18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 13. runde i Superligaen d. 22. – 25. oktober 2021

Per Pedersen kigger nærmere på den 13. runde i Superligaen, der blandt andet gemmer på et derby mellem Brøndby og FCK på førstnævntes hjemmebane søndag kl. 14:00.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 13 i Superligaen

Brøndby og AGF stemplede ind med sejre, og de ligner nu begge top 6-hold. AGF var gode, men Brøndby var altså ikke… OB tabte et vigtigt skridt i bestræbelserne på at nå det forjættede land, og kampen mod Silkeborg bliver sæsondefinerende. Jeg ved, at der stadig er mange point at spille om, men hvis fynboerne taber, så er de altså 7 point fra femtepladsen – og med Brøndby og AGF foran sig…

Nordsjælland spillede en ok kamp, men de svinger for meget, og man kan ikke sige, at krisen er ovre.. De skal på besøg hos det eneste hold i ligaen, der er i ringere form; det skal nok blive en åben kamp. AaB har stadig hul ned til syvendepladsen, men skal med det samme slå tilbage og vinde over Viborg, der er holdet, der ikke falder igennem – men heller ikke får ret mange point…

Guldet ligner stadig et opgør mellem FC Midtjylland og FC København. FC Midtjylland tog for let på opgaven i Farum og var bagud 2-0, inden de vågnede op, og FC København var decideret svage i Sønderjyske. Zeca og Falk (og andre) væk ja, men deres reserver er jo ikke ligefrem hentet i Danmarksserien… Skuffende! I denne weekend hviler mine øjne i særdeleshed på Silkeborg – OB, Randers – AGF, og så den tidlige søndagskamp på Brøndby Stadion. Dramaer i vente.


Vejle – FC Nordsjælland 2 (2-3)

Vejle tabte som ventet i Brøndby. Det overordnede indtryk, vejlenserne efterlod, var egentlig ok, og to scorede mål i en og samme kamp er mere, end vi har været vant til fra de kanter i efteråret. Men når man står så langt tilbage som VB gjorde, så SKAL man simpelthen forsvare feltet bedre – og ikke lukke tre mål ind. Ellers rykker man ud… Vejles skæbne kan være afgjort allerede ved vinterpausen, hvis de ikke snart får nogle sejre. FC Nordsjælland har kun fået ét point de sidste seks kampe, så de sprudler heller ikke ligefrem. Nordsjælland var forrygende i første halvleg mod FCM – og en katastrofe i anden… De svinger helt vildt, og man aner aldrig, hvad man får med dem. Vejle har offensive kvaliteter, og dem skal de forsøge at sætte i scene. Men det koster bagude mod FCNs hurtige spillere. Opoku er i karantæne efter sin hjerneblødning mod BIF.

Per Pederson tror på: 2-tallet til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Brøndby – FCK X (0-0)

Brøndby var ikke overbevisende mod Vejle. Defensiven ser ud til at være for nem at ryste, mens offensiven skabte nok chancer til, at sejren var fortjent. De blågule har sneget sig ind i top 6, men om de kan holde sig der vil vise sig… FC København uden Zeca, Falk, Stage og Victor Christiansen viste sig som et ret ordinært hold i Haderslev. Det ligner et meget åbent derby, hvor det er svært at pege på en favorit. Stage, Wilczek og Victor C. er nok med igen for FCK, og så er vigtige Khocholava retur efter karantæne. Hos Brøndby må Frendrup formodes at indtage sin plads på midten ved siden af Radosevic. Riveros på vej tilbage for Brøndby, men en startplads er nok for tidligt.. Det ser altså lidt tyndt ud for BIF. Tæt kamp, stor intensitet – men målløst! Brøndby HAR ikke holdet pt., FCK har de vigtigste ude…

Per Pedersen tror på: 0-0 ciffertip til odds 15,00 – SPIL HER >>*

Silkeborg – OB 2 (1-2)

Silkeborg var, i en kamp på ikke særligt højt niveau, bedst i Viborg og burde ha’ vundet. Men det gjorde de ikke, og de to manglende point kan blive dyre i ræset om at nå top 6. Helenius plejer at score på den slags chance, han fik til sidst… SIF har forlænget med Kent Nielsen – alt andet havde da også været dumt, han gør det fantastisk. OB tabte til Randers og røg ud af top 6. OB er nu 7 point fra plads 4, og skal jagte plads 5 eller 6. Et nederlag til fynboerne her vil være virkelig skidt, for så vil de være 7 point efter nummer 5, Silkeborg. På plasticbanen i søhøjlandet er Silkeborg favoritter, men Frøkjær er i form, Jebali måske helt klar igen, og Sabbi retur fra karantæne. Der er pres på OB i denne kamp, det modstår de delvist. Uafgjort.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,90 – SPIL HER >>*


Randers – AGF X (1-1)

Randers vandt fortjent i Odense, i en kamp der dog kunne være gået begge veje. “Hestene” har vist, at de mestrer at spille både europæisk og Superliga, og det skal de igen her. De har en bred trup, hvor 18-19 spillere kan spille uden, at det går ud over kvaliteten. En kamp mod AGF er noget specielt på Randers-kanten, så de skal nok være klar… AGF er også klar! Efter en træg start på sæsonen, er de pt. det næstmest formstærke hold i ligaen efter FCM. Flot sejr over AaB i mandags – får de også gang i Mortensen, bliver det for alvor sjovt at være århusianer. Den her er helt åben – det ender med en pointdeling mellem de to mandskaber. Den tidligere Randers-spiller, Nicolaj Poulsen, er i karantæne for AGF.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,42 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Sønderjyske 1 (2-0)

FC Midtjylland stillede et virkelig stærkt mandskab i Farum sidste søndag… Men de kom utrolig dårligt ud til kampen og var heldige med at den ikke var afgjort ved pausen. FCM kom dog fint tilbage og fik 2-2, men godt var det ikke. Nu er de retur på hjemmebanen, og møder Sønderjyske, der gjorde det fint mod FCK, men alligevel var heldige med ikke at tabe. Sønderjyderne har endnu ikke vundet på udebane, og det bliver heller ikke her! De er egentlig ok til at stå tilbage på banen, men deres pres fungerer ikke, og så er der bare utrolig langt fra eget felt, hvis man skal op at score… Hjemmesejr – 2-0! Også selvom FCM er uden førsteangriber, Brumado, der er ankelskadet.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

AaB – Viborg 1 (2-1)

AaB kunne være kommet foran i Aarhus i mandags, men ramte stolpen… Historien kunne være blevet anderledes, hvis… Men bottom line så spillede AaB en dårlig kamp og tabte fortjent til AGF. Aalborgenserne har spillet en super sæson hidtil, og det er svært at forestille sig eks. Fossum spille så dårligt igen. Viborg var dårlige på hjemmebanen mod Silkeborg, og spillede 1-1 for fjerde gang i træk. Det rykker ikke rigtigt, der skal 3 point på kontoen en gang imellem. Fysik og dødbolde overrasker ligesom ikke modstanderne længere, så hvis VFF vil højere op i tabellen, skal de finde noget mere. Jeg tror, AaB kommer tilbage på sporet, de vinder 2-1. Også selvom Ross er i karantæne.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar