18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 22. runde i Superligaen d. 20. marts 2022

Per Pedersen klæder dig på til den sidste runde i Superliga-grundspillet. En runde, hvor FC Midtjylland skal passe gevaldigt på, at de ikke taber yderligere terræn til FCK og Brøndby.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 22 i Superligaen

Sidste runde I grundspillet. Eller første i slutspillet… Top 6 er defineret, og den her runde er LIDT fesen… Men noget er der dog at se frem til. Vejle har bidraget til underholdningen allerede, ved at fyre Peter S., og det bliver spændende, om det ændrer noget, når de møder OB. Jeg tvivler… FCM har hentet Dreyer på korttidskontrakt; om det kan være med til at vende bøtten vil vise sig. Ulvene har desperat brug for sejre, men Jysk Park er ikke det nemmeste sted at hente sådan en. AGF skal fortsætte den fremgang, de viste i Brøndby, der til gengæld kan slå et hul til AaB på hele 8 point. Jeg glæder mig som altid til Superliga-bold.


AGF – Viborg 1 (2-1)

AGF er ikke i top 6 – en gigantisk fiasko efter de mange dyre spillere, de hentede ind sidste sommer. GF har spillet skidt, men når det er sagt, så var de ret gode i Brøndby i søndags! Jeg var begyndt at synes, det trak op til trænerskifte, og det kan da også være det gør, men som de kæmpede og knoklede i Brøndby, lignede det ikke et hold, der vil af med David Nielsen. Grønbæk var decideret fremragende i kampen, og efter Hausners kollaps, må det da snart trække op til Tingager-comeback. Viborg vandt fortjent og sikkert over Vejle, der er bund i det hold! Lonwijk er tilbage efter karantæne, og det gør dem kun stærkere. Men spiller for spiller ER AGF bedre, selvom Viborg lige nu er foran i tabellen. Hvis AGF skal blive nummer 7, skal de helst ikke tabe yderligere terræn til Viborg, så et nederlag er udelukket her. Og jeg tror GF napper alle 3 point!

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

FCK – FC Nordsjælland 1 (2-0)

FCK slog hul til FCM med sejren i Herning. Kønt var det ikke, men igen 3 point, og det er jo det vigtigste. FCK er hårdt belastede i øjeblikket, og spillede torsdag mod PSV. Men deres trup er så bred, at de skal kunne klare det, og specielt mod hold fra den lavere ende af tabellen. FC Nordsjælland spillede 1-1 mod Sønderjyske, efter en kamp, hvor deres forsvar ikke så godt ud, og offensiven virkede ubeslutsom. De skal steppe gevaldigt op, hvis de vil ha’ point i Parken. Flemming P. mener de viser, der er substans i holdet – jeg er ikke enig. Jeg synes, de spiller uopfindsomt og langsomt. Trætte FC København finder de nødvendige ressourcer frem og vinder sikkert. Lerager er i karantæne for Løverne.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*

AaB – Brøndby 2 (1-2)

AaB er nok uden Høegh, der udgik skadet. Og Højholt og vigtige Thelander er i karantæne. Til gengæld starter Kusk (forhåbentlig) efter hans opvisning i Odense, hvor han afgjorde kampen. AaB har fået flere point end spillet har berettiget til i denne sæson, men faktum er, at de ligger rigtig godt, og kan de vinde her, er de med i medaljekampen. Brøndbys sejrsstime stoppede senest i en kamp mod AGF, hvor det igen så tyndt ud i front, og defensiven ikke var helt så skarp, som vi er vant til at se den. Men stærkt igen ikke at tabe, og Brøndby er lige nu nummer 2 – imponerende! Offensivt er de dog ikke set dårligere i seks år, så generelt skal BIF være glade for defensiven. Tæt ser det ud – men AaB uden Thelander er afgørende – udesejr!

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,73 – SPIL HER >>*

Vejle – OB 2 (1-3)

Vejle med endnu en trænerfyring… Det sejler virkelig i Nørreskoven. Jeg synes ellers, Peter Sørensen gjorde det ok, men ejeren må jo mene, der er mulighed for at redde sig stadig… I Viborg var Vejle næstbedst det meste af kampen og tabte fortjent. Men ser man på truppen, så ligner de altså heller ikke et Superligahold. OB dummede sig mod AaB, og fynboerne har bare vundet 4 kampe hele sæsonen! Ikke godt! 8 trænere på 12 år signalerer ikke den stabilitet, man synes fynboerne har brug for. Spillermaterialet er ikke dårligt, og OB bør vinde denne kamp. Men Vejle med ny træner, i overlevelseskamp – det bliver spændende at se, hvordan VB kommer ud. OB er bedst, og vinder sæsonens bare anden udesejr…

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – Randers 2 (1-2)

Sønderjyske spillede igen kun én god halvleg, da det blev til 1 point i Farum. Det er simpelthen for lidt, men de er øjensynligt ikke bedre. Kan de hente et point her, er der chance for at de kan starte medrykningsspillet “kun” 8 point efter FC Nordsjælland. Berggreen er nok med her igen, og det er en styrke, men en kamp mod Randers er svær. Selv i den forfatning, kronjyderne har vist sig i her i foråret. Det har ikke været kønt, selvom de rejste sig flot mod Silkeborg i søndags, og kan de holde det niveau, vinder de også her. Sønderjyderne har ikke vundet i de seneste 12 kampe, og det bliver heller ikke her.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,22 – SPIL HER >>*

Silkeborg – FC Midtjylland X (0-0)

Begge mandskaber tabte sidste uge. Silkeborg spillede sæsonens ringeste kamp i Randers, men hjemme på Jysk Park er de bare ikke sjove at spille imod. Jeg tænker ikke, Kent laver revolutioner efter en enkelt skidt kamp, og jeg forventer SIF meget, og sikkert, på bolden. FC Midtjylland har Danmarks næstdyreste mandskab, de spiller bare ikke ret godt pt. Men deres kvalitet kan man ikke fornægte. Jeg er sikker på, at ulvene spiller en smule afventende, for ikke at ryge i Silkeborg-omstillinger, og så satser på selvsamme omstillinger, når de bryder bolden. Helt åben kamp, set gennem mine briller… Bo Henriksen bliver presset, hvis FCM ikke vinder, og jeg tror han bliver presset. Også selvom Dreyer gør comeback for Ulvene.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Find flere spiltips i SpilXpoden

Skriv et svar