18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 12. runde i Superligaen den 20. – 23. oktober 2023

Superligaen flyver igen fra fredag, og vores ekspert, tidligere landsholdsspiller og målsluger, Per Pedersen, giver dig tanker, indtryk og spilforslag til runden.

Per Pedersens Superligaoptakt til R12 i weekenden 20.-23. oktober 2023

Nicolai Vallys og Brøndby IF holder fast i 1. pladsen endnu en runde. (Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Teis Markfoged)

Runde 12 i Superligaen

Vi er halvvejs i grundspillet, og Superligaen er på en måde ved at ”knække over”. 

Top 6 kan selvfølgelig ikke “kåres” endnu, men meget skal gå galt, hvis ikke SIF kommer med. De kører godt og smadrede senest Lyngby på hjemmebane. 

Som det ser ud nu, er der kun én plads tilbage at kæmpe om i top 6, og den kæmper så Lyngby, AGF, Viborg, Randers og OB om. 

Hvidovre skal vi ikke tale om – de lever deres eget liv helt i bunden, mens Vejle bare er 3 point fra at trække OB med ned i dyndet.

Jeg vil ønske, vi får meget mere spænding, end det ser ud til lige nu, men det vil de næste runder jo vise.


Læs også:

Hvidovre IF – Silkeborg IF 2 (0-2)

Fredag d. 20. oktober 2023 kl. 19:00

Hvidovre fik ganske vist scoret et sjældent mål i seneste runde i Vejle. Men de tabte som vanligt. De har ingen sejre, og der er allerede 8 point op til overlevelse. Det ser sort ud. 

Det er positivt for dem, at Marc Nielsen måske snart er til rådighed igen efter sit benbrud, og han kan forstærke dem i venstresiden. 

Silkeborg kan vel godt tage til Hvidovre og undervurdere hjemmeholdet og tabe kampen. 

Men kan de bygge videre på opvisningen mod Lyngby, vinder de en let sejr, og mon ikke Kent Nielsen er helt opmærksom på faren ved at tage for let på tingene?

Hvidovre vinder selvfølgelig en kamp på et tidspunkt, men det bliver ikke her. Udesejr 2-0. 

Jonas Gemmer er i karantæne for hjemmeholdet.

Per Pedersen tror på: Silkeborg IF -1,5 til odds 2,70 – SPIL HER >>*

FC København – Vejle Boldklub 1 (3-0)

Lørdag d. 21. oktober 2023 kl. 17:00

FC København har ikke vundet de seneste to superligakampe, og derfor skal de tilbage på sporet i en hjemmekamp mod Vejle. Og det kommer de! 

Landskamppausen har givet mulighed for at træne rigtigt og få friske ben (og hoveder) igen efter det hårde program, så jeg er sikker på, FCK spiller en stærk kamp. 

Vejle vandt over Hvidovre, og det var både fuldt fortjent og overbevisende. De kommer med selvtillid, men det her er for stor en opgave. 

Hjemmeholdet vinder sikkert! Også selvom en tur til Old Trafford på tirsdag helt sikkert rumsterer i hovederne på FCK-spillerne.

Per Pedersen tror på: FC København -2,5 til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Lyngby Boldklub – AGF X (1-1)

Søndag d. 22. oktober 2023 kl. 14:00

Lyngby har præsteret fint dette efterår, men i Silkeborg blev de fuldstændig kørt over. 

Det er sjældent at se dem falde sådan sammen, og det er der helt sikkert blevet talt meget om de sidste 10 dage. De har trænet godt igennem og er klar til at revanchere sig på hjemmebanen. 

AGF vinder ingen kampe i øjeblikket. De har et fint hold, men de viser ikke helt den kvalitet, de viste i foråret. 

De skal snart i gang med at vinde igen, hvis de vil med i top 6 (og det vil være en katastrofe for dem, hvis de ikke kommer det), men i Lyngby bliver det ikke. 

Det bliver 1-1.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Spil dig til 1.000kr. freebet nu!
18+ | Kun for nye spillere bosat i Danmark | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1,000 kr. F.eks. Lav en indsats på 1,000 kr. og få et freebet på 1.000 kr. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Viborg FF – FC Nordsjælland X (2-2)

Søndag d. 22. oktober 2023 kl. 16:00

Viborg var dårlige offensivt og tabte derfor fortjent i Brøndby. Viborg FF har scoret færre mål end Vejle, og det fortæller meget godt, hvor de har deres udfordringer. 

FC Nordsjælland har også store problemer pt. med 2 point og 0 scorede mål i de sidste 3 Superligakampe, som har været mod Hvidovre, Vejle og OB. 

FCN kan i øjeblikket ikke åbne lavtstående hold, så den her kamp bliver nok lettere for dem at skabe chancer i, end det har været mod de tre bundhold. 

For Viborg vil på hjemmebane komme frem på banen. Det giver en åben og underholdende kamp, som ender 2-2! 

Diomande er i karantæne for FCN, mens Viborg må undvære Said, der også er spærret. 

FCN spiller Conference League torsdag, men de skal have fuld fokus på den her kamp, så de kan få selvtilliden tilbage, og de kan ikke tillade sig at spare spillere her.

Per Pedersen tror på: Uafgjort til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Randers FC – Brøndby IF 2 (1-2)

Søndag d. 22. oktober 2023 kl. 18:00

Randers gjorde en fin figur i Herning, og de fik et fortjent point. Specielt i første halvleg så de gode ud, mens de i anden var mere presset tilbage i perioder. 

Det er ikke alt, der skinner guld i Kronjylland, men de har hævet bundniveauet og ser langt mere solide ud nu, end de gjorde i starten af sæsonen. 

Brøndby vandt over Viborg og topper ligaen. Nej, det var ikke sæsonens bedste kamp for BIF, men de spiller i øjeblikket med tyngde, selvtillid og overskud, og tingene falder bare deres vej. 

Jeg tror, de viser, de er bedre end Randers og fortsætter fremgangen. 

Per Pedersen tror på: Brøndby IF til odds 2,00 – SPIL HER >>*

OB – FC Midtjylland 2 (1-3)

Mandag d. 23. oktober 2023 kl. 19:00

OB fik en stærk og overraskende sejr i Farum. Spillestilen (9-0-1) er man ikke super stolt over som OB-fan, men pointene er det vigtigste lige nu. Og det mener Alm vist også. 

Strategi og ambitioner om diverse er lagt på hylden i Ådalen, for nu handler det om overlevelse, og med lidt held kan fynboerne måske stadig nærme sig top 6. 

FC Midtjylland skuffede hjemme mod Randers efter den flotte sejr i Parken, men de holder fast i top 6, og de kan i den grad distancere OB med en sejr her. 

Fynboerne KAN ikke stille sig ned i feltet på hjemmebane, hvor de bliver nødt til at komme lidt ud af skyttegraven. Og det er der, de er udfordrede! 

FCM har mere kvalitet spiller for spiller og dygtige individualister i front. Jeg tror, de straffer OB og tager en ret sikker udesejr. 

Alm er i karantæne for OB, så Hjortebjerg er på bænken og styrer tropperne her.

Per Pedersen tror på: FC Midtjylland til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af Superligaen sponsoreres af Expekt.

SpilXperten: Disclaimer

Tips fra Superligaen

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar