18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 17. runde i Superligaen d. 26. – 29. november 2021

Den sidste Superliga-runde inden vinterpausen venter forude, og Per Pedersen er klar med sine betragtninger. Brøndby tager imod Randers, mens FC København gæster AaB.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 17 i Superligaen

Sidste runde før vinterpausen, og hvad kan der egentlig rykkes rundt på? Ikke ret meget… Weekenden var fantastisk for Brøndby, der vandt en flot sejr i Herning, og de er ved at have sikret sig plads i top-6. AGF fik et fint point i Parken, og er i fremgang, Silkeborg tabte igen ikke, Randers holder stadig fast i toppen, Viborg var forrygende i Odense… Vejle tabte som forventet i Randers, og ligner en sikker nedrykker… Sønderjyske tabte igen, og følger nok med ned… Top 6 er således næsten afgjort; Silkeborg ligner det eneste hold, der kan indhentes der. OB var, udover VB og Sønderjyske,  rundens taber, og selvom min gode ven, Hemmingsen, selvfølgelig skal bakke træneren op, må Alm være presset efter et katastrofalt efterår. Mærkeligt vil det dog se ud, hvis Alm fyres nærmest samtidig med, at hans tidligere kollega, OBs nye fodbolddirektør, starter op i klubben…  Det freder ham nok… Nå, men det må vi afvente at se – her er analyserne til sidste runde i 2021 – på gensyn i februar. 🙂


AGF – Silkeborg X (1-1)

AGF fik reddet et point i overtiden i Parken. Slet ikke ufortjent, selvom et så sent point altid er heldigt. Den her kamp er jo vanvittigt vigtig for begge hold! AGF kan komme ét point eller syv point efter Silkeborg, der pt. ligger på sjettepladsen… Silkeborg spillede uafgjort i Farum i en virkelig underholdende kamp, hvor begge mandskaber jagtede sejren i alle 90 minutter. Silkeborg bliver rost hele tiden, og det er fortjent – de spiller virkelig god fodbold! Sikke en gyser, vi har i vente her. Spillemæssigt er AGF langt fra, hvor de tidligere har været, men de får resultater nu, og bør stadig nå top-6. Silkeborg kører man bare ikke over; de er ligeglade med, hvem de spiller mod og hvor. Et bedre spillende Silkeborg-hold mod et fysisk stærkere AGF – kampen ender uafgjort.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

OB – FC Nordsjælland 2 (1-2)

OB storskuffede igen-igen, og spillede sig endegyldigt væk fra top-6. De hårdtprøvede sponsorer, i klubben med de store ambitioner, må igen indstille sig på et forår med kampe mod Vejle, Sønderjyske, FC Nordsjælland etc. Det matcher langtfra med den fynske selvforståelse… Men det er vanvittigt som striberne underpræsterer; de blev i fredags overmatchet af et afbudsramt oprykkerhold… Nordsjælland spillede fint mod Silkeborg, og i en kamp, hvor OB skal jagte sejren, vil de lure på kontraer med deres ”raketter” i front. FCN har ikke vundet i 10 kampe, det er helt sindssygt! De vinder på et tidspunkt, og det her kunne godt blive dagen.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Viborg – Sønderjyske 1 (2-0)

Viborg manglede to vigtige forsvarsspillere i Odense, men var alligevel klasser bedre end fynboerne – forrygende flot af VFF. Hvis de grønblusede skal nå det forjættede land (top-6), så kræver det nok en sejr her, da de ellers kommer for langt efter de foranliggende. Men hvorfor skulle de ikke også få det? De kommer med selvtillid, og har både Kramer og Lauritsen retur fra karantæne. Til gengæld er Grønning og Bonde i skammekrogen denne gang. Sønderjyske spillede en fin første halvleg mandag mod AaB, men var dårlige efter pausen. De havde dog chancerne til at få point, men 10 scorede mål i 16 kampe siger alt om deres problemer… Og målscoreren fra i mandags, Emil Holm, er i karantæne. Sønderjyske SKAL vinde den her, hvis de skal gå på juleferie med bare et lille håb om overlevelse. Men det gør de ikke – Viborg vinder, og slår et gigantisk hul til sønderjyderne.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*


Brøndby – Randers 1 (2-1)

Brøndby så jeg selv vinde fortjent i Herning. Marginalerne går Brøndbys vej pt. – de kunne ha’ været bagud 2-0 efter 13 minutter i Herning. Men det var de ikke, og det er stærkt at rejse sig i den grad, som Brøndby gjorde. Radosevic startede skidt, men han og Frendrup fik ædt sig ind i opgøret, og derfra var det pil op. Hegheim skal også ha’ ros – 20 år, og så rolig på bolden, han bliver rigtig, rigtig god! Og Uhre… Han er vild! Det vil være en katastrofe, hvis han er væk efter vinterpausen, for han er en enmandshær. Hedlund er stærk, men han er ikke målfarlig, og Brøndby har ikke en afløser for Uhre. Randers var udfordrede i første halvleg mod Vejle, men maste dem i anden, og har igen spillet et strålende halvår. Brøndby har nu vundet 5 kampe i træk i ligaen, og ligger i halen af Randers. I det omvendte opgør, i Randers, var det helt tæt, og det bliver det også her. Men siden den kamp har Brøndby ikke set sig tilbage, og de kører videre med deres momentum. Tæt kamp, to gode hold, hjemmesejr 2-1. Begge mandskaber spiller europæisk i midtugen, så på belastningskontoen står det lige. Bruus er i karantæne for Brøndby, men mon ikke de så flytter Mensah på højre back og sætter Riveros ind – det bliver de kun bedre af.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

AaB – FCK X (1-1)

AaB vandt i Sønderjyske på en fin anden halvleg. Jeg bakker KEP op – det er virkelig underligt at Kusk ikke spiller fra start HVER GANG! Han, og Prip, var kampafgørende i Haderslev, så selvom der er udfald undervejs, så har han det, der kan overraske en modstander, og han bør spille. Specielt nu da Fossum er skadet (og tvivlsom her) – men altså, efter min mening ALTID! Kulissen i Parken var en del mere imponerende end FCKs spil mod AGF… Men kampen var fed på grund af intensiteten og den førnævnte stemning. Rasmus Falk gjorde comeback, og han bliver vigtig at få i gang… Et drop af Jesper Hansen gav FCK føringen, men den kunne de ikke holde, og selvom GF udlignede sent, var det fortjent nok. Heldigt for københavnerne tabte FC Midtjylland, så man hentede rent faktisk ind på førerholdet. FCK er arbejdssomme og deres ”grundniveau” er stabilt. Men de savner i den grad kreativitet, så mon ikke PC henter en kant i vinterpausen, mens Falk får trænet sig tilbage i form, og så byder foråret på et bedre FCK? Det tror jeg. 1 sejr i de seneste 6 kampe bliver til 1 i 7, og det er ikke godt nok for københavnerne.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Vejle – FC Midtjylland 2 (1-3)

Vejle og FC Midtjylland tabte begge i sidste weekend. FCM sågar for anden runde i træk… Vejle spiller bedre nu end tidligere på efteråret, og de har dygtige spillere offensivt. Men de får ikke slået kapital af anstrengelserne fra Mucolli, Sousa osv. Sousa er for øvrigt i karantæne i denne kamp, hvilket ikke ligefrem øger chancerne for hjemmesejr. FC Midtjylland skabte ikke meget mod Brøndby i søndags, og den udfordring skal de have løst. Men Vejle er nok et fint sted ”at øve sig” på at score mål – vejlenserne har lukket 40 af slagsen ind i 16 kampe… De er ikke i panik i Herning, men selvfølgelig skal de tilbage NU og begynde at vinde igen. I Vejle er panikken nok større, de stiler mod en stensikker nedrykning. FCM med problemer, og en midtuge-europæisk kamp, men de er bare klasser bedre end VB, og Ulvene hiver sejren hjem uden de store problemer. Også selvom deres bedste angriber, Brumado, er i karantæne.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,51 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar