18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 10. runde i Superligaen d. 26. – 27. september 2021

Kan FCK følge med FC Midtjylland i toppen, og formår Brøndby at spille sig tættere på Top 6? Spørgsmålene er flere forud for den 10. runde i Superligaen, som tidl. landsholdsspiller Per Pedersen klæder dig på til i denne artikel.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 10 i Superligaen

Vild uge vi har gang i! FCK tabte til både FCM og Nykøbing, og har fået ødelagt deres momentum, mens Brøndby skal til at stramme sig an, hvis de vil med i Top 6. Der er stadig masser af point at spille om, men det de blågule viser på banen, er altså ikke til Top 6 pt. AGF har vundet to kampe i træk – kønt har det ikke været, men sejre giver selvtillid, og man må formode, at spil og placering stille og roligt forbedres for århusianerne. AaB i gigantisk optur – heller ikke alt glimter hos dem, men de er gode, og har samtidig held, og det er jo en fed kombi. Vejle skal virkelig snart i gang – de er langt efter de øvrige hold. Denne weekends kamp mod Silkeborg SKAL simpelthen give 3 point… Kort sagt: Som altid spændende Superliga i vente! 🙂

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Midtjylland – Randers X (1-1)

FC Midtjylland vandt i Parken. Fuldt fortjent efter en flot fighterindsats, men sandheden er nok, at FCM var næstbedst mod FCK, indtil Evander fik en hjerneblødning og blev vist ud. Så lavede Bo Henriksen ”Horsens-taktik” – 10 mand bag bolden, Brumado i front, og så satse på omstillinger. Det fungerede perfekt – og sejren var helt i orden. Nu er det igen 11 mod 11, hvor Randers kommer på besøg med genvunden selvtillid efter to sejre i ugen. Odey har lavet fire kasser i de kampe, og ser ud som et spændende add-on til det i forvejen stærke hold. FCM uden karantæneramte Evander – det koster på kreativiteten. Superligaens førerhold får det svært mod taktisk stærke Thomasbergs tropper – kampen ender 1-1.

Per Pederson tror på: X’et til odds 4,45 – SPIL HER >>*

Viborg – OB 2 (0-1)

Viborg er en smule ude af trit pt. De vandt senest over AGF for fire uger siden. I søndags spillede de 1-1 med Vejle i en jævn kamp, hvor Viborg nok var bedst, men sejren reelt kunne være gået til begge mandskaber. OB spillede en ok kamp i Aalborg, og skabte chancer nok til 2-3 mål, men deres dygtighed/skarphed i front rakte ikke. De tabte fortjent efter 0-12 i hjørnespark, så at begge AaBs mål kom efter dødbolde overrasker ingen. Sabbi er lidt en enmandshær, men scorer ikke, og Kadrii er helt væk pt. Fynboerne tankede dog selvtillid i pokalen i tirsdags med en sikker sejr i Helsingør, og mon ikke Jebali er tilbage til den her kamp. Odds er for høje på OB (synes jeg); de stribede vinder en vigtig sejr. Hollænderen Lars Kramer er en vigtig mand for Viborg, og han er ude med karantæne.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 3,15 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – FCK 2 (0-2)

FC København startede rigtig godt mod FC Midtjylland i Parken, men efter det røde kort til Evander, havde københavnerne ikke ideer og styrke til at lukke de kompakte midtjyder op. Falk var ikke med nej – men stadig ikke godt nok! Og nedturen fortsatte onsdag, hvor Thorup kaldte det ”pivringe” at tabe 0-3 til Nykøbing i pokalen. FC København skal rejse sig, og det gør de også i Farum, mod et FC Nordsjælland, der har alt for store udsving i deres præstationer. Deres topniveau er vanvittigt, men lige så ofte laver de børnefejl – måske fordi flere af spillerne ER børn… FC København strammer op og henter tre point.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*


Brøndby – AaB X (1-1)

Brøndby er i gigantisk krise, og tabte senest i Sønderjyske. Og med kun ét forsøg inden for målrammen… Indkøbspolitikken får nogle tæsk i medierne pt. Det virker også underligt at erstatte rutinerede kvalitetsspillere med unge knøse – og så tro at man får samme resultat. Hold Hermansen ude af den – han er klasse, og ikke nogen svækkelse i forhold til Schwäbe. Mon ikke Frendrup er tilbage i startopstillingen, og skal hjælpe med at bekrige et af ligaens mest formstærke hold. Fodboldeuforien er stor i det nordjyske, hvor AaB er inde i en fantastisk stime. De spiller flot og attraktivt – og så har de også den medvind, der følger et tophold. Mod OB senest gav de for mange chancer væk, men på to dødbolde klarede de den alligevel. Ahlmann er i karantæne til der her kamp, men mon ikke Børsting havde spillet fra start alligevel. Giga pres på Brøndby – men AaB fik point i Parken – og det får de også her!

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Vejle – Silkeborg X (0-0)

”Vejle har dygtige og kloge angribere”, udtalte Mucolli i søndags. Jeg er helt enig! De præsterer bare ikke pt, og de har i 9 runder endnu ikke vundet i Superligaen. Og har kun scoret 5 gange… Kæmpe krise i VB, hvor Peter Sørensen hurtigt skal ha’ fundet stammen på det hold, der skal forsøge at undgå nedrykning. Indsatsen mod Viborg var en omgang blandede bolscher, hvor det både kunne være gået den ene og den anden vej. Silkeborg tabte til AGF – egentlig synes jeg, SIF var det bedste hold, men AGF scorede på to dødbolde, og det var nok. Begge hold her er mandskaber, der ikke er ret farlige frem ad banen – den her stinker af under 2,5 mål – jeg tror på 0-0!

Per Pedersen tror på: 0-0 (ciffertip) til odds 13,00 – SPIL HER >>*

AGF – Sønderjyske 1 (2-0)

AGF har vundet de seneste to kampe, og de må træde op her med en større selvtillid end længe set. Hausner var god senest, og det kan blive vitalt for GFs defensiv, at han kommer i gang igen og fortsætter det gode samarbejde med Bisseck. Patrick Mortensen er en katastrofe pt., men der er ikke rigtigt noget alternativ – så det er bare at håbe på, at det bliver i denne kamp, han viser ”gammel” form 🙂 . Sønderjyske er en ønskemodstander for AGF – hjemme på Ceres Park vider de stort set altid over de lyeblå. Sønderjyske har set bedre ud de seneste uger, men bare 5 scorede mål er virkelig alarmerende. Ingen tvivl om at Brøndby-kampen har givet dem et kæmpe boost. Det gør, at det ikke bliver en let kamp for hjemmeholdet – men GF viser, at de er bedre, og slår et hul ned til sønderjyderne i tabellen.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar