18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 2. runde i Superligaen d. 22. – 25. juli 2022

Per Pedersen, tidligere dansk landsholdsspiller, har taget temperaturen på samtlige kampe fra 2. runde af Superligaen i 2022/2023-sæsonen.

Runde 2 i Superligaen

Så kom vi endelig i gang med Superligaen – efter en i øvrigt kort pause. Fedt med toppen af dansk fodbold på ugentlig basis – det er ikke kvalitet som i hverken England, Tyskland,  Italien eller mange andre lande, men det er stadig et knaldhamrende fedt produkt, fordi rækken er så tæt. 

I denne uge er der allerede pres på specielt FCK og AaB, der leverede langt under niveau i sidste weekend – kampen i Aalborg er den, jeg ser allermest frem til. 

Odds på Superligaen

*Reklamelink


FC Midtjylland – Silkeborg 1 (2-1)

FC Midtjylland måtte nøjes med et point i premieren mod Randers. Klart en skuffelse, men spillemæssigt var det egentlig ok, og chancer var der nok af.  Hvordan Bo stiller op i denne kamp er svært at spå om, for der er igen vigtig CL-kvalkamp i næste uge, og spillerne skal doseres rigtigt. Men der skal stilles op til sejr, for FCM skal ikke for mange point efter FCK allerede fra begyndelsen af sæsonen.

At Evander blev skadet mod Larnaca er en kæmpe bet, der kan gå flere uger, før vi ser ham igen, og han er i hvert fald ikke med her. Silkeborg var alt for dårlige på sidste tredjedel i kampen mod Lyngby, men de blev reddet af Helenius, der fortsatte, hvor han slap i sidste sæson, og lavede et par lækre kasser. Silkeborg skal hæve niveauet, hvis de vil ha’ noget med hjem fra Herning, men det er der også plads til.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,78 – SPIL HER >>*

AGF – Viborg 1 (2-1)

AGF blev snydt for straffe og kunne ha’ vundet i Brøndby efter en god anden halvleg. Deres første halvleg var sløj, og Jesper Hansen var deres redningsmand. En ok indsats af aarhusianerne, men så heller ikke mere! GF skal i gang med at vinde fodboldkampe efter en ufattelig lang tid med lutter nedtur. Viborg startede stærkt mod AaB, og førte fortjent allerede ved pausen. Og billedet fortsatte i anden halvleg.

VFF spillede en stærk første kamp og burde have sendt AaB hjem med en decideret endefuld! Nu endte det med en smal sejr, og det er altså stadig en fed start på sæsonen! Lauritsen er ude med karantæne for Viborg, det er en svækkelse. Viborg ligner holdet, der er mest solidt, men AGF har altså rigtig dygtige spillere, der jo kommer i gang på et eller andet tidspunkt. Afgørende bliver det, at Viborg har spillet europæisk bare 65 timer inden denne kamp – en belastning de ikke har prøvet før.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Randers – OB 1 (2-1)

Randers fik et point i Herning i premieren, og selvom Carlgren var deres bedste i den kamp, var resultatet ikke voldsomt ufortjent, og Randers kunne faktisk være løbet med sejren til sidst. “Hestene” har nu købt Daniel Høegh som erstatning for Piesinger – stærkt køb!! Jeg var i Odense i mandags, hvor jeg så OB levere en pinlig indsats mod FCN.

OB er svækket af skader offensivt, men det var defensiven, jeg var mest rystet over. Den sejlede rundt, og fynboerne kunne let have indkasseret 5 mål. Fynboerne skal gerne have point her, for næste kamp er mod FCM. Og mulige 3 kampe og 0 point vil være en katastrofe. Jeg tænker, OB stepper op, men det er ikke nok til point. Solide Randers henter sæsonens første sejr på hjemmebane. 

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Brøndby – FC Nordsjælland 1 (2-0)

Brøndby kom rigtig flot fra start og skulle ha’ vundet større end 1-0 over AGF. Skabte masser af chancer i en fed kamp – men CV, få nu købt den angriber, der kan score på de giga-chancer, I skaber!!!

FC Nordsjælland kom også forrygende fra start. Bidstrup var en maskine på midtbanen, og klart Man of the Match i Odense. Jeg synes ellers ikke, FCN spillede specielt godt i Odense, men de leverede en taktisk mega-flot indsats og satte OB skakmat. Det får de også brug for her, for selvom Brøndby har solgt Bruus, er det altså et pænt tryk, nordsjællænderne bliver udsat for. 2 hold med selvtillid. Brøndby er bedst og vinder sikkert. 

Per Pedersen tror på: Brøndby -1,5 (AH) til odds 3,45 – SPIL HER >>*

AaB – FC København X (0-0)

AaB så sløje ud i Viborg, og har kun hentet 2 point i de sidste 9 superligakampe!! Det lignede en åbenlys fejl at starte med Prip, der netop er kommet tilbage efter en skade.  Kreativitet var et fremmedord for nordjyderne, så der er nok ændret på startelleveren til denne kamp. Fortjent var det bestemt ikke, at Hagelskjær fik udlignet, og at det endte med nederlag kan ingen sige noget til trods det brændte straffe af Fossum.

FC København var endnu ringere! En fuldstændig uacceptabel indsats i Parken resulterede i et nederlag til AC Horsens. Total katastrofestart, og ufatteligt så lidt de fik skabt trods 76% boldbesiddelse. Der er pres på hos begge klubber allerede, så jeg forventer virkelig en intens kamp her. Begge hold skal i gang, og det kommer de med en pointdeling. 

Per Pedersen tror på: Under 2,5 mål til odds 1,90 – SPIL HER >>*

AC Horsens – Lyngby 1 (2-1)

Oprykkerduel! Jeg har selv spået begge mandskaber til nedrykning, og ACH til at være bedst af de to hold. Det har ikke ændret sig efter første runde. AC Horsens vandt utrolig flot i Parken. Super disciplineret og stærk kamp, og “Gule” er kommet flyvende fra start. 

Bjelland blev skadet og måtte udgå allerede i første halvleg, da Lyngby spillede flot og fik point mod bronzevinderne fra Silkeborg. Fysisk så det ud til, at Lyngby “gik døde” de sidste 30 minutter, og det er der altså ikke råd til i Superligaen.  AC Horsens spiller her en af de få kampe i sæsonen, hvor de er favoritter. Det skal de kunne leve op til – hjemmesejr!

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar