18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen: Tips til 1. runde i Superligaen d. 15. – 18. juli 2022

Den tidligere landsholdsspiller, Per Pedersen, er på banen med sin komplette gennemgang af samtlige kampe fra 1. runde i Superligaen 2022/2023.

Odds på Superligaen

*Reklamelink


FC Midtjylland – Randers 1 (2-0)

Randers er holdet, FC Midtjylland bare ALDRIG taber til! Og det er jo et godt udgangspunkt for Ulvene i jagten på det danske mesterskab. FCMs trup er ikke ændret nævneværdigt siden pokalsejren over OB, mens Randers har mistet et par dygtige spillere i Vito og Piesinger. Dem har de endnu ikke fået erstattet, og det er endnu en grund til, det her bliver hjemmesejr! Også selv om der er lidt uro på Heden, hvor Sisto er smidt ud af truppen.

Per Pederson tror på: FCM -1,5 til odds 2,49 – SPIL HER >>*

Lyngby – Silkeborg 2 (1-3)

Nyoprykkede Lyngby tager mod bronzevinderne. Lyngby har gjort noget i transfervinduet, hvor de blandt andet har hentet Mathias Kristensen, mens der har været meget stille i Søhøjlandet. Jeg forventer, Silkeborg svækkes inden længe med salg af nøglespillere, men lige nu stiller de med alle kanonerne. Det bør være rigeligt mod Lyngby. To hold, der gerne vil spille, og jeg forventer en god kamp. Og 3 jyske point.

Per Pedersen tror på: 2-tallet til odds 1,96 – SPIL HER >>*

Viborg – AaB X (1-1)

To hold, der har handlet spændende ind allerede, og det bliver interessant at se de nye spillere. AaB mangler selvfølgelig i særdeleshed Thelander og Rinne, og så har Prip været skadet i opstarten. Viborg ser solide ud, selvom Kramer nu spiller for modstanderholdet. De nye indkøb skal have lidt tid, inden de er spillet ind. En tæt kamp i vente, hvor jeg tror på pointdeling.

Per Pedersen tror på: Begge hold scorer til odds 1,61 – SPIL HER >>*

FC København – Horsens 1 (3-0)

Sidst Horsens rykkede op, skulle de også begynde i Parken – og der vandt de! Det gør de dog ikke denne gang. Jyderne kommer helt sikkert med en masse fysik, og der kan de måske matche FCK. Men på alle andre parametre er de klart underlegne, og det resulterer i en klar hjemmesejr. FCK kommer flyvende fra start.

Per Pedersen tror på: FCK -2,5 (AH) til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Brøndby – AGF X (1-1)

Brøndby har fået Maxsø skadet. Det kan betyde, han ikke bliver solgt, og det er jo godt for klubben. Men lige nu bliver det et problem at undvære ham. Der er endnu ikke hentet noget ind til holdet, så det ser en smule tyndt ud pt. AGF har hentet spændende ind, men den største ændring er dog, at træneren nu er tysk og så et skift af spilsystem til 3-5-2. Jeg forventer, fornyelsen betyder et friskere udtryk, end man har set det seneste års tid med David. Aarhusianerne overrasker og får et point med hjem fra Brøndby.

Per Pedersen tror på: X til odds 3,55 – SPIL HER >>*

OB – FC Nordsjælland X (0-0)

OB hentede Bjørn Paulsen i mandags, og som forsvaret har præsteret i træningskampene, burde de måske spille ham allerede!!? Det sker dog nok ikke, men så må vi håbe for dem, at de øvrige forsvarsspillere “stepper op”. OB døjer med skader, specielt i offensiven, så selvom FC Nordsjælland har solgt et par af de bedste, bliver det ikke nemt at sejre. FCN er udfordrede, og indkøb må forventes. De er bare ikke kommet endnu (andre end Bidstrup), så OB er favoritter. OB kan stille det bedste hold og er favoritter, men jeg tror, de to hold deler point i premieren. FCN har Diomande i karantæne.

Per Pedersen tror på: Under 2,5 mål til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Odds på Superligaen

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. ThomasRune

    Jeg ved ikke hvor Per P har det fra, men koppelin spiller da lige nu, i FcM – Randers…..

    1. Michael Vilster

      Ja, det gjorde han. Og han gjorde det endda fint. Tak fordi du peger på det, Thomas. Så må jeg være mere vaks, når jeg lægger tekster op i fremtiden. (Jeg har fjernet det fra teksten, men det er selvfølgelig en anelse sent!)