18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 21. runde i Superligaen den 8. – 11. marts 2024

Bundkampen er pivåben i Superligaen. Vores ekspert, Per Pedersen, tøver ikke med at udnævne Vejle – OB til Rundens Kamp. Få hans vurderinger og spilforslag til alle 6 kampe i Superligaen.

Superliga-optakt. R21 2024. Per Pedersen.

(Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Nicolai Berthelsen)

Top-top gys i Vejle

Der er bare 2 kampe tilbage i grundspillet, og selvom mange ting nærmest allerede VAR afgjort inden forårsstarten i februar, er der jo alligevel nogle ting, der står anderledes i dag. 

Brøndby dummede sig mod Vejle, men de har bragt sig i en position, hvor nogle begynder at tage dem seriøst i forhold til at vinde mesterskabet. Der er jeg ikke (endnu), men jeg håber, de spiller med til det sidste. 

Og FCM havde godt nok en god målmand igen i fredags, men hjemmesejren over FCK var helt fortjent, og det var endda med et hold, der manglede 3-4 fra den normale startellever. Også stærkt!

Hoseth blev fyret efter 50 (!) dage i Lyngby. Av, der er en ledelse, der må spørge sig selv om, hvordan han kunne slippe igennem en rekruttering. 

Og spillerne har været medvirkende til fyringen, så de skal steppe op. Og det gjorde de jo så langt fra mod Hvidovre. 

Der var selvfølgelig mest fokus på kampen i Herning, men der var også andre vigtige og spændende kampe i runden. Eksempelvis dramaerne i Aarhus og Brøndby, hvor hjemmeholdene leverede under middel.

I næste runde er “topgyset” (og det er ikke, fordi jeg er stribet), kampen i Vejle, hvor VB kan gå forbi OB. Der bliver udsolgt i Nørreskoven, og det bliver fedt. 

I Silkeborg skal både hjemmeholdet og AGF jagte forårets første sejr, og Lyngbys kriseramte hold skal en tur i Parken.

Interessant ved denne uges kampe er, at der er mange nøglespillere i karantæne. Paulinho, Wass, Deedson, Albentosa og Finnsson blandt andre, og det bliver spændende at se, om det betyder noget for kampenes udfald.

Per Pedersen: Sådan går foråret 2024 i Superligaen

Hvidovre IF – FC Nordsjælland 2 (1-3)

Fredag d. 8. marts 2024 kl. 19:00

Det var et sensationelt comeback i Lyngby. Hvidovre leverede en fantastisk anden halvleg specielt 

Jeg under den sympatiske duo Lassen og Frandsen succesoplevelsen efter en svær sæson, også selv om de nok begge er afklaret med, at det hedder første division næste år. 

Qamili var god offensivt, forsvaret stod ok trods det tidlige tab af Stenderup, og Marc Nielsen gjorde det godt som offensiv venstre back. Og den, Smed sparker ind, er bare topklasse. 

Klart har det givet Hvidovre et boost med sejren. Men på hjemmebane har de ikke vundet en Superligakamp siden 1997. 

FCN vandt i mandags klart over Silkeborg blandt andet i kraft af 2 mål fra Mads Hansen. Måske er han den løsning i front, de har ledt efter et stykke tid nu. 

Generelt skabte nordsjællænderne mere end længe, selv om det var på en lidt billig baggrund mod et vaklende Silkeborg-forsvar.

FC Nordsjælland er et klart bedre hold end Hvidovre, og det viser de. Udesejr!

Per Pedersen tror på: FC Nordsjælland til odds 1,36 – SPIL HER >>*

Silkeborg IF – AGF X (1-1)

Søndag d. 10. marts 2024 kl. 14:00

Silkeborg fortsatte nedturen med endnu et nederlag, da de tabte i Farum i mandags. Ikke meget hang sammen for jyderne, men takket være den fine start på sæsonen kan de i denne runde endegyldigt sikre sig deltagelse i top 6. 

SIF har mistet vigtige spillere i vinterpausen, og så er Lind slet ikke kommet i gang efter sin skadespause. Han virker tung og kommer ikke frem til noget som helst. 

AGF spiller for meget på fysik. På trods af nogle kreative spillere bliver der ikke spillet ret meget god angrebsfodbold, og det hele virker for systematisk og fantasiforladt. 

AGF kommer selvfølgelig med i top 6, men 2 point i forårets første 3 kampe indikerer, at de let kan komme til at spille en birolle i det fine selskab. 

Rösler sagde i søndags, at de nu skal spille mere offensivt og målsøgende. Det glæder jeg mig til at se. Giv nogle af de kreative spillere friere tøjler. Det har de før vist, de mestrer. 

2 hold, der kæmper med tingene i øjeblikket, og de deler.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Vejle Boldklub – OB 2 (1-2)

Søndag d. 10. marts 2024 kl. 14:00

Angreb vinder kampe, og forsvar vinder mesterskaber – eller sikrer overlevelse i Superligaen. Og så nævnte jeg ikke engang Trott, VBs keeper, men han er virkelig stærk. 

Vejle hentede et flot point i Brøndby, og de tror nu for alvor på overlevelsen. OB beviste igen, at de er et af rækkens bedste udehold og fik et fortjent point i Aarhus. 

Det bliver en gyserkamp i Nørreskoven. Jeg tror ikke, OB kan lokke Vejle frem, som de kan med de fleste hjemmehold, og derfor kan det her blive mere taktisk end velspillet. 

I bundkampen kan begge mandskaber vise sig tilfredse med et enkelt point, men OB er gode på omstillinger og vinder. 

Deedson er ude med karantæne for OB, men værre er det for Vejle, der må undvære Albentosa (også karantæne), og det er hans fravær, der gør, at jeg har OB som vinder.

Per Pedersen tror på: OB til odds 2,75 – SPIL HER >>*

FC København – Lyngby Boldklub 1 (3-0)

Søndag d. 10. marts 2024 kl. 16:00

FC København var på Heden i fredags og var skuffende dårlige. De tabte fortjent, selvom de løftede sig i anden halvleg og kunne have fået point. 

Generelt var de ikke gode, og det skal selvfølgelig revancheres på hjemmebane mod Lyngby. Falk havde en skidt dag i Herning, og han er bare super vigtig for FCK, så han skal tilbage på niveau, og det skal han nok komme hurtigt. 

Gytkjær var tilbage for Lyngby i søndags, og han gled direkte ind i startopstillingen. Og scorede. Dog på et latterligt VAR-straffe, der aldrig burde være dømt. 

Av, av, av Lyngby! Foran 2-0 og så indhentet – af Hvidovre. Lyngby er så absolut i nedrykningsfare og er vel pt rækkens dårligste hold. 

Point i Parken? Det kommer ikke til at ske. Chancen er større for, at Don Ø igen kommer i spidsen for FCK! Stensikker hjemmesejr. Selv om FCK har været en tur i Manchester i midtugen. 

Lyngby har for øvrigt Finnsson i karantæne, det gør heller ikke opgaven lettere.

Per Pedersen tror på: FC København -1,5 til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Viborg FF – Brøndby IF X (2-2)

Søndag d. 10. marts 2024 kl. 18:00

Viborg kom tilbage på sporet med den flotte sejr over Randers. De var bedre på alle parametre i langt størstedelen af kampen, og det var en tiltrængt sejr for klubben, holdet og træneren. 

De første par kampe har man ligesom ikke kunnet se, hvad de ville, men de var meget tydelige mod Randers med et højere pres. 

Og så hjalp det selvfølgelig også, at de var skarpe i afslutningerne. Anfører Grønning var bænket, og han er jo nok ikke retur i startopstillingen til den her kamp. 

Brøndby dominerede Vejle som forventet, men et kæmpe spilovertag gav åbenbart ikke chancer nok til at vinde. De burde have vundet, men Trott stod i vejen de gange, BIF-angriberne ramte målet.

Viborg var skarpere end Brøndby i den seneste runde, men jeg forventer, at velspillende Brøndby snart er på ret kurs igen. 

Wass er i karantæne for BIF, og det er en stor svækkelse! Derfor ender den her uafgjort.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Randers FC – FC Midtjylland 2 (1-2)

Mandag d. 11. marts 2024 kl. 19:00

Randers fik en på hatten i Viborg. De har fået flere point end fortjent i forårets 2 første kampe, så helt uventet var det ikke, at de tabte i Domkirkebyen. 

Randers skal samle sig i denne uge og have fokus på at stå godt defensivt mod førerholdet. Det er deres chance at stå meget kompakt, men man må tage hatten af for et skadesramt FC Midtjylland, der besejrede FCK i fredags. 

Det var en stærk sejr, og midtjydernes første halvleg var det bedste, de har vist i sæsonen. Der er ingen tvivl om, at troen på egne evner for alvor er ved at sætte sig fast i hovederne på midtjyderne. De er virkelig med i guldkampen nu. 

Ulvene er selvfølgelig favoritter her, og med den medvind, de har i øjeblikket, vinder de også den her.

Paulinho stadig i karantæne for FCM, men det løste de flot mod FCK, og det gør de igen.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Superligaen sponsoreres af Expekt.

SpilXperten og Viborg FF: Disclaimer

Tips fra Superligaen

28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
FC København vs AGF 3F Superligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar