18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 14. runde i Superligaen d. 21. – 24. oktober 2022

Vores Superligaekspert, Per Pedersen, giver dig sine analyser og overblik over 14. runde i Superligaen. Der er igen udsigt til en række tætte kampe, og FC København er under pres, når de møder FC Midtjylland. Pres er der også fredag, hvor OB og Lyngby BK mødes i Odense. Og så er der vaskeægte topkamp mellem nummer to og nummer et, når Randers FC tager mod FC Nordsjælland.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 13 i Superligaen

Det var et dramatisk derby i Brøndby, hvor FCK fik endnu en spiller alvorligt skadet. Det var temmeligt kedelig fodbold i Viborg, hvor hverken hjemmeholdet eller OB kunne glæde sig over andet, end at de ikke tabte.

Det var i det hele taget ikke de mest underholdende kampe, vi fik serveret i runde 13, men så var det da dejligt at slutte med et festfyrværkeri og seks mål i Silkeborg mandag.

Runde 14 er spækket med interessante kampe. FC Københavns skadesplagede hold har brug for en sejr mod “in-form” FC Midtjylland. Der er storkamp i Randers mellem rækkens to tophold, mens OB forventes at vinde en pligtsejr mod Lyngby. AaB skal følge sidste weekends sejr op for at vise, de vil med frem i den sjove ende.

Og så er der AC Horsens, der efter den fine start siver langsomt ned gennem tabellen og nærmer sig en nedrykningsplads. Kan de få nedturen stoppet? Mine analyser nedenfor fortæller alt om, at vi igen kan forvente en række tætte kampe.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


OB – Lyngby BK 1 (2-0)

OB fik et point i den svære udekamp i Viborg. Og det var det positive, fynboerne kan sige om den kamp. Der var virkelig ringe kvalitet på bolden, det var tydeligt, at Kadrii var savnet. Han er heller ikke med her, og Jeppe Tverskov er måske skadet.

Så intet er givet mod bundproppen. Lyngby BK spillede igen en tæt kamp, men igen var det kvaliteten i felterne, der gjorde, de tabte. De har ikke Superligaklasse over en hel sæson, og mon ikke de selv snart ser nedrykningen i øjnene og falder lidt i niveau.

Alt andet end 3 point til OB vil være en overraskelse og set med OB-briller et mega blow i kampen om top 6-pladserne. Der er pres på begge hold, men egentlig mest på OB synes jeg. Og det bliver hjemmesejr.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,10 – SPIL HER >>*


FC København – FC Midtjylland X (1-1)

FC København er hårdt ramt af skader, og Boilesen blev lagt til på den front i seneste runde. De kæmpede dog flot i Brøndby, og selvom de ikke skabte meget, gjorde deres spillemæssige overtag i anden halvleg, at pointet var fortjent.

Der skulle en indøvet frisparkskombination og et rødt kort til at nedbryde AC Horsens i Herning, men selv om ikke alt skinnede gyldent, var det en fortjent FC Midtjylland-sejr. Jyderne virker i bedre gear end københavnerne (og for første gang i sæsonen med to sejre i træk (og de er ubesejret i otte kampe)), og de ligner nu pludselig en seriøs guldbejler igen.

Der er kun tre point mellem de to mandskaber, så det her er en utroligt vigtig kamp, men den er dog mest vigtig for FC København, der ikke er i top 6 endnu. Det bliver en tæt kamp, som ender uafgjort.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,50- SPIL HER >>*

Så glad var Gustav Isaksen for sin 3:1-scoring mod AC Horsens. Sekunder efter kom han ned på jorden igen, da målet blev annulleret. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


Randers FC – FC Nordsjælland 1 (2-1)

Randers FC lignede et taberhold i Silkeborg, men de gravede dybt og fik 3-3. Det var ikke helt fortjent, men det var supervigtigt for moralen i Kronjylland.

FC Nordsjælland var bedre end AGF i søndags, men de var ikke skarpe nok til at få sejren. De havde masser af boldbesiddelse, men mod en lavtstående modstander fik de ikke skabt mange chancer.

Her mødes to hold, der begge har vist stabilitet og soliditet det meste af sæsonen, og de kommer til at føle hinanden på tænderne. Hjemmeholdet vinder en snæver sejr. Nuamah er i karantæne for FC Nordsjælland. 

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,63 – SPIL HER >>*


AC Horsens – Silkeborg IF 2 (1-3)

AC Horsens spillede en fin kamp i Herning, men de tabte igen. Efter fire udebanenederlag i træk var det frækt af træner Askou at starte med både Magnus Jensen og Simon Makienok i front, men det gav altså ikke point. Ludwig er i karantæne for AC Horsens i denne kamp, der for De Gule heldigvis foregår på hjemmebane. 

Silkeborg IF spillede 3-3 mandag mod Randers FC. De dummede sig efter at have ført 3-1, men de viste ellers fine takter. Spillemæssigt er Silkeborg IF selvfølgelig klart det bedste hold, men AC Horsens er ikke dårlige, og på en tung bane bliver det tæt. Silkeborg IF har et gear mere end hjemmeholdet og vinder kampen. 

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,14 – SPIL HER >>*


AGF – Brøndby IF 2 (0-1)

Et fuldstændig latterligt VAR-straffe kostede AGF i kampen mod FC Nordsjælland. En ok periode i overtal gav dem dog chancen for point, og det lykkedes, selv om de overordnet skabte for lidt frem ad banen. Frederik Tingager og Nicolai Poulsen er i karantæne her, og det er et problem.  

Brøndby IF spillede 1-1 i derbyet mod FC København. De burde have vundet qua de større chancer, men spillemæssigt slap de grebet om kampen, og det endte med at koste dem sejren. De har Sigurd Rosted i karantæne.

Begge mandskaber kæmper for en plads i top 6, og ingen af dem kan tåle et nederlag her. Derfor bliver det en taktisk affære, hvor ingen vil blotte sig. Der er et stort midtbaneslag i vente, og der kommer næppe mange chancer, men Mads Hermansen holder buret rent, og Brøndby IF vinder 1-0. 

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,85 – SPIL HER >>*

Per Pedersen tror på rent bur af Mads Hermansen, når Brøndby IF gæster Aarhus og AGF. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


AaB – Viborg FF X (1-1)

AaB var ikke overbevisende i Lyngby, men de fik endelig medgang og en vital sejr! Den kan betyde, de kommer i gang, og gør de det, kan de faktisk nå med i top 6. Men de skal hæve niveauet betragteligt i forhold tid det, de viste tirsdag i pokalturneringen i Vanløse. Det var tåkrummende pinligt og ufatteligt ringe. Og det gav desuden 30 unødvendige minutter ekstra i benene. Flovt!

Viborg FF var skuffende i hjemmekampen mod OB. Det ellers så stærke hjemmehold skabte alt, alt for lidt, og så løb det ud i ingenting og bare et enkelt point.

AaB kan med en sejr komme bare fem point efter Viborg FF, og det vil de selvfølgelig jagte. Viborg FF kan afvente og være tilfredse med et point, og det er en fin situation for dem. Viborg FF er solide og får svært ved at være lige så ringe som i sidste weekend.  Det bliver en tæt kamp i Aalborg og ender med pointdeling. 

Per Pedersen tror på: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar