18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 10. runde i Superligaen d. 16. – 18. september 2022

Vores Superliga-ekspert Per Pedersen tror på nederlag til Brøndby i Viborg og endnu en sejr til OB, som gæster Lyngby BK. Der er jydeklassiker i Aarhus, når AaB kommer på besøg, mens FC Midtjylland og FC København dyster på Heden i en duel mellem to foreløbigt skuffende mandskaber.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

Runde 9 i Superligaen

Efter denne runde er der landskamppause. Det er en tiltrængt mulighed for nogle af klubberne til at få trænet ting igennem, der indtil nu ikke har fungeret. Men først skal klubberne lige igennem runde 10.

Før sæsonen havde vi kaldt opgøret i Herning for et guldbrag, men som det ser ud lige nu, er den betegnelse useriøs. Top 6 ser stadig skør ud i forhold til, hvad vi havde forventet før sæsonen, men rækken er dog tæt.

OB på plads 10 er bare 2 point fra slutspilspladserne, så meget kan ændre sig meget hurtigt  Intense bliver kampene i Aalborg og i Herning med garanti, mens jeg forventer det bedste spil i Randers. Men lad os nu se. Superligaen overrasker nærmest hver uge, og mere end nogensinde ser vi, at alle kan slå alle.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


AC Horsens – FC Nordsjælland 2 (1-2)

FC Nordsjælland spillede igen en fin kamp sidste uge mod FC Midtjylland. Men de fik den ikke lukket og måtte til sidst tage til takke med 1 point efter en horribel straffekendelse imod. Men det er stadig imponerende at se, hvordan de spiller bolden rundt, presser skiftevis højt og lavt og gør det med succes!

En kamp i Horsens bør topholdet tage teten i, og selv om man må forvente udfald fra de unge gutter, bør de være gode nok til at vinde den.

AC Horsens tabte i Viborg og er nu ude af top 6. Helt forventet. AC Horsens mangler offensiv kvalitet og scorer simpelthen for lidt. De er farligst, når de sender forsvarsspilleren Magnus Jensen med frem. FC Nordsjælland er ubesejrede på udebane hidtil, og det holder de fast i på Casa Arena! 

Per Pedersen tror på: 2 til odds 2,31 – SPIL HER >>*


AGF – AaB X (1-1)

AGFs fine sæsonstart er blevet skæmmet af nederlag i de 3 seneste kampe. Seneste nederlag i Silkeborg kom efter et drop fra Jesper Hansen, men ellers spillede AGF en ok kamp, hvor de dog manglede den sidste skarphed.

AaB skuffede med uafgjort mod Lyngby BK, men allermest fordi Lyngby BK var det bedre hold! Det var et tilbageslag for AaB efter den flotte sejr i Herning. Det her opgør er altid et brag med masser af tilskuere. Begge klubber ser sig som en del af top 6, men hvis det skal ende sådan, skal der altså flere sejre til. Og mål!

AaB har kun scoret 8 hidtil (Sousa de 4), og AGF 11 (3 de sidste 3 kampe). 2 hold i ”minikrise” skal begge bruge 3 point, men den ender uafgjort.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Patrick Mortensen og resten af AGF blev holdt nede af Silkeborg IF i søndagens duel. Lørdag lægger aarhusianerne arm med AaB. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


Lyngby BK – OB 2 (0-1)

Lyngby BK spillede rigtig godt i Aalborg, men da de ikke kunne holde fast, måtte de nøjes med ét point. De havde fortjent bedre. Det er skrevet før: Lyngby spiller fint, men de får for få point.

OB spillede bedre end FCK i lørdagskampen sidste weekend. Der skulle dog en kæmpe brøler af Khocholava til, før OB fik udlignet. Fynboerne mangler stadig noget effektivitet i front, men en Vavro-gave gav fynboerne sejren – FLOT!!

Måske kan den sejr sætte OB i gang? De er i hvert fald pludselig favoritter i Lyngby. Tverskov udgik med skade, og han er måske ikke med her. Det er skidt. Men Lyngby BK er endnu hårdere ramt på skadesfronten, og det betyder, at OB vinder.

Per Pedersen tror på: 2 til odds 3,00 – SPIL HER >>*


Randers FC – Silkeborg IF 1 (2-0)

Randers FC er stadig ubesejrede, selvom det holdt hårdt i Brøndby. Stærkt er det altså at være ubesejret efter 9 runder! De var heldige i Brøndby, men den selvtillid, de spiller med, gør, de tror på det til det sidste, og det gav point på Vestegnen.

Silkeborg IF vandt en tæt kamp mod AGF, og det var vigtigt for dem at komme tilbage på sporet efter 2 nederlag i træk. Spillemæssigt var det stadig ikke som i foråret, men de 3 point var vigtige, og Silkeborg IF ligger godt til i top 6.

De spiller torsdag europæisk mod West Ham, og det skal Randers FC kunne udnytte. Jeg forventer et Randers FC-hold, der sætter tempo og fysik i højsædet for at gøre Silkeborg IF ”møre”, og det giver pote. Randers FC føjer endnu en sejr til samlingen.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,48 – SPIL HER >>*


Viborg FF – Brøndby IF 1 (2-1)

Viborg FF var gode i sidste sæson, og de fortsætter i denne. Stor respekt for det! Deres bundniveau er virkelig højt, og de falder sjældent igennem og giver altid deres modstandere problemer.

Brøndby IF mistede point i overtiden med Kopplins udligning, men hvad værre var, at Thomas Mikkelsen blev skadet i situationen og med Hermansen ude (sandsynligvis), skal Brøndby IF nu have fat i deres tredjemålmand, Ægidius. Det er en klar svækkelse selvfølgelig.

Brøndby ser solide ud spillemæssigt men uden at ligne et medaljehold. Skarpheden i felterne er ikke stor nok. Omoijuanfo fik scoret, inden han skadet gik ud. 2 mål i 2 kampe er en fin start, så ham skal Brøndby IF helst have klar.

Det her bliver en lige kamp, men fordelen må ligge hos Viborg FF, der har været stærke hjemme i denne sæson og gjort rent bord hidtil. Seneste sejr (i mandags over AC Horsens) var mere overbevisende, end cifrene antyder. Den følger de op på i en fed kamp.

Per Pedersen tror på: 1 til odds 2,38 – SPIL HER >>*

De har god grund til at juble i Viborg FF, som har gang i endnu en flot sæson. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


FC Midtjylland – FC København X (0-0)

FC Midtjylland var pivheldige i Farum! En fed opstilling med 5 offensive spillere gav ikke gevinst, for de mangler simpelthen en skarp topangriber. Anders Dreyer blev bedre, da han blev rykket tilbage på banen, men Capellas’ første kampe har ikke entydigt vist, at Ulvene er på vej mod bedre tider. De er i en skidt forfatning pt, men Capellas skal ha’ tid til at få ændret på tingene.

FC København var igen skidt spillende, da de tabte i Odense sidste lørdag. Chancer havde de nok af, men de var ikke skarpe nok, og forsvarsspillet fra Khocholava og Vavro var decideret pinligt. Begge hold har i den grad brug for en sejr efter en historisk ringe start på sæsonen.

Europæiske hjemmekampe i midtugen betyder trætte ben. FC Midtjylland er på hjemmebane, hvor de ikke har vundet endnu! Her er en intens kamp i vente, og jeg glæder mig. FC København er holdet, der skiftevis taber og vinder – men ikke denne gang!

Per Pedersen tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

3F Superligaen
K
1FC Nordsjælland17105229131633335
2Viborg179532516932132
3FC København178362820849027
4Silkeborg IF177372725223124
5OB176652325-230224
6Randers FC176652326-326024
7FC Midtjylland175842422233223
8AGF176471918134122
9AC Horsens176472222034222
10Brøndby IF175662328-535221
11AaB173591728-1128014
12Lyngby1715111532-173708


Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Skriv et svar