18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 11. runde i Superligaen d. 1. – 3. oktober 2021

Per Pedersen kigger nærmere på den 11. runde i Superligaen, som afvikles fra fredag d. 1. til og med søndag d. 3. oktober. Kan topholdene håndtere den europæiske midtugebelastning?

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 11 i Superligaen

Efter denne runde har alle holdene mødt hinanden én gang, og man kan danne sig lidt et overblik over styrkeforholdet. FCM og FCK spiller (pt.) i en liga for sig, og må fordele guld og sølv imellem sig. FC Nordsjælland har efter den fine start ramt en formkrise, men holder dog stadig fast i top-6 pladsen. AaB og Randers ligger flot til trods nederlag i weekenden, og Silkeborg gør det bare fantastisk, selvom jeg stadig forventer de dumper ud af top-6. Brøndby og OB halter gevaldigt, mens AGF er i fremgang med 3 sejre og 3 clean sheets i træk. Nedrykningen – den afgøres mellem Viborg og Sønderjyske. Vejle ser allerede ud til at have smidt geværet… Men meget fodbold skal spilles endnu, og det vil ikke være første gang, hvis resultaterne i Superligaen overrasker…

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


OB – Vejle (3-1)

OB skuffede igen i Viborg. Et point på udebane, og efter at have været bagud, men hvis man vil tilbage til toppen af dansk fodbold, så er det en kamp, der SKAL vindes! Alm sagde det også efter kampen: ”Vi vil mere, og vi ved vi kan mere”. Jebali var stadig skadet, og hans kreativitet savner fynboerne. Denne kamp er endnu en ”must win” for fynboerne – alt andet end 3 point er uacceptabelt. Vejle fortsætter nedturen, og har ikke vundet endnu. Der er et stort hul til den livsgivende tiendeplads, og VB skal snart sætte en stime sammen. Men når defensiven – Peter Sørensens varemærke – sejler rundt, så er det svært at tro på overlevelse for de rødblusede. OBs angreb har ikke imponeret, men mod bundproppen, på hjemmebane, der vinder fynboerne! Mucolli retur for Vejle efter karantæne, men det ændrer ikke på resultatet.

Per Pederson tror på: 1-tallet til odds 1,64 – SPIL HER >>*

AaB – Sønderjyske X (1-1)

AaB spillede en solid første halvleg i Brøndby, men tabte på en dårlig anden halvleg. Det ændrer dog ikke på, at der er ”bund” i nordjyderne. De skal selvfølgelig sørge for at komme tilbage på sporet i en fart (læs: med en sejr over Sønderjyske). Regnskabet i Aalborg er ikke for kønt, men det er kalkuleret, siger de – de skal nemlig med i toppen af ligaen. Og som de har spillet, ser den mission ud til at lykkes. Dagens modstander bliver bedre og bedre, men fik heller ikke point i Aarhus. Snart tror jeg dog på, at de får scoret. De ligner nu et hold, der er med på Boris’ ideer, men lige mangler det sidste for at få dem omsat til point. Ahlmann er tilbage for AaB, men om han starter inde, er jeg i tvivl om. Det her bliver spændende – en tæt forestilling ender 1-1.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 4,10 – SPIL HER >>*


Silkeborg – FC Nordsjælland X (2-2)

Silkeborg fik scoret hele 4 gange i Vejle, og det øgede deres måltotal til 12. Det var en vild kamp i Vejle, hvor Silkeborg ikke virkede i kontrol hele vejen trods cifrene. Men de holder fast i deres koncept, og man må virkelig have respekt for det, de præsterer – fantastisk femteplads efter 10 runder! Nordsjælland startede sæsonen flot, men har tabt de seneste 4 kampe, og selvom de stadig ligger pænt til, så skal der vindes, hvis de vil være top-6 bejler. Begge mandskaber med en optimistisk fremadrettet spillestil, det bør give en underholdende forestilling. Den ender 2-2.

Per Pedersen tror på: Begge hold scorer til odds 1,60 – SPIL HER >>*


FC Midtjylland – AGF X (0-0)

Erik Sviatchenko udgik med et riv i lysken mod Randers. Er det noget, der tager længere tid, så er Midtjyderne alvorligt svækkede. Han er vel den spiller med størst betydning for sit hold i hele ligaen… Han scorede for øvrigt også i 1-0 sejren, hvor FC Midtjylland ellers ikke imponerede. Men de vandt, og ligger stadig nummer 1. Evander er stadig ude med karantæne, og hans kreativitet kan blive savnet mod et AGF-hold, der givetvis vil stå meget kompakt, og gerne vil gøre kampen fysisk (FCM bruger jo også kræfter i midtugen). GF kommer med selvtillid efter 3 sejre og 3 clean sheets – men desværre uden Thorsteinsson, der er i karantæne. Fed Superliga-kamp i vente – en underholdende 0-0’er.

Per Pedersen tror på: 0-0 til odds 12,00 – SPIL HER >>*


Randers – Brøndby 1 (2-0)

Randers kørte fra Herning for 18. gang i træk uden sejr! De tabte 0-1. Men når det er sagt, så var ”Hestene” virkelig gode og uheldige med ikke at få point. De spillede super godt, ramte overliggeren, og 1-1 havde været meget fortjent. Brøndby vandt endelig igen, men det var mere på vilje og gejst end det var på godt spil. Brøndby kæmper i den grad med at skabe chancer, og der skulle et sjældent drop fra Rinne til at sikre de tre point. Begge mandskaber kommer fra aktioner i midtugen, og vil derfor begge være belastede ekstra. Maxsø er måske ikke med (udgik med skade i søndags). Det er et stort tab for Brøndby – så stort at Randers vinder.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 2,42 – SPIL HER >>*

FCK – Viborg 1 (3-0)

Efter en meget skidt uge, slog FC København tilbage med manér! Kørte Nordsjælland over i Farum; der var kort og godt klasseforskel på de to mandskaber. Rasmus Falk stadig skadet, og det kan ses, men erstaningsmulighederne er jo ikke ligefrem hentet fra lavere rækker, så uanset om han er med her, så skal FC København vinde. Lincoln torsdag bør ikke belaste alt for meget – så der er lagt i ovnen til en solid hjemmebanepræstation! Viborg er fysisk stærke og har et højt bundniveau, men efter den flotte oprykkerstart, daler de langsom ned gennem tabellen. Helt forventet – deres mål er, og skal være, overlevelse. Viborg har ikke vundet de sidste 4 Superlig-akampe, 3 uafgjorte rykker ikke nok i tabellen. De får ikke noget med fra Parken – Zeca og Biel er blevet ædru 😉 , og leder an i hjemmesejren.  

Per Pedersen tror på: FCK -1,5 (AH) til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar