18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Per Pedersen: Tips til 19. runde i Superligaen d. 25. – 28. februar 2022

FC Midtjylland trådte i spinaten første runde tilbage fra vinterpausen, mens både FC København og Brøndby satte tre point på tavlen. Det betyder at toppen stadig er meget tæt, mens bunden bestående af Vejle og Sønderjyske begynder at tage afstand fra de øvrige hold. Hvordan det kommer til at gå i den 19. runde af Superligaen giver Per Pedersen her sit bud på.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 19 i Superligaen

Så kom vi da i gang med Superligaen 2022! Vanvittig kamp i Haderslev satte et spændende forår i gang, og resten af kampene var, i de flestes tilfælde, seværdige og gode. Det lover godt for foråret.. Toppen vandt og bunden tabte, bortset fra Randers, det er vel det man kan sige om runde 18. AGF med større chance for top-6, mens OB kun har pokalturneringen som et lyspunkt. Viborg rykker ikke ned, påstår jeg, den kamp bliver et anliggende mellem FCN, Sønderjyske og Vejle. Endnu en interessant runde, hvor flere af holdene ikke kan bruge et point til noget, så mon ikke det bliver en seværdig omgang. 

Vejle – AGF 2 (1-2)

Vejle var pivringe og skuffede stort, da de tabte i Silkeborg. De styrer mod en stensikker nedrykning, og selvom de andre hold i bunden også tabte, skal der altså ske mirakler, hvis Vejle skal undgå degradering. En sejr i den her jyske klassiker vil være et godt sted at starte. Jesper Hansen holdt et meget ringe AGF-hold inde i kampen i Haderslev, og gradvist overtog århusianerne styringen… Overbevisende nej, men et gigantisk boost for moralen at vende 0-2 til 3-2. GF meldte sig med et ind i top-6 kampen. De kan virkelig ikke tillade sig svipsere i de sidste grundspilskampe, så en sejr i Vejle er nærmest et must. Oliver Lund har karantæne, men med den mareridtskamp, han havde i Haderslev, bør det ikke være en svækkelse. Begge mandskaber skal bruge sejre, så uafgjort er no-go. GF – måske med Wilshere – er bedst og vinder 2-1.

Per Pederson tror på: AGF vinder til odds 1,85 – SPIL HER >>*

AaB – Silkeborg X (2-2)

Forrygende start af begge mandskaber i forårets første runde. Specielt AaB-sejren i Herning var vild… Og gav lidt ro på bagsmækken efter den megen snak om rod på trænerfronten. Jeg har selv været en af kritikerne, men hvis Hiljemark fortsætter, som han startede, så er der jo ikke noget problem… Ikke alt skinnede dog af guld i Herning, der er stadig noget defensivt, der skal arbejdes med. Og i denne kamp skal de angribe mere, så må vi se om de kan det. Silkeborg kørte Vejle over og deres fremragende sæson fortsætter. Vinderen af dette opgør kan sætte X ved top 6. Uafgjort kan begge hold leve med og det bliver det. De spiller 2-2.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,75 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Randers X (1-1)

FC Nordsjælland har ikke vundet en superligakamp i mere end 6 måneder. Men Flemming P. er ikke bekymret… Det lyder idiotisk i mine ører, for 3 point i 12 kampe er da i dén grad bekymrende! 5 nyindkøb i startopstillingen i søndags hjalp ikke. Jeg ved godt de nye skal spilles ind, men tid er der ikke for meget af – der skal sejre på kontoen. Randers tabte fortjent til Viborg efter en sjældent set ringe præstation – uden ét skud indenfor målrammen. Thomasberg kan nok se, at der skal satses på Superligaen, så mon ikke han prioriterer den her kamp højere end Leicester-kampen? Randers er skadesramte i front, og Brock-Madsen er ikke en god nok erstatning. Begge mandskaber forbedrer sig, men ikke nok til sejr. Tosin Kehinde er i karantæne for Randers.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Viborg – FC København 2 (0-2)

Viborg var gode i Randers, og de vandt fortjent. Defensiven stod godt, de offensive kanter var stærke, og deres nye angriber – hentet i Hobro – lynede.. Stærk indledning af de grønblusede på foråret! Viborg rykker ikke ned, men de kommer heller ikke i top-6, så på en måde er den her kamp lidt ”gratis”. FC København imponerede ikke mod OB. Men man kunne trods alt se, at der er så meget kvalitet i holdet, at de ”selvfølgelig” vandt. Vavro var forrygende, flere af de andre nye også gode, mens Jørgensen i front var ringe.. Men nu ligger Løverne der, hvor de ser sig selv – i spidsen af ligaen. Skal de blive der, kræver det en sejr i Viborg. Viborg er en hård nød at knække, men FCK kan stille så stærkt et hold, at den her skal de bare vinde – og det gør de… Viborg har stadig Kramer i karantæne, og selvom det gik godt i seneste kamp, så ER det en stor svækkelse.

Per Pedersen tror på: FC København vinder til odds 2,05 – SPIL HER >>*

OB – FC Midtjylland 2 (1-2)

OB spillede en fin kamp i Parken, men uden pondus i front nytter det ikke noget. Der er mange udmærkede navne blandt de offensive, men de har gennem mange måneder ikke leveret godt nok! Der hentes jo nok ikke noget nyt ind foreløbig, så fynboerne må håbe på at Kadrii etc. leverer bedre. Breum er et lyspunkt, men det er meget at lægge et pres på så ung en spiller og bede ham være afgørende. Den nye forsvarsspiller, King, så heller ikke super god ud, specielt ikke når han skulle forsvare. FC Midtjylland skuffede enormt i forårspremieren.

Av for en bet at tabe hjemme til AaB. AaB, uden træner nærmest, har vel brugt mindre end 1.000.000 kr i transfervinduet, mens FCM vel har brugt 50+ millioner… FC Midtjylland mistede førstepladsen til FCK, og er nu under pres for at få 3 point. Deres hold er langt bedre end OB’s, men hvis ikke de store navne præsterer bedre end mod AaB, så vinder de ikke. Men det gør de også! Bo Henriksen overvejer nok, hvorvidt det er klogt at spille med både Sisto og Evander fra start. Han sætter i hvert fald et hold, der er stærkt nok til at vinde..

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland vinder til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Brøndby – Sønderjyske 1 (2-1)

Imponerende Brøndby-sejr i Farum! Bell gjorde det strålende, og ser ud til at blive en gevinst. Syv sejre i træk er vanvittigt, og nummer otte bør komme her. Man kører ikke bare Sønderjyske over, så det bliver en hård kamp, men selvtilliden gør at Brøndby kommer flyvende ud. Sønderjyske fokuserede efter AGF-kampen på alt det positive, og der var helt sikkert også en del. Men sikke et gok i nødden at føre 2-0, og så tabe 3-2… Synd for Lawrence Thomas at droppe i overtiden, men synd spiller man jo ligesom ikke med i fodbold… Sønderjyske skal ha’ point, og det skal ske snart. Men mod et velkørende mesterhold på udebane, der sker det ikke..

Per Pedersen tror på: Brøndby vinder til odds 1,56 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar