18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 16. runde i Superligaen 4. – 7. november 2022

Optakt og spilforslag fra vores Superligaekspert Per Pedersen til 16. runde i Danmarks bedste fodboldrække. Han tror på mere medvind til Viborg FF og OB, mens AC Horsens, AaB og Lyngby BK stirrer ind i endnu en runde uden sejr.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 15 i Superligaen

Endnu en begivenhedsrig weekend! Stærk sejr til FC København i Randers i lørdags! Glem alt om at sætte spørgsmålstegn ved FCK i top 6. De er alt for gode til ikke at komme med!

Randers FC derimod er inde i en rigtig skidt periode, og de må efterhånden mærke presset bagfra. FC Midtjylland sparede spillere mod OB, og nu ligger de nummer 8. AGF fik endelig medgang og er igen i spil til top 6. Og jeg tør godt love, at Viborg FF følger FC Nordsjælland i top 6, mens der er hård kamp om de sidste 4 pladser. 

FC Midtjylland, FC København og Silkeborg IF har spillet mere, end de har trænet, og når de får lidt pause under VM, er jeg sikker på, de vender styrkede tilbage. 

OB ser stærke ud, og de kan også sagtens ende i top 6. I bunden ligner det en kamp mellem AaB og AC Horsens om at følge Lyngby BK ned i 1. division. Vores vanvittige Superliga er garant for drama weekend efter weekend. Jeg elsker det!

Odds på Superligaen

*Reklamelink


AC Horsens – Randers FC 2 (0-2)

AC Horsens var fuldstændig rundbarberet i Farum. De kunne slet ikke holde fast i bolden, og havde FC Nordsjælland været mere effektive, havde østjyderne tabt 6-0. Og ovenikøbet fik de vigtige Delac skadet og deres bedste forsvarsspiller Gomez udvist. Av!

Randers FC havde heller ikke en god runde 15. De tabte hjemme til FC København, og de har nogle svære uger for tiden. Randers FC møder FC Midtjylland i næste uge, der er sidste runde inden VM-pausen, så vil de overvintre i top 6, skal de vinde den her.

Det bør de også gøre mod en AC Horsens-offensiv, der er fuldstændig død, ud over de to vigtige spillere, jeg allerede har nævnt, der mangler.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,40 – SPIL HER >>*

AC Horsens må klare sig uden James Gomez, der sidder over med karantæne. (Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix)


AaB – Silkeborg IF X (1-1)

Jeg har medlidenhed med AaB. I søndags i Brøndby var de spillet ned under græstæppet og kom bagud 2:0. Moralen var dog i top, og med lige dele hårdt arbejde og godt spil kom de tilbage på 2:2. For så at tabe i overtiden. Den gør nas. Men AaB SKAL altså i gang med at hente point, og kan de holde fast i takterne fra Brøndby-kampen, skal de nok få nogen.

Silkeborg IF havde syv nye med i startopstillingen mod Viborg FF, og det kunne de ikke holde til. SIF har lagt mange kræfter i kampen mod Anderlecht torsdag, så den her bliver hård for dem. Men de kan ikke tillade sig at spare spillere, for der er ikke langt ud af top 6. To på hver sin måde “ramte” mandskaber deler. Salquist er i karantæne for Silkeborg IF.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*


Viborg FF – AGF 1 (2-1)

Flot sejr af Viborg FF i Silkeborg. De er bare tre point efter FCN, og de kommer uden tvivl med i top 6, når medaljerne skal fordeles til foråret. Det er simpelthen imponerende! De er ikke bare hårdtarbejdende, for de spiller også virkelig god fodbold, og så er Grot pivfarlig i front. 

Betydningen af AGFs sejr i Lyngby kan ikke overvurderes. Det var vanvittigt vigtigt for aarhusianerne at komme tilbage på sejrssporet, og så er det lige meget, at det på ingen måde var kønt.

Der er et jysk brag i vente i Viborg. Ingen tvivl om, at hjemmeholdet vil elske, at “de store” ikke kommer med i top 6, og værterne vil komme bragende fra start med masser af selvtillid. AGF kommer også med tro på tingene, så det bliver en fed kamp. Hjemmeholdet er favoritter og fortsætter de flotte takter. Gift Links er fortsat i karantæne for AGF.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,14 – SPIL HER >>*


FC København – Lyngby BK 1 (3-0)

FC København viste klassen i Randers. Super flot og fortjent sejr, og som de ser ud lige nu, ligner Lyngby-kampen en sikker sejr. Falk og Cornelius er tilbage, og det gør det ikke ligefrem dårligere. 

Lyngby BK tabte igen, og der er ingen grund til at tale om overlevelse for dem. De er døde og begravede. Og de er chanceløse mod FC København, der ligner et hold, der har fundet melodien. Også selvom FC København har spillet Champions League i midtugen.

Det bliver en stensikker hjemmesejr! Victor Kristiansen er i karantæne for hjemmeholdet, men Christian Sørensen er en fin erstatning. FC København er klart rundens største favorit.

Per Pedersen tror på: FC København -1,5 til odds 2,28 – SPIL HER >>*


OB – Brøndby IF 1 (2-1)

OB spillede en fremragende kamp i Herning i mandags, og selvom sejrsmålet først faldt i overtiden, var det fuldt fortjent, at fynboerne sejrede. Det var helt vildt, som de dominerede specielt første halvleg, og det var minimalt, hvad de tillod af chancer i mod. Gigovic er med igen her, og det gør kun OB bedre.

Brøndby IF fik en megavigtig sejr mod AaB i en ujævn kamp, hvor Brøndby IF barberede nordjyderne fuldstændig i 20 minutter for derefter at stoppe med at spille fremadrettet. Underligt!

Men det endte jo godt, og der er lagt op til en 6-points kamp her. OB kan slå hul til Brøndby IF med en sejr, men de blågule kan passere OB i tabellen, hvis de vinder. Brøndby IF har Wass i karantæne, og det er en stor svækkelse. OB har et fyldt stadion i ryggen og en enorm selvtillid med på banen. Det bliver en tæt kamp, som OB vinder.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 3,00 – SPIL HER >>*

OB vandt 2:1 i Herning på en scoring i overtiden. Det var fynboerne temmeligt glade for. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)
OB vandt 2:1 i Herning på en scoring i overtiden. Det var fynboerne temmeligt glade for. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)


FC Midtjylland – FC Nordsjælland X (1-1)

FC Midtjylland spillede 9 kampe i oktober, og de har stort set ikke haft tid til at træne. Når de får mulighed for at træne mere med Capellas i VM-pausen, er jeg sikker på, de bliver bedre. Og det skal de også, for de virker helt flade og tabte senest mandagskampen på hjemmebane mod OB. De har spillet kamp torsdag, og det får de ikke flere kræfter af.  

FC Nordsjælland var fremragende mod AC Horsens. De kunne og burde have scoret 5-6 mål, men samtidig forsvarede de så godt, at AC Horsens ikke havde ét eneste skud på mål. Ja, ikke engang et skud forbi mål!! Imponerende, FCN.

Eneste malurt i bægeret – Kian Hansen udgik skadet. FC Nordsjælland spiller med så stor selvtillid både hjemme og ude, at de kan vinde alle steder. Men jeg tror på, Evander og Isaksen er med fra start igen, og at FC Midtjylland graver nogle kræfter frem. Den ender uafgjort.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,84 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

3F Superligaen
K
1FC Nordsjælland17105229131633335
2Viborg179532516932132
3FC København178362820849027
4Silkeborg IF177372725223124
5OB176652325-230224
6Randers FC176652326-326024
7FC Midtjylland175842422233223
8AGF176471918134122
9AC Horsens176472222034222
10Brøndby IF175662328-535221
11AaB173591728-1128014
12Lyngby1715111532-173708


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar