at rykke Bjørn Paulsen frem på midtbanen, og det synes jeg, han løste flot, men han måtte udgå skadet i pausen. 

Fynboernes bedste var endnu engang Al Hajj, der var fremragende! Han mangler dog at vise det mod de bedste hold, men det kan han jo så gøre i den her kamp. 

FC København spillede en stærk kamp mod Lyngby, forårets bedste, og vandt sikkert 4-0.

De spillede i et tempo, hvor Lyngby slet ikke kunne følge med, og kan de møde frem med samme koncentration, vinder de også på Fyn. 

Også selvom OB vil spille deres chance for top 6 og gå efter sejren. Jeg er overbevist om, at Neestrup holder sine spillere skarpe og holder presset på Brøndby og FC Midtjylland.

Udesejr! Og det selvom OB atter kan råde over deres topscorer, Don Deedson, der er tilbage fra karantæne.

Per Pedersen tror på: FC København til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Superligaen sponsoreres af Expekt.

SpilXperten og Viborg FF: Disclaimer

Tips fra Superligaen

28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar