18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 21. runde i Superligaen d. 11. – 14. marts 2022

Andensidste runde i Superligaens grundspil og toppen er stadig enorm tæt. FC Midtjylland tager hjemme imod FC København, hvilket bør være grund nok til at følge med denne uge. Hvis det ikke skulle være nok, så venter der også en “klassiker” mellem Brøndby – AGF. Hermed serveret; Per Pedersens ugentlige Superliga skriv.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 21 i Superligaen

Top 6 blev vist afgjort i runde 20. AGF havde chancen for at bide Randers i haserne, men en håbløs kamp mod FC Nordsjælland afgjorde sagerne. David Nielsen må være fyringstruet, selvom jeg ikke selv kan se, hvem der skal kunne lede AGF bedre? I denne runde er det naturligvis storkampen i Herning der trækker overskrifter, men også kampen i Farum er jo ekstremt vigtig! Hvis FCN vinder den, er Sønderjyske jo nærmest allerede rykket ned. Noget af spændingen er ude af ligaen for en kort periode, men der er dog stadig masser af god bold at se frem til. Selv glæder jeg mig faktisk allermest til at se AGF’s reaktion i Brøndby, der jo nærmest er uovervindelige pt.

FC Nordsjælland – Sønderjyske 1 (3-1)

FC Nordsjælland spillede fint rundt med bolden i Aarhus, men de var komplet ufarlige, og der skulle et gigantdrop af Jesper Hansen til, før sjællænderne fik scoret forårets første mål. Men pludselig i anden halvleg slog FCN til og endte med at vinde kampen. Jeg føler at det var mere på GF’s svaghed, men selvfølgelig giver sejren selvtillid, når man ikke har vundet i mere end 6 måneder.. Sønderjyske viste god moral og fik uafgjort mod OB, men de skal altså ikke starte kampene som i søndags, for så er der ingen chance for overlevelse… Den her kamp er bare SÅ vigtig for Sønderjyske – en sejr vil få dem til at tro på overlevelse. Et nederlag, til gengæld, vil med næsten 100% sikkerhed gøre overlevelse umulig for sønderjyderne. Kæmpe pres på Sønderjyske – de SKAL vinde. Simon Adingra i karantæne for FC Nordsjælland, men stadig flere dygtige spillere i omstillingsfasen – Hjemmesejr!

Per Pederson tror på: FC Nordsjælland vinder vinder til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Viborg – Vejle 1 (2-1)

Viborg blev kørt ud af banen i første halvleg i Herning. Det var virkelig slemt. Til gengæld viste de god moral og kom stærkt igen i anden. Nederlag i de sidste to kampe, men det er heller ikke mod FCK og FCM, VFF kan forvente at få point. Men mod Vejle skal de vinde. Lonwijk og Lauritsen ude for Viborg med karantæne, det er ikke godt. Vejle ser ok solide ud, ligner ikke et hold, der har givet op, og hentede sæsonens første udebanepoint i Aalborg. For VB vil det handle om at have en overkommelig afstand til FC Nordsjælland, når nedrykningsspillet starter, og efter FCNs sejr i Århus skal der i hvert fald point på kontoen. De vil klart starte kampen ud fra en solid defensiv organisation! En tæt kamp, begge hold jagter forårets anden sejr – det bliver Viborg, der får den…

Per Pedersen tror på: Viborg vinder til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Randers – Silkeborg X (1-1)

Randers tabte i Parken, og det var ikke uventet… Men trods skaderne er det en overraskende dårlig start, kronjyderne har fået på foråret. De har faktisk slet ikke scoret i forårets tre første kampe! Top-6 er de stadig favoritter til, holdene under dem præsterer heller ikke… Men godt spiller de altså ikke. Silkeborg smadrede Brøndby – men tabte! Kan SIF spille på det niveau konstant, så taber de altså ikke mange kampe. De spiller fantastisk flot, og deres selvtillid blev ikke ødelagt af at stimen stoppede i søndags. Og Silkeborgenserne er i top 6 – en eminent præstation. Begge mandskaber kan godt leve med uafgjort, og det bliver det. Gojani er i karantæne for Silkeborg.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Brøndby – AGF 1 (3-1)

Brøndbys stime fortsætter i det uendelige! Og når de kan vinde kampe, som den i Silkeborg i søndags, så kan alt ske! De var pivringe og udspillet, men de vandt altså 1-0! Maxsø er garant for stabilitet på holdet, og hans betydning kan ikke overvurderes. Tre clean sheets i forårets første tre kampe er stærkt, og det er ud fra defensiven de skal skabe succes. For offensivt halter det altså noget… AGF sejler til gengæld rundt defensivt og har lukket 8 mål ind i 3 kampe i foråret. Af samme grund er de nu ude af top 6-ræset. Ikke matematisk, men i realiteten er de væk – kæmpe skuffelse. Brøndby kan hente sejr nr. 10 i træk – og det gør de. Mensah er skadet og ude for BIF.

Per Pedersen tror på: Brøndby vinder til odds 1,95 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – FC København X (1-1)

Evander førte an i første halvleg mod Viborg, hvor FCM var flyvende, og grundlagde den første sejr i 6 kampe. Fin forløsning for guldbejlerne, selvom anden halvleg var dårlig. FC København vandt mindst ligeså overbevisende over Randers, i en kamp, hvor unge Roony var klasse. Fed kamp i vente på MCH Arena. FCM må ikke tabe den, da FCK så slår et hul på 6 point. FCK ser bedst ud pt, men i Herning plejer FCM at have et godt tag på københavnerne. Faktisk så godt, at FCM har vundet de sidste 12 gange, de to hold er mødtes i Herning. Og Sviatchenko er nok med igen, hvilket også er et plus for jyderne. Statistikken peger mod FCM, formen mod FCK! Pointdeling!

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,65 – SPIL HER >>*

OB – AaB 1 (2-1)

OB kom flyvende ud af startblokken i Haderslev, og burde ha’ ført med tre eller fire ved pausen. De spillede virkelig godt… Hvad der så var i deres te i pausen, må Guderne vide, for det var pivringe i anden halvleg… For dårligt af fynboerne at lade bundholdet komme tilbage i kampen. Rødt kort til Alm var ligeså dumt. AaB skal skynde sig at få fat i Friis, for siden forårspremieren i Herning har de leveret ynk. AaB er i top 6, men skal de ikke blive ”prügelknabe” der, så skal de i gang! OB i pointmæssig krise, AaB i spillemæssig… En kamp, hvor jeg ikke forventer den store underholdning. Men Jebali er tilbage for OB, og det gør forskellen. Også selvom de har anfører Thomasen (og træneren) i karantæne.

Per Pedersen tror på: OB vinder til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Lyt også til SpilXpoden, der denne uge har stort fokus på Superligaen

Skriv et svar