18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 15. runde i Superligaen d. 5. – 7. november 2021

Per Pedersen tager temperaturen på den 15. runde i Superligaen; en runde, der blandt andet sætter AGF op mod FC Midtjylland, mens Brøndby tager imod OB. Bliv klædt på til alle SL-kampene lige her.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 15 i Superligaen

Endnu en fed runde i vente op mod landskamppausen. OB og AGF ligner pt. ikke top-6 hold, trods de dyre trupper. Var der kommet en vinder i deres indbyrdes opgør i mandags, havde vi kunne afskrive et af holdene allerede… Nu hænger de på med det yderste af neglene, men de skal altså til at spille bedre og få nogle point på kontoen! FC Nordsjælland sejler rundt (under radaren). Ingen tror, de kan rykke ud, men de er altså ikke gode i dette efterår, og skal holde øje med i hvert fald Sønderjyske, der med ny træner måske kan komme i gang… I den anden ende af tabellen er FCM i en klasse for sig pt., og viste det i Randers, mens FC København fik en ventet sejr over Vejle, og det kan de ikke rigtig bedømmes på. Silkeborg og Viborg imponerer mig fortsat, selvom VFF tabte til Brøndby, der med tre sejre i træk har spillet sig fint ind i top-6. Alle kampe interessante i weekenden – se om “FCN forsætter faldet mod bunden, om AaB eller Randers er mest bronzekandidat, om Vejle allerede nu kan begraves, om Sønderjyske er i bedring efter trænerfyring, om AGF og OB kan udelukkes fra top-6, og om Silkeborg kan drille den meget dyrere FCK-trup”. Jeg sidder klar foran skærmen…


Viborg – FC Nordsjælland 1 (2-1)

Viborg kan med rette føle, at de kunne ha’ besejret Brøndby i sidste weekend. En flot indsats, hvor det kun var manglende kræfter til sidst, der kostede point… Fedt at se en oprykker tro så meget på eget koncept (som også Silkeborg gør), at man ikke går på kompromis med spillestilen. Grønning er farlig i front, og deres dødbolde volder alle problemer. Helt sikkert også FC Nordsjælland, der jo ikke har samme fysik i felterne… FC Nordsjælland er i gigantisk krise og har fået ét point de seneste 8 kampe. De er helt ude af det top-6-ræs, hvor de ellers plejer at være sikker – FCN skal kigge sig over skulderen og holde øje med, at Sønderjyske ikke kommer i gang med ny træner og sportschef. En tung bane i Viborg, grøn fysik… Det ligger til hjemmeholdet.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,99 – SPIL HER >>*

AaB – Randers X (0-0)

Duel om plads 3 – det bliver sjovt at se, hvilket af de to hold, der mest rækker ud efter bronzen. AaB kom tilbage på sporet med en fin, men uskøn, sejr i Farum. Vigtigt for dem var det, at Fossum fik scoret; han er en ”keyplayer” for dem. Et par dårlige uger med nederlag skal ikke ødelægge indtrykket – nordjyderne har spillet et fint efterår, og kan med 5-6 point i de sidste tre kampe inden pausen vel reelt sikre sig top-6, og spille med om medaljer – FLOT! Randers spiller torsdag europæisk, og vil selvfølgelig være lidt belastet af det, men netop europæiske kampe mellem Superliga-runderne har de jo vist, at de magter. I søndags mødte de overmagten i FCM, så Thomasberg har erkendt, at de vel spiller om tredjepladsen, da FCK nok også er for gode på den lange bane. Spændende kamp i vente, men jeg tror, den bliver taktisk – og ender 0-0.

Per Pedersen tror på: 0-0 til odds 13,00 – SPIL HER >>*

Vejle – Sønderjyske X (1-1)

Hold da kæft en gyser! Undskyld mit franske, men den her kamp er da, om nogen, en der definerer mindst én nedrykker… Begge mandskaber må tænke, ”kan vi ikke vinde den her, hvem skal vi så besejre?”. Begge har gang i en horribel sæson, og allerede inden vinterpausen kan et, eller begge, mandskaber være sat så meget, at det bliver stort set umuligt at undgå nedrykning. Vejle blev revet midt over i Parken af et FCK-ungdomshold; forventet nederlag ja, men stadig en meget skuffende indsats af vejlenserne. Sønderjyske var, om muligt, endnu dårligere og tabte 0-6 til oprykkeren Silkeborg. Helt naturligt kostede det Boris jobbet, men nu peger pilen kun på spillerne (og ejerne), så NU skal der leveres. Vejle kan ikke bruge ”fyrings-grebet” – det har de jo ligesom gjort… En kamp på højt niveau bliver det ikke, men det er måske rundens mest spændende kamp. Fuld ild i Nørreskoven – angsten for at tabe bliver større end viljen til at vinde. Uafgjort, og et elendigt resultat for begge klubber.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,58 – SPIL HER >>*


AGF – FC Midtjylland 2 (0-1)

AGF sejler… De var elendige i Odense, og selvom de holdt nullet, så var det ikke en positiv indsats af århusianerne. David står alene med tingene, virker det som om; Superligaens mest usynlige sportsdirektør er ikke til meget hjælp i denne tid! 10 mål scoret i 14 kampe vidner om en rigtig skidt offensiv trods flotte navne, og med FCM, FCK og Silkeborg tilbage inden vinterpausen, så skal holdets niveau hæves mere end to niveauer, hvis de skal kunne se en top-6 mulighed for sig, når der synges julesalmer… FC Midtjylland viste en magtdemonstration i Randers – de er lige nu ligaens klart bedste hold, og selvom de spiller europæisk torsdag, så stiller de et slagkraftigt hold i Århus også. Jeg kan ikke se AGF score mod ligaens bedste forsvar, og selvom Brumado stadig er ude, skal FCM nok få prikket en enkelt ind.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Brøndby – OB 1 (3-1)

Brøndby vandt for tredje kamp i træk i Viborg, en kamp, hvor de dog ligeså godt kunne have tabt. Kampen blev afgjort af Brøndbys reserver, der, naturligt nok, er en del bedre end Viborgs ditto. Uhre er nok tilbage til den her kamp (måske allerede torsdag mod Rangers), og Brøndby kan for alvor parkere OB uden for top-6 med en sejr her. OB var pivringe i mandags mod AGF; mit stribede hjerter bløder ved at se en ret stærk trup præstere så dårligt. Tverskov var klasse i defensiven, men offensiven, og Guderne skal vide at de alle kom i spil, er ufattelig tandløs! OB har hjemmekampe mod Viborg og FC Nordsjælland inden vinterpausen – det skal gi’ 6 point. Men samtidig må man ikke tabe i Brøndby, der så går 8 point foran OB i tabellen. Brøndbys defensiv er heller ikke fantastisk (og Rosted er ude med karantæne), men offensiven (med Uhre) er stærk nok til at trække sejren hjem.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,89 – SPIL HER >>*

Silkeborg – FCK X (2-2)

Silkeborg igen-igen. De gør det jo vanvittigt flot! 6-0 i Sønderjyske… De har ikke mange spillere, man ville genkende på gaden, men sikke et HOLD de har. Kent Nielsen har i andre klubber fået hug for sin spillestil, men han skal altså ha’ enorm kredit for det, han har skabt i Silkeborg. Kan de undgå at sælge 3-4 profiler i vinterpausen, ligner de et sikkert top-6 hold. FC København har mange skader, og selvom Lerager er retur fra karantæne, så er københavnerne ikke ubetinget favoritter her. FCK er i Grækenland til en vigtig kamp torsdag, så på plasticunderlaget i Silkeborg skal de stå tidligt op, hvis de vil følge med. Silkeborg forbliver ubesejrede for sjette kamp i træk, den ender 2-2.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar