18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Per Pedersen: Tips til 16. runde i Superligaen d. 19. – 22. november 2021

VM-kvalifikationen er overstået, og tiden er til, at vi igen skal rette blikket mod den danske Superliga. Her venter den 16. runde fra fredag d. 19. til og med mandag d. 22. november, og der er både FCK – AGF og FC Midtjylland – Brøndby på menuen.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 16 i Superligaen

Sikke en runde senest i Superligaen! For OB var den et mareridt; nederlag til Brøndby, mens AGF og Silkeborg fik point. Matematisk er fynboerne ikke døde, men realistisk… Og Alm: Tre sejre i 15 kampe, de to over Vejle og Sønderjyske – ikke godt. AGF fik et kæmpe boost med sejren over FCM, og det skal de så forsøge at følge op mod FCK i denne weekend… Vejle fik gjort det mere tæt i bunden med sejren over katastrofale Sønderjyske, og nedrykningsspillet i foråret bliver også spændende at følge. To runder tilbage inden pausen. Top 6 og bund 6 ser ud til at være placeret nu – skal der ændres på det, så skal nogen virkelig imponere, mens andre skal eksplodere…


OB – Viborg 1 (2-1)

OB er vel, og det er virkelig tidligt, ude af top-6 ræset nu. Nederlaget i Brøndby, i en ellers flot kamp af fynboerne, betyder nok, at OB skal have mindst 14 point i de sidste 7 kampe i grundspillet. Og med hidtil kun 16 point i 15 kampe ser det ikke realistisk ud. Viborg burde have vundet sidste rundes fredagskamp, men endte med at skulle være glad for det point, Lars Kramer sikrede domkirkebyen. Samme Kramer er nu i karantæne, og det er noget skidt for VFF. For Viborg handler det om at undgå nedrykning, og et point i Odense kan være vitalt i den sammenhæng. Det bliver endnu en tæt kamp i vores spændende Superliga, men OB har fordelen af hjemmebanen, og ok form hos nøglespillere som Sabbi, Frøkjær og Tverskov – hjemmesejr! Viborg har, ud over Kramer, også Mads Lauritsen i karantæne.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Silkeborg X (2-2)

Nordsjælland fik sit andet point i 9 kampe i sidste runde… De var SÅ tæt på sejren, men det havde næsten været tyveri i en kamp, som Viborg dominerede. Men det nærmer sig trods alt… Snydt af VAR i sidste hjemmekamp mod AaB og nu en overtidsscoring imod… Silkeborg var bedre end FC København i seneste runde, men måtte nøjes med 0-0. Jyderne imponerer nærmest hver uge, og kan de holde AGF under sig, ligner det en ufattelig flot top-6 placering i år. Det her bliver en fed kamp mellem to mandskaber, der begge spiller hurtigt og offensivt. Jeg tager ja-hatten på, og satser på de også får scoret mål, 2-2!

Per Pedersen tror på: Over 2,5 mål til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Randers – Vejle 1 (3-0)

Randers’ brede trup gjorde igen en forskel i Aalborg, hvor første halvleg ikke var god, men efter tre indskiftninger var kronjyderne bedst i anden halvleg, og fik fortjent 1-1. I landskamppausen kan Thomasberg få doseret og restitueret spillerne til de sidste kampe i 2021. Randers har både Superliga-, pokal- og europæisk fodbold, så der er stadig en del, der skal gøres… Vejle fik en fortjent sejr hjemme over Sønderjyske, og har nu kontakt med sønderjyderne, men også FCN, Viborg og OB inden for rækkevidde. Der er igen kommet lidt tro på tingene i Nørreskoven. Men Randers ude og FCM hjemme i de sidste to kampe inden pausen er ikke sjovt… Et veludhvilet Randers-hold er klar til den her kamp, og det kan Vejle ikke matche – det bliver en sikker 3-0. Vejle har ovenikøbet både Kolinger og James i karantæne.

Per Pedersen tror på: Randers -1,5 (AH) til odds 2,48 – SPIL HER >>*


FCK – AGF X (0-0)

FC København skuffede i Silkeborg og kom ikke nævneværdigt tættere på FC Midtjylland. I know, skader og bla bla bla… Med den dyre trup holder det argument ikke, selvom jeg medgiver, at Zeca og Falk ude ville gøre ondt på alle hold i ligaen. Falk er måske med her; han er i hvert fald tæt på, men om han allerede nu er så meget i gear, at han kan gøre en forskel – det er et spørgsmål… AGF vandt en flot sejr over FC Midtjylland. Spillemæssigt var det ikke specielt flot, men sådan en sejr kan virkelig booste moralen, og kickstarte noget godt. Vigtigt at Patrick Mortensen kom i gang! AGF vil helt sikkert være glade for et enkelt point i Parken, og aarhusianerne kommer til at stå dybt og overlade bolden til FC København. Det tror jeg, de får held med – altid spændende opgør mellem de to mandskaber. Den her ender 0-0. Khocholava i karantæne for FCK.

Per Pedersen tror på: 0-0 ciffertip til odds 13,00 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Brøndby 1 (2-0)

Den her kamp tager jeg live i Herning… FC Midtjylland tabte klart i AGF, men sikke et underligt kampforløb? FCM i kontrol, og pludselig var de bagud 0-3… Jeg ser det ikke som et udtryk for, at midtjyderne er for nedadgående – jeg er sikker på, de hurtigt er tilbage. Brøndby er ligaens mest formstærke hold med fire sejre i træk, og er nu bare ét point fra tredjepladsen. De virker i rigtigt god fysisk forfatning, og henter mange point i kampenes sidste minutter. Alle kræfter bliver der da også brug for her, for et sultent FCM på MCH Arena er ikke for sjov… Ulvene viser sig en tand for stærke for BIF – de vinder 2-0. Paulinho i karantæne for FCM.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,81 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – AaB 2 (1-2)

Sønderjyske… Jeg ved, snart ikke, hvad der kan siges mere… Arbejdsindsatsen ok i Vejle, men med så mange personlige fejl, kan man løbe til månen eller tackle en ko over et kirketårn – så får man bare ingen point! Det er ikke et medaljehold, sønderjyderne har, men det er heller ikke et hold, der burde ha’ 9 point efter 15 runder… Begge Sønderjyskes sejre er kommet på hjemmebane, og der skal komme en til her, hvis håbet om at slutte efteråret bare lidt positivt af skal være reelt. AaB har spillet et flot efterår og ligger nummer 3. De sidste par kampe har ikke været helt så gode, men 1-1 hjemme senest (mod Randers) var ok, og indsatsen fin. Top-6 kommer ikke i fare for nordjyderne, men vil de med frem og spille med om bronzen, så er det kampe som den her, der skal vindes. Og som AaB også plejer at vinde – de har fået alle deres 7 sejre mod hold fra ligaens nederste halvdel. Selvom Ferreira er i karantæne, så vinder nordjyderne den her.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar