18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 20. runde i Superligaen d. 4. – 7. marts 2022

Der resterer tre runder af Superliga grundspillet, og det er nu top-6 og bund-6 former sine sidste spor. Den 20. runde af Superligaen byder på to fredagskampe; Et midtjysk derby og en betændt kamp mellem FCK og Randers. Vi byder velkommen til Per Pedersens skriv om den kommende Superliga runde.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 20 i Superligaen

Mon det bliver en tradition med vanvittige fredagskampe? Igen en vild kamp, og igen med AGF som deltager. Denne gang som taber, og AGF får nu svært ved at nå top 6. Silkeborg er til gengæld med der – tillykke til dem – hold op hvor de har fortjent det! Brøndby er et godt hold, der har overrasket mig meget efter salgene af Frendrup og Uhre, men guldkampen kommer stadig til at stå mellem FCM og FCK, tror jeg… Bo Henriksen skal nok få gang i spillerne snart, men det er ikke godt, det de leverer pt. Nedrykningen… Sønderjyske ser dårligst ud, Vejle skal bevise at sejren forleden ikke er en enlig svale. Og FC Nordsjælland har nu ikke sunget sejrssang i snart 7 måneder – det er rystende.. Top 6 kan blive endelig efter denne runde, men sådan tror jeg dog ikke helt det mager sig, det må vente endnu en uge.

FC Midtjylland – Viborg 1 (2-0)

FC Midtjylland har ikke vundet i 5 kampe, og kalder det selv en ”minikrise”. Det er jeg enig i… Ingen dramatiske konklusioner (endnu) men klart skal der sejre til, hvis de vil holde trit med godt kørende FC København. FCM dominerer ikke kampene i øjeblikket, lige nu ser de lidt ustrukturerede ud. De er under pres, men med den trup, så skal de nok få sejre snart. Viborg mødte bare overmagten senest mod FC København – spillet var egentlig fint – men skarpheden i felterne ikke stor nok, og nederlaget var fortjent. I Herning møder de også overmagten – FCM kommer tilbage på sejrssporet – hjemmesejr! Også selvom Viborg faktisk henter langt flere point på udebane end på hjemmebane.

Per Pederson tror på: FC Midtjylland vinder vinder til odds 1,70 – SPIL HER >>*

FC København – Randers 1 (3-1)

FC København cruiser… En sikker sejr var det ikke, på papiret, men FCK var bedst i Viborg og vandt fortjent. Spillemæssigt skal københavnerne lægge på, men det er nok kun et spørgsmål om tid. Ellers så stabile Randers ser hakkende ud, men har stadig et fint udgangspunkt for at ende i top 6. Én sejr, måske fire point, bør være nok.. Men den kommer ikke i Parken – FC København skruer op for det spillemæssige niveau, og vinder forårets tredje sejr på stribe. En sikker en af slagsen ovenikøbet. Randers’ midtbanemotor, Lasse Berg Johnsen er ude med karantæne – en stor svækkelse.

Per Pedersen tror på: FC København -1,5 (AH) til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – OB X (1-1)

Sønderjyske var ringe i Brøndby, og gjorde ikke tingene nemmere for sig selv, da Nicolaj Thomsen fik et tåbeligt rødt kort. Jeg kan rigtig godt lide Henrik Hansen og Niels Lodberg, men den sag de har fat i her, den ser altså skidt ud. Defensivt står de såmænd ok, men offensivt er sønderjyderne et ynk. OB er kommet spillemæssigt flot ud fra vinterpausen, men mod FCK og FCM har det kun givet ét point. Kampene afgøres i felterne, og her har de ”to store” bare mere kvalitet. Nu kommer der mere spiselig modstand til fynboerne, og så skal der sejre i hus. OB rykker ikke ned, men der skal ikke meget til, før der kommer pres på nedefra… OB kan parkere Sønderjyske i bunden med en sejr her, men det ringe udehold er uden Jebali og må nøjes med uafgjort.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,52 – SPIL HER >>*

AaB – Vejle 1 (2-1)

AaB faldt med et brag i hjemmekampen mod Silkeborg. Tæt i 60 minutter, og så gik AaB helt ”kolde”, og blev udspillet af Helenius & Co. Det ligner stadig top-6 til nordjyderne, men godt ser det ikke ud, og det kan blive et pænt uinteressant forår, hvis ikke nordjyderne kommer i gang for alvor, og sætter nogle sejre sammen. Vejle spillede en top-underholdende kamp mod AGF i sidste runde. Måske, spillemæssigt, sæsonens bedste kamp, og at den så endte med sejr, gør at VB igen tror på overlevelse. Albentosa var topklasse, men også flere andre leverede godt. VB forsvarer stadig dårligt, men resultaterne bliver langsomt bedre, og det giver selvtillid. Ha’ dog med i betragtningerne at kampen blev spillet i en mudderpøl, men de kæmpede fantastisk – det skal de ha’. AaB skal selvfølgelig vinde her, blandt andet fordi Vejle ikke har en eneste sejr på udebane i denne sæson – og nordjyderne klarer opgaven.

Per Pedersen tror på: AaB vinder til odds 1,59 – SPIL HER >>*

Silkeborg – Brøndby X (2-2)

Helenius, Vallys og Jørgensen var uhyggeligt skarpe i Aalborg, og Helenius smadrede sin gamle klub med tre scoringer… Tillykke til SIF med top-6 – imponerende og fortjent! Helt vildt som SIF præsterer – holdmæssigt er det klart det bedste i Superligaen. Andre har bedre individualister, men som hold… I M P O N E R E N D E! Ligaens mest formstærke hold, Brøndby, kommer på besøg her. Brøndby vandt en lille, men sikker sejr over Sønderjyske mandag. Jeg synes Brøndby mangler farlighed i front, men bortset fra det, ikke uvæsentlige punkt, så spiller de fremragende, og specielt deres backs er rykket længere frem på banen end jeg tidligere set – det gør, at deres spil nu har fået en ny dimension. Det fungerer flot pt. To gode mandskaber leverer underholdning og spiller 2-2. Gojani er i karantæne for SIF.

Per Pedersen tror på: Over 2,5 mål til odds 1,95 – SPIL HER >>*

AGF – FC Nordsjælland 1 (2-0)

AGF bidrog i den grad til underholdningen i kampen mod Vejle sidste fredag. Var foran to gange, men endte med at tabe. 5 mål lukket ind i forårets to første kampe er ikke godt nok, hvis man vil spille med, hvor det er sjovt. Den spinkle top 6-chance skal forfølges, og det kan kun ske med en sejr! Stort pres på David Nielsen og hans hold, men det skal de kunne klare. FC Nordsjælland har skiftet meget ud i truppen, men det viser sig ikke positivt på banen endnu. Senest med en kedelig kamp mod Randers, hvor den ellers talentfulde offensiv ikke skabte meget. Århusianerne skal ”mase” sjællænderne fra starten og det gør de!

Per Pedersen tror på: AGF vinder til odds 1,93 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Der er også et spilforslag med til Superligaen i denne weekends SpilXpoden

Skriv et svar