18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds på hvordan Jack Wilshere klare sig i AGF

Jack Wilshere til AGF er nok en af de største transferbomber, vi har set i dansk klubfodbold nogensinde. Du kan hos bet25* nu oddse på, hvordan den 30-årige tidligere engelske landsholdsspiller og Arsenal ikon kommer til at klare det i den danske Superliga.

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

*Reklamelink

125 kampe for Arsenal, 182 Premier League optrædener, 8 mål i Premier League, 18 assists og 34 engelske landskampe. Sådan lyder CV’et for den nye midtbanespiller i AGF, der har skrevet under på et halvt år for “De Hviie”. På trods af et imponerende CV, så er det alligevel med en masse tvivl, at AGF har hentet englænderen til klubben. Med til det CV hører det nemlig også, at midtbanespilleren siden 2009 har misset 214 kampe til skader – har ikke spillet siden sommeren 2021 – og ikke kunne slå til i Championship senest.

I have played against him, I have watched him carefully, and if he can overcome injuries, then he can still go on an be one of the best midfield players in the world.

Xavi


Sådan lød et citat fra den nuværende Barcelona træner og tidligere spanske landsholdsstjerne, Xavi i 2015. Et citat der nu klinger hult, men som sætter ord på hvilket talent Jack Wilshere havde.

Men hvad kan vi forvente af Jack Wilshere? Bliver det endnu en tur i skadesmøllen? Kan han komme i form og dominere ligaen? Eller bliver det hverken muh eller mæh?

Bet25 med odds på hvordan Jack Wilshere klare sin første sæson i AGF?

Jack Wilshere er formentlig med i truppen mod Vejle søndag d. 27. februar, og han kan afhængig af AGFs præstationer maksimalt nå 15 Superligakampe for AGF denne sæson.

Odds på Jack Wilshere i AGFBookmakerOdds
Scorer over 0,5 mål1,50
Scorer under 0,5 mål2,45
Scorer over 1,5 mål2,70
Scorer under 1,5 mål1,40
Laver over 0,5 assist1,40
Laver under 0,5 assist2,70
Laver over 1,5 assist2,00
Laver under 1,5 assist1,72
Spiller over 4,5 kampe1,40
Spiller under 4,5 kampe2,70

*Links i ovenstående tabel er reklamelinks – Odds senest opdateret den 22. februar 2022 kl. 14:03.

Odds på Jack Wilsheres præstationer kan findes via vores link*, eller ved at gå til bet25.dk* – “Superligaen” – “AGF-Specials”


Mulig værdi i Jack Wilshere over 4,5 kampe?

Hvis Jack Wilshere som David Nielsen spår, får debut søndag mod Vejle, så er det muligt for englænderen at nå 15 Superligakampe inden sæsonen er omme. Kigger vi hans CV, så er det umiddelbart en spiller, man ville kaste ind i samtlige startopstillinger.

Men der er også mere til historien. Wilshere har ikke spillet kompetitive kampe siden sommere 2021 for Bournemouth, han har godt nok holdt sig i træningsform hos Arsenal siden oktober, men han udtaler også selv, at han ikke er klar til at spille 90 minutter.

Han tapper dog ind i en position, hvor AGF har klare problemer. Kigger man på Jack Wilshere som spillertype, vil han defineres som et hårdtarbejdende midtbanespiller med et godt blik for spillet og de tekniske færdigheder i orden.

AGF mangler en til at skabe deres chancer, eftersom kun Vejle har færre afslutninger end AGF denne sæson, og det samme gælder for åbne chancer skabt.

Sammenligner vi Jack Wilshere fra hans tid i Premier League med Ilkay Gündogan, der nogenlunde indtager samme rolle for Manchester City som Jack Wilshere vil gøre i fremtiden – og som vi definerer som en chanceskabende, samt kreativ spiller – så har Gündogan i 148 kampe skabt 19 store chancer, mens Jack Wilshere i 182 har skabt 32.

Dermed ikke sagt at Jack Wilshere kan gøre det samme for AGF, men at han er den spillertype de mangler – specielt efter afgangen af Patrick Olsen.

Hvis AGF formår at holde Jack Wilshere skadesfri og få ham i kampform, så bør Jack Wilshere i mine øjne starte samtlige kampe for David Nielsens mandskab.

Kilder: Superliga.dk, Premierleague.com

*Reklamelink


Læs også Leanders Blog om Jack Wilshere

Skriv første kommentar

Skriv et svar