18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 17. runde i Superligaen den 12. – 13. november 2022

Vi er nået til sidste runde i Superligaen i 2022. Som altid er vores ekspert Per Pedersen klar med overblik, analyser, sidste nyt og spilforslag til alle rundens seks kampe. FC København er på cruise control med endnu en sejr, mens både Randers FC og AaB fortsætter nedturen, spår Per Pedersen.

Runde 16 i Superligaen

Fede, fantastiske Superliga! Bedst som man troede, AC Horsens ville falde mod bunden, lammetævede de trods fravær af Gomez og Delac Randers FC med 5-1. Vanvittigt!!

Halvvejs i turneringen er det mere spændende end nogensinde. Randers FC er i frit fald, og de må glæde sig til pausen. AaB er nu favoritter til at rykke ned (hos bookmakerne), men se lige en række spillere de har. Det er utroligt, de ikke præsterer bedre.

FC København er på cruise, og de er lige nu mine favoritter til at udfordre FC Nordsjælland i mesterskabsjagten. Det er sidste kamp inden VM-pausen, og det er sidste kamp inden et transfervindue, hvor en del af klubberne garanteret vil forsøge at styrke trupperne. Det bliver livligt.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Silkeborg IF – Lyngby BK 1 (3-1)

Silkeborg IF har virket slidte det meste af efteråret, og derfor er det også superstærkt, de ligger nummer 4. Jeg forventer, de er endnu bedre efter VM, hvor træner Kent Nielsen har haft chancen for at restituere de dygtige spillere og gøre dem helt klar til grundspillets sidste fem kampe.

Trods træthed overvandt de AaB ude og det endda efter at have været bagud. Men deres trup er altså også stærk, når man kan indskifte spillere som Helenius og Kusk. En sejr hjemme over Lyngby BK er næsten pligt for Silkeborg IF, og kommer sejren i hus, går de på ”VM-ferie” i en megagod position.

Lyngby BK tabte som ventet i Parken, og de har ikke vundet en eneste gang i 16 forsøg. Det sker heller ikke på kunstgræsset i Silkeborg. Det bliver en lang vinter for Lyngby BK, der taber 3-1.

Per Pedersen tror på: Silkeborg IF -1,5 til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Kasper Kusk har været et lyspunkt hos Silkeborg IF i efteråret. (Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)
Kasper Kusk har været et lyspunkt hos Silkeborg IF i efteråret. (Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix)


AGF – FC København 2 (0-1)

Da Viborg FF skruede op i anden halvleg, blev AGF overmatchet, og de endte med at være tilfredse med et point. I første halvleg var det ellers aarhusianerne, der var klart bedst.

FC København vandt sikkert og klart over Lyngby BK, selv om det ikke ubetinget var en super præstation. Sejren var dog aldrig i fare, og træner Jacob Neestrup har fået en resultatmæssig fin start.

FC København fik Andreas Cornelius i gang onsdag med to mål mod Thisted FC, og selv om modstanderen var dårlig, gør mål bare noget for selvtilliden. Masser af fysik i den her kamp, hvor det bliver rigtig intenst. FC København sniger en sejr hjem.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,23 – SPIL HER >>*

Andreas Cornelius scorede to gange i FC Københavns pokalkamp i Thisted i midtugen. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)
Andreas Cornelius scorede to gange i FC Københavns pokalkamp i Thisted i midtugen. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


AC Horsens – OB X (1-1)

AC Horsens er stadig uden Gomez og Delac, men de er til gengæld proppet med selvtillid efter superkampen sidste fredag mod Randers FC. Det var helt vildt imponerende af Berthels tropper, og de havde endda sat Simon Makienok på bænken. Det viste sig at være en god beslutning.

OB er ubesejrede i otte kampe, og de fik i søndags 1-1 mod Brøndby IF i en tæt kamp. Emmanuel Sabbi fik endelig scoret, og det var godt for fynboerne at få ham i gang også. Begge mandskaber kan leve med et enkelt point, og det er sådan, det ender. 1-1.  

Per Pedersen tror på: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*


FC Nordsjælland – AaB 1 (2-0)

FC Nordsjælland spillede 0-0 i Herning i mandags og viste igen, de er bundsolide. På en dag, hvor de ikke sprudler offensivt, står de godt defensivt og kører et point hjem på en meget svær udebane. Flot!

AaB havde et godt hold mod Silkeborg IF i søndags, hvor både Lucas Andersen og Allan Sousa var på bænken. AaB spillede faktisk rigtig godt i en time. Men da Silkeborg IF satte de tidligere AaB-spillere, Kasper Kusk og Nicklas Helenius, i spil, gik det galt. Og nordjyderne har nu hele 7 point til redning. Av.

At slutte af på udebane mod FC Nordsjælland er virkelig ikke det fedeste. Jeg tror, hjemmeholdet sætter fart på, og der kan AaB ikke være med i deres øjeblikkelige forfatning. Frese har karantæne for FC Nordsjælland  

Per Pedersen tror på: FC Nordsjælland -1,5 til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Andreas Schjelderup har scoret 9 gange for Superligaens tophold FC Nordsjælland. (Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix)
Andreas Schjelderup har scoret 9 gange for Superligaens tophold FC Nordsjælland. (Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix)


Randers FC – FC Midtjylland 2 (1-3)

Et point i seks kampe. Randers FC er i kæmpe krise, og VM-pausen kommer måske belejligt for kronjyderne. Carlgren er skadet, men han har ikke været skarp de seneste uger, så måske er det ikke den store svækkelse.

Randers FCs defensiv er hullet som en si for tiden (lukker nærmest tre mål ind hver gang), og det er der, de skal starte, hvis de skal holde fast i en top 6-placering.

FC Midtjylland er uden for top 6, og de skal snart have nogle sejre på kontoen. Randers FC er vel en slags ønskemodstander, som FC Midtjylland nærmest aldrig taber til, og som tilstanden er hos Hestene lige nu …? Nej. Udesejr.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,33 – SPIL HER >>*


Brøndby IF – Viborg FF 1 (2-1)

Brøndby IF er ubesejrede i ni superligakampe, men de ligger nummer 10. De vinder simpelthen for lidt. Brøndby IF var bedst i Odense, og et Moment of Magic fra Nicolai Vallys gjorde, at de fortsatte stimen.

Viborg FF kom igen-igen bagud i hjemmekampen mod AGF, men en flot anden halvleg gjorde, at de fik et fortjent point og holder fast i placeringen i toppen af rækken.

Kigger man på formen, ligner det et meget lige opgør, og det tror jeg også, det bliver. Hjemmebanen gør, at Brøndby IF vinder en snæver sejr. Zan Zaletel ude med karantæne for Viborg FF.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar