18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 14. runde i Superligaen d. 31. oktober – 1. november 2021

Su-Su-Superliga! Vores alle sammens bedste, danske fodboldrække sparkes i gang søndag d. 31. oktober, hvor der er fem kampe på programmet med kampstart fra 14:00 til 20:00, inden OB og AGF lukker og slukker mandag d. 1. november kl. 19:00. Per Pedersen, tidligere landsholdsspiller, klæder dig på.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 14 i Superligaen

Fed runde i sidste uge. Mandagskampen var en kæmpe overraskelse, Viborg udraderede totalt AaB i Aalborg, og de er nu tilbage i spillet om top 6. Med en sejr på søndag passerer de BIF i tabellen! Midtjylland fik en uskøn, men fed sejr (for dem) over Sønderjyske. FCM slog hul til FCK i toppen, mens Sønderjyske hænger fast i bunden. Randers imponerer fortsat, mens AGF snart skal sætte en lille stime sammen, hvis de vil med frem, hvor det er sjovt. Derbyet var eminent, hvad stemningen angår, mens spillet er set bedre i de opgør. Brøndby er dog i fremgang, og når selv Frendrup scorer, så kan det blive rigtig godt på Vestegnen  Herunder mine analyser til weekenden; ha’ in mente at FCK, Viborg og Silkeborg er de eneste hold, der IKKE har spillet pokalfodbold i midtugen. Og næsten alle pokalholdene spillede endda 120 minutter…


FC Nordsjælland – AaB X (1-1)

7 kampe, 1 point. Og senest nederlag til Vejle. Krisen er enorm i Farum. De svinger vanvittigt meget mellem højt topniveau og skræmmende bundniveau. I Vejle var det dog kun bundniveauet vi så… Det så vi så også fra AaB mandag aften, hvor de lukkede 5 mål ind på hjemmebane mod Viborg! Og blev kørt ud af banen på alle parametre. Det var tredje nederlag i fire kampe for aalborgenserne, der fuldstændig har tabt det momentum, de ellers havde for en måned siden. To hold i problemer pt. Begge mandskaber har brug for at komme på tavlen igen, derfor ender den her uafgjort.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Randers – FC Midtjylland X (0-0)

Randers fortsætter med at imponere – fantastisk sejr over AGF (igen efter europæisk uge), og Hestene skal virkelig snuble nu, hvis det ikke skal blive til top 6… Forrygende flot, men de har altså også et godt hold, og en super træner! De dummede sig heller ikke onsdag i Middelfart – 4-0 var ikke et mål i overkanten. Midtjylland vandt også deres sidste kamp i ligaen – med møje og besvær. Jeg var i Herning og så en kamp uden mange chancer – der endte 3-2. Det lyder skørt, men det var ikke specielt velspillet, og når Sønderjyske stod dybt, havde FCM problemer. Men de reddede den hjem i overtiden – og respekt for endnu en sejr i en kamp, hvor alle forventer netop det. To hold i god ”point-form” og klar til kamp. FC Midtjylland mangler i den grad Brumado – og det gør, at de ikke sejrer her. Tibbling er ude med karantæne for Randers FC.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

FCK – Vejle 1 (2-0)

FC København var igen dårlige – specielt første halvleg i Brøndby var ringe. Virkelig ringe. Jeg ved, jeg gentager mig selv, men deres (dyre) reserver for eks. Falk og Zeca gør det simpelthen ikke godt nok! Vejle spillede en flot kamp mod FC Nordsjælland og vandt klart og fortjent. Pilen peger en smule op for Peter Sørensen & Co., men vi skal huske, at det var ligaens mest formsvage hold, de mødte… Træerne vokser ikke ind i himlen, og selvom VB helt sikkert vil stå langt tilbage og håbe på et mirakel, så kommer det ikke til at ske. Hvis Vejle, mod forventning, får noget med fra Parken, så bliver der for alvor larm og uro omkring FC København… Opoku er stadig væk med karantæne for VB, mens Lerager er ude af samme årsag for FCK.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,34 – SPIL HER >>*


Viborg – Brøndby 2 (1-2)

Efter seks kampe uden sejr, skal jeg da love for at VFF fik tanket op på selvtillidskontoen! 5-2 i Aalborg var virkelig forrygende, og ingen tvivl om at troen på tingene er helt tilbage hos de grønblusede. Flot højt pres der fungerede perfekt, det vil de selvfølgelig fortsætte med i denne kamp. Brøndby fik et kæmpe boost med den flotte, og fortjente, sejr over FC København i søndags. Imponerende at Radosevic, Frendrup og Slimane kunne udradere FCK’s midtbane, der, trods fraværet af Zeca og Falk, jo ikke ligefrem var dårligt besat. Den selvtillid, Brøndby kommer med her, gør dem til favoritter. En kamp med stor intensitet, Brøndbys kvalitet er den tand større, der gør at de vinder.

Per Pedersen tror på: Brøndby vinder med ét mål til odds 4,45 – SPIL HER >>*

Sønderjyske – Silkeborg 1 (2-1)

Sønderjyske spillede en flot første halvleg i Herning, og kunne ha’ ført ved pausen… I anden halvleg var de til gengæld helt væk, og de tabte fortjent, selvom FCM ikke ligefrem sprudlede. De fik igen ingen point, og er med bare 8 scorede mål, det ringeste hold angrebsmæssigt i ligaen. Til gengæld tankede de godt med selvtillid onsdag aften i pokalen med sejren i Aarhus – klasse! Silkeborg tabte to point i overtiden mod OB, ærgerligt i en kamp de ellers havde fortjent at vinde. SIF-maskinen kører stadig velsmurt på et stabilt niveau. Sønderjyske kan søge optimisme i, at begge deres sejre er kommet på eget græs, mens Silkeborg har bare én udesejr i seks forsøg – og det var mod bundproppen Vejle. Endnu en tæt Superliga-kamp i vente – jeg tror på, at Sønderjyske får en sjælden sejr, og fornyet selvtillid i bundkampen.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 3,00 – SPIL HER >>*

OB – AGF X (1-1)

OB var pivheldige I Silkeborg, og fik hevet et meget, meget vigtigt point i land. Striberne skuffede igen, de mangler at bevise at niveauet er der, hvor de selv siger det er… 6-0 over Vejle er jo fint, men de skal vinde over nogle af dem, der er medkonkurrenter til top 6! Det er tiden nu, fynboerne skal vinde over AGF. Og det er måske heller ikke umuligt… GF har, som OB, på papiret et flot mandskab, men de får det ikke omsat. AGFs største udfordring er i front, hvor Patrick Mortensen slet ikke sættes i scene. Heller ikke i onsdags i en langgaber af rang i pokalen (og et katastroferesultat). GF har tabt 4 af 6 udekampe i Superligaen, men OB har heller ikke været skarpe hjemme. En sekspointskamp, hvor frygten for et nederlag kan være større end lysten til at vinde. Lieder ser ud til at være kommet foran Kadrii i front, måske starter han denne kamp? Fuld skrald på intensiteten, jeg glæder mig til at se den her kamp! Pointdeling i en taktisk forestilling.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,45 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar