18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 12. runde i Superligaen d. 7. oktober – 10. oktober 2022

Vi er halvvejs igennem Superligaens grundspil. Vores ekspert Per Pedersen roser topholdet FC Nordsjælland og sender løftede pegefingre til både FC København og Brøndby IF. I bunden ser det lige nu ud til, AC Horsens og AaB skal slås om at undgå degradering sammen med Lyngby BK.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 11 i Superligaen

Mandagskampen betød, FC Nordsjælland strøg til tops i ligaen. En fantastisk præstation og flot i den grad at rejse sig mod Randers FC efter den ringe præstation i Horsens senest.

FC København er i top 6, men med skader til Zeca og Falk og et vanvittigt hårdt program skal de altså holde kæden stram, hvis de ikke skal miste yderligere terræn til topholdene i ligaen.

Brøndby IF har snart ikke råd til flere svipsere, og de skal have gang i en stime, hvis de vil med i den sjove halvdel. AC Horsens synker langsomt mod bunden, men de har altså allerede så mange point, at specielt AaB skal have fokus på at undgå nedrykning.

Det er enormt spændende hver eneste runde i Superligaen – det er simpelthen så tæt! Se mine analyser nedenfor: Kun Randers FC vinder med mere end en enkelt kasse.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


Lyngby BK – Viborg FF 2 (1-2)

Lyngby BK fik et flot point i Brøndby. De spiller stadig med tro på tingene, selv om det ser sort ud. Ikke en eneste sejr i 11 kampe. Lyngby BK rykker ud, men de skal nok nå at drille nogle hold undervejs.

Viborg FF imponerede mig i Herning. Efter en første halvleg, hvor de ikke var gode, fik de justeret i pausen og var bedre end FC Midtjylland i anden halvleg. Stærkt!

I denne kamp er jyderne pænt store favoritter, og det bliver spændende at se, hvordan de klarer det. Jeg forventer et Lyngby-hold, der angriber og går benhårdt efter sejren, men det bliver Viborg FF, der vinder 2-1.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,23 – SPIL HER >>*


FC København – FC Nordsjælland 2 (1-2)

FC København fik en super start under den nye cheftræner. Resultatmæssigt i hvert fald. Spillemæssigt blev det godt i anden halvleg, og da først Daramy kom i sving, så FC København sig ikke tilbage og dominerede et ellers stærkt AGF-hold.

FC København er stadig en del point efter topholdene – blandt dem FC Nordsjælland – så FC København skal fortsætte med at vinde. En kamp mod Manchester City i midtugen tærer på kræfterne hos FCK, og med Zeca ude, og måske også Falk, er FCK pressede.

FC Nordsjælland vil helt sikkert forsøge at holde på bolden og holde tempoet oppe for at suge kræfter ud af FC København. Og FC København er jo holdet, der skal jagte. Der er en fed kamp i vente, og FC Nordsjælland kan slå et hul på 11 point til FC København! Helt vildt!

Den magtdemonstration, de lavede i mandags mod Randers FC, kører de videre på. FC København taber ikke ofte i Parken, men det her bliver en af gangene.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 4,00- SPIL HER >>*

Norske Andreas Schjelderup er helt ustyrlig for FC Nordsjælland for tiden. (Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)


AGF – FC Midtjylland 1 (1-0)

AGF spillede egentlig en fin kamp i Parken. Specielt første halvleg var god, mens de blev trykket i anden halvleg og tabte fortjent. Også selvom FC Københavns mål nok ikke skulle være givet. Men AGF skal holde fast i de gode ting. Der er mulighed for at lægge afstand til FC Midtjylland med en sejr, og på et Aarhus Stadion med masser af tilskuere er det absolut en mulighed. 

I perioder af kampen (første halvleg) mod Viborg FF spillede FC Midtjylland nærmest brasiliansk! Fantastiske angreb med små kombinationer og korte afleveringer. Men de manglede slutproduktet. Kaba er en fin opspilsstation, men snart 10 timer på banen uden scoring i Superligaen siger det hele. FC Midtjylland mangler en målscorer.

Anden halvleg var skuffende, og FC Midtjylland skal øjensynligt have flere kampe under Capellas, før vi kan forvente, de bliver spildominerende for alvor og kommer til at sætte en lang stime af sejre sammen.

Torsdag aften spiller FC Midtjylland europæisk mod Feyenoord, og den belastning kommer til at koste. To gode hold giver hinanden kamp til stregen, og hjemmeholdet vinder knebent.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 3,10 – SPIL HER >>*


OB – Silkeborg IF 1 (2-1)

I en tæt kamp i Aalborg var OB det bedste hold, men de måtte nøjes med uafgjort. Fynboerne viste igen, at de er afhængige af Kadrii, for der er simpelthen for få alternativer i front.

Bortset fra det ser OB mere solide ud, og specielt Gigovic på midten ligner en rigtig god signing. Det er ærgerligt for OB, han kun er på leje og endda kun til vinterpausen. Mod Silkeborg IF kunne det være en idé at spille med mere fart og forsøge at besejre de boldsikre jyder med omstillinger.

Silkeborg IF besejrede AC Horsens. Stadig er de ikke sprudlende, men det var nok til en forholdsvis sikker sejr. Og det var vigtigt at få Helenius i gang med målscoringen igen. Men de ser altså slidte ud.

OB har mest brug for de tre point, mens Silkeborg IF kan være tilfreds med uafgjort. De spiller europæisk torsdag aften. Det giver dem tunge stænger. OB vinder en snæver sejr.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,90 – SPIL HER >>*

OB klatrer langsomt op i tabellen. Det gør de blandt andet takket være topscorer Kadrii. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


Randers FC – Brøndby IF 1 (2-0)

Carlgren med en sjælden fejl i mandags var medvirkende til Randers FCs første nederlag i denne sæson. Klart man bliver ramt, når man kommer bagud efter 12 sekunder, og det kunne ses på østjyderne.

I anden halvleg kom de bedre med, og jeg tænker ikke, nederlaget sætter sig i hovederne på Randers FC-spillerne. De er gode, og de skal nok være 100% klar til at tage revanche i en fed kamp mod Brøndby IF.

Brøndby IF leverede en pivringe præstation på hjemmebane mod Lyngby BK. Det var simpelthen bare ikke godt nok!!! Brøndby IF har langt bedre spillere end til den øjeblikkelige tiendeplads, og de skal altså snart i gang. Der er kun fire pladser op til top 6, men en del hold skal passeres undervejs. To af dem er FC Midtjylland og FC København. Det bliver ikke let.

Men Hedlund og Ohi er nok tilbage, og det giver selvfølgelig mere pondus i front. Problemet er bare, at den ellers så stærke defensiv sejler, og Mads Hermansen er ofte deres bedste. Det er ikke optimalt, og det udnytter Randers FC.

Per Pedersen tror på: Randers FC -1,5 til odds 5,20 – SPIL HER >>*


AC Horsens – AaB 1 (1-0)

AC Horsens tabte i Silkeborg. De forsøgte med et defensivt udgangspunkt. Det kan man ikke bebrejde dem, men planen lykkedes ikke, og AC Horsens er dumpet ud af top 6.

AaB måtte igen forlade banen uden sejr, da de sidste fredag mødte OB. Nordjyderne begyndte kampen godt og kom foran, men i alt for store faser af kampen overlod de initiativet til OB. AC Horsens og i næste uge Lyngby BK ude er virkelig vigtige kampe for nordjyderne, der risikerer at blive hængende i dyndet, hvis de ikke snart får en sejr.

Offensivt er AaB en katastrofe. Lucas Andersen er så småt på vej tilbage i form, men der er godt nok lang vej. Allan Sousa brokkede sig til karantæne, så måske Ementa igen kommer ind for at matche fysikken hos AC Horsens.

AC Horsens vil angribe og forsøge at slå et stort hul til nedrykningspladserne. AaB har de bedste spillere. AC Horsens har pt. det bedste hold. Jeg tager selv på Casa Arena. Jeg forventer ikke en underholdende men en spændende kamp. Og hjemmeholdet vinder!

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,40 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar