18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 18. runde i Superligaen d. 18. – 21. februar 2022

Superligaen er tilbage og vi på SpilXperten, Per Pedersen og ja nok resten af fodbold-Danmark har glædet sig til det! Med Superligaen tilbage er vores faste Superliga-skribent, Per, også tilbage. Her får i rundeoptakten fra den tidligere OB bomber og landsholdsangriber.

Runde 18 i Superligaen

Endelig Superliga igen! Har glædet mig, som altid efter en pause, og transfervinduet denne vinter har ikke gjort forventningerne til et eksplosivt forår mindre. Bevares, nogle klubber har skuffet i transfervinduet, men andre har virkelig givet gas. Det bliver fantastisk spændende at se, hvem der får succes og hvem der ikke gør… Herunder mine analyser til 18. runde af Superligaen 2021/2022.

Sønderjyske – AGF X (0-0)

Henrik Hansen er ny chef i Sønderjyske, hvor nærmest alle positioner omkring holdet er skiftet det seneste år… Henrik har uden tvivl haft fokus på det defensive, og 4 mål lukket ind i 5 træningskampe indikerer, at de er på vej mod bedre tider. Det skal de også være, hvis de vil redde sig, 33 mål lukket ind i efterårets 17 kampe er ikke godt… AGF kom flyvende fra start i træningskampene med 7-0 over Esbjerg, men ellers har resultaterne været på det jævne. GF har kun spillet 4 træningskampe, og nok haft mest fokus på at træne med spillerne. Efteråret bar præg af sommerens mange udskiftninger i truppen, og spillet skal være bedre, hvis de vil nå med i top 6. Faktisk skal århusianerne komme blæsende ud til foråret, hvis de vil have en chance for at hente Silkeborg. Det her bliver en fed kamp med masser af tænding – begge mandskaber har brug for en sejr! Men det får ingen af dem…. Sønderjyske er uden Albæk, der har karantæne.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,38 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – AaB 1 (3-0)

Gang i tingene i Herning – vildt transfervindue. Igen med en del, man ikke kender, men de har som oftest styr på deres transfers, så mon ikke Bo Henriksen er fint tilfreds med, hvad han kan stille med i foråret? Træningsresultaterne har været lidt blandede, men med 16 mål i 6 kampe har specielt offensiven set godt ud. AaB har haft et ”træls” vindue… Ikke sket meget på spillersiden, og der er ikke styr på trænersituationen i foråret. Set udefra har det set noget amatøragtigt ud… Nordjyderne har besejret Vendsyssel to gange i træningskampene, men ellers ikke vundet, og FCM er tårnhøje favoritter her. Sikker hjemmesejr! Ferreira har i øvrigt karantæne for AaB.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland vinder til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Silkeborg – Vejle 1 (2-0)

Silkeborg kan spille sig et kæmpe skridt nærmere at slutte i top-6 med en sejr her. Deres transfervindue var super, helt vildt at de har kunnet holde sammen på truppen, der har præsteret så godt. Respekt! Vejle har som altid skiftet mange spillere, men kigger jeg ned over ind- og udgange, så er det svært at se, at de er blevet styrket.. Vejlenserne har ikke vundet én eneste træningskamp, mens Silkeborg har vundet 4 af 5, og spillet til 0 i alle 4 sejre… Favoritværdigheden klart til hjemmeholdet, der på plasticbanen bør være bedst. VB skal sætte deres lid til Babayan-tryllerier, men det rækker ikke. SIF kommer fra land med en sejr!

Per Pedersen tror på: Silkeborg vinder til odds 1,52 – SPIL HER >>*


FC Nordsjælland – Brøndby X (1-1)

FC Nordsjælland har vist skimtet nedrykningsspøgelset, og derfor handlet gevaldigt ind i alle kæder. Flot vindue! Dem glæder jeg mig til at se, de er for mig virkelig svære at spå om… Træningskampene har været meget svingende, og det kan foråret også blive, men ingen tvivl om at Farum-drengene er styrket på topniveauet. Brøndby har haft et vindue med salg af Uhre og Frendrup, men heldigvis blev Maxsø… Salget af Frendrup er et tab, men salget af Uhre er en katastrofe. Der er godt nok hentet erstatninger for begge, men det er specielt svært at se nogen gå ind og vise den målfarlighed, som Uhre har vist de sidste 2 år… Brøndbys træningsresultater har heller ikke været overbevisende. Nu er der point på spil – en kamp, hvor begge mandskaber vel kan leve med et point. Den ender 1-1.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,65 – SPIL HER >>*

FC København – OB 1 (3-0)

Alt andet end en hjemmesejr vil være en kæmpe overraskelse. FC København har i den grad spillet med musklerne denne vinter, mens OB har været bemærkelsesværdigt stille. Oveni det er fynboerne plaget af skader, Thrandarsson og Frøkjær væk, mens anfører Thomasen er meget tvivlsom. OB har vundet 2 testsejre, men tabt 3, mens FCK har 5 sejre af 6 mulige, og har scoret 16 gange i testkampene. Ingen tvivl om at der bliver et gevaldigt tryk mod Bernats mål. Der er pres på guldbejlerne fra københavn, men for fynboerne er det heller ikke en ”gratis kamp”, da de jo har målsætning om top-6. Men klasseforskellen er simpelthen for stor på de to mandskaber, FC København vinder 3-0 i Parken.

Per Pedersen tror på: FC København -1,5 (AH) til odds 2,27 – SPIL HER >>*

Randers – Viborg 1 (2-1)

Randers har haft et fint transfervindue – der er ikke sket alverden.. Piesinger og Kallesøe er godt nok i karantæne til denne kamp, men det bør den stærke trup kunne klare. Viborg har Kramer i karantæne, og det er et større problem – han er virkelig vigtig. Vigtig var også Sebastian Grønning, og han er væk, så det ligner en sikker hjemmesejr. Og så er det spændende at se, hvad trænerskiftet betyder… Viborg stritter altid godt imod, men Randers kommer fint fra land med en sejr her. Også selvom træningskampene for Randers’ vedkommende ikke har været overbevisende. Viborg har til gengæld gjort det fint i træningskampene. Men nu er der point og placeringer på spil – og Randers vinder!

Per Pedersen tror på: Randers vinder til odds 1,87 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Lyt også til SpilXpoden, der i denne uge tager fat i Superligaen og giver spiltips

Skriv et svar