18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersen: Tips til 1. runde i Superligaen d. 16 – 19. juli 2021

Su-Su-Superliga! Ventetiden er ovre, og i denne artikel giver den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen sit bud på udfaldet af samtlige kampe i 1. runde af Superligaen.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen

FC Midtjylland – OB X (1-1)

FC Midtjylland plejer at have krammet på OB – og specielt i Herning. Jydernes træningsresultater har været som forventet, ok med pil op. FCM har lukket mål ind i alle træningskampe; det må gøre Bo Henriksen lidt utryg, men fraværet af Alexander Scholz VIL blive mærkbart. Til gengæld er Dalsgaard en forstærkning, og på back-positionerne ser de nu virkeligt gode ud. OB har gjort det godt i træningskampene, med blandt andet 1-1 mod Brøndby og 7-0 over Fremad Amager. 13 mål i fire træningskampe giver optimisme i forhold til den ellers udskældte offensiv. FCM skal ovenikøbet tænke på kampene i næste uge mod Celtic. Tæt kamp i vente; to hold, der begge kommer med ny træner – de spiller 1-1.

Per Pederson tror på: X’et til odds 3,95 – SPIL HER >>*

FC Nordsjælland – Viborg 1 (3-1)

Kamaldeen er, i skrivende stund, ikke væk endnu, og det er jo et kæmpe plus for FC Nordsjælland. Træningskampene har FCN vundet alle fire, og scoret 10 mål og haft tre clean sheets. Det er da imponerende, men so far ligner deres trup meget den, de sluttede sidste sæson med. Viborg har også gjort det fint – mødt tre Superliga-hold, og ikke tabt – flot. Nu bliver det alvor, og på kunstgræsset i Farum tror jeg, det går for stærkt for jyderne. Jeg tror på en komfortabel hjemmesejr.

Per Pedersen tror på: FCN -1,5 (AH) til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Vejle – Randers X (1-1)

Fem træningskampe, 10-10 i målscore… Det er VBs opstart under deres nye træner, Carit Falch – de har været svingende! Det må dog give optimisme, at Faghir er tilbage efter lang skadespause, og scorede i sidste testkamp. Randers har set vanligt stabile ud, bortset fra 4-4 i sidste træningskamp mod Viborg… Thomasbergs tropper skal spille Europa League-kval i næste uge, men vil uden tvivl stille med de bedste og ikke spare nogen. Egho kom endelig tilbage til sidste træningskamp, og scorede straks – han bliver vigtig for Randers. Men Vejle i Nørreskoven løber man ikke bare over – de to hold deler pointene. OBS. Schoop er tvivlsom for Vejle efter en skade under opvarmning til sidste træningskamp.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


FCK – AaB 1 (2-0)

FC København tabte sidste træningskamp, men truppen PC har fået samlet, ser altså stærk ud! Jeg tror de kommer bragende fra første runde, præcis som Thorup sagde de ville, da han blev interviewet efter sidste sæson. Men indrømmet – de skal hæve niveauet fra træningskampene – hvor de ikke har set ret gode ud. Københavnerne skal samtidig være klar til europæisk fodbold bare få dage efter denne kamp. AaB har heller ikke imponeret i deres opstart, og holdet ser lidt kedeligt ud i forhold til deres ambitioner. Hiljemark er blevet hjælpetræner, og Lucas Andersen er langtidsskadet. I Parken kommer FCK fra land med en sejr.

Per Pedersen tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

AGF – Brøndby X (1-1)

AGF er endelig begyndt at handle lidt ind i transfervinduet, men de to senest ankomne kan på ingen måde være spillet ind. Patrick Mortensen er blevet opereret, to af de bedste backs i Superligaen er væk, og generelt ser de bare svækkede ud. Det samme gør Brøndby, der har nærmest et halvt hold væk af de, der blev mestre i maj. Læg dertil at Frendrup er ude med karantæne efter udvisning sidst BIF var i Aarhus – også en svækkelse… Retfærdighedsvis skal det siges, at Brøndby har gjort det ok i træningskampene, hvor ingen er blevet tabt, mens AGF har tabt mod både FCN og AaB. AGF har europæisk fodbold at tænke på i næste uge. Intenst bliver det uanset hvad, det er det altid mellem de to mandskaber. Og begge kommer derfra med point – 1-1!

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Silkeborg – Sønderjyske X (2-2)

Silkeborg startede med fynd og klem, sidst de var i Superligaen, og trods salget af to profiler (Mattson og Hagelskjær) kan de komme fint afsted igen. De kommer med oprykkergejst og skal møde en modstander, hvor det udefra ligner, at hele klubben sejler rundt… I træningskampene har Sønderjyske scoret to mål og indkasseret 10, og ikke vundet en eneste gang. Silkeborg har været svingende, men gjort det ok, men Helenius og Thordarson ude gør dem sårbare. Den her ender uafgjort.

Per Pedersen tror på: X’et til odds 3,55 – SPIL HER >>*


Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Skriv et svar