18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Viborg FF: Odds og optakt den 4. september 2022

Det er igen sjovt at være stribet i Odense, for OB har vundet deres 2 seneste kampe. (Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix)

De røde lamper er tændt i Odense. Der er udsolgt til kampen mellem OB og Viborg FF. To sejre i rap. Mere skulle der ikke til at tænde fodboldfeberen på Fyn. Det er et trofast og taknemmeligt publikum. Søndag eftermiddag kommer Viborg FF på besøg, og det er altid en tricky opgave. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Viborg FF. Der er kampstart søndag d. 4. september 2022 kl. 14:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 22° og jævn vind

OB – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Der findes et udtryk i Odense. Det går noget i retning af ‘Der går Odense i den’. Det er under ingen omstændigheder et positivt udtryk, for det betyder, at nu går det igen galt, bedst som vi troede, det hele gik så godt. Sådan et udtryk opstår jo af bitter erfaring – selv om bitter er noget, man drikker på Fyn, som Richard Møller Nielsen altid sagde det – og det er da også gået grueligt meget galt for for eksempel OB gennem tiden. 

Sæsonstarten på denne Superliga var ingen undtagelse. Fem kampe uden sejr. Kun undergået af oprykkerne fra Lyngby BK. Og langt fra den top 6, der hver eneste sæson er den stribede drøm. Men nu har de vundet to kampe i træk. Det sker med hårdt arbejde, fornuft og effektivitet. Det sker med lodder og trisser. Men det sker. Og nu er optimismen tilbage. Der er 15 kampe tilbage af grundspillet og bare fem point op til top 6. Hvor Viborg ligger på sjettepladsen. Så stribet sejr søndag vil lune gevaldigt. Hvis bare altså der ikke går Odense i den.

Formentlig kender de ikke den slags udtryk i Viborg. Her er det Ulrik Wilbek, der er borgmester, og den tidligere håndboldtræner er mere en ‘Just do It’ og ‘Impossible is Nothing’-slags leder. Så den slags ukrudt med mismod og vantrivsel får ikke lov at gro i haverne i Domkirkebyen. Og hvorfor skulle det også det?

Sidste sæsons oprykkere klarede det flot, overlevede og spillede sig endda til europæiske kampe. Som de løste med stor bravour, og til slut var de kun et stærkt Premier League-hold fra at gå i europæisk gruppespil. Så der er al mulig grund til stolthed og til at have hænderne højt hævede i Viborg, men de har altid benene solidt plantet på jorden, og fire sejre i sæsonens første syv kampe placerer dem altså i den bedste halvdel af rækken.


OB:

  • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ayo Okosun (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Emmanuel Sabbi (Kant, Reserve) – Tvivlsom


Viborg FF:

  • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Skadet
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Skadet

OB forventet startopstilling: Hansen; Grubbe, Paulsen, Skjelvik, Adelgaard; Thrandarsson, Gigovic; Breum, Frøkjær, Jebali; Kadrii.

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Lauritsen, Bürgy, Sørensen; Zamburek, Grønning, Bonde; Lonwijk, Grot, Said.


Odds på OB – Viborg FF

Skæver vi til oddsene på kampen, ser det ud til at blive et helt lige opgør. 


Odds-forslag: Fynsk forløsning i skyggen af en uafgjort statistik

Hele fem af de seneste seks indbyrdes møder mellem de her to hold er endt uafgjort. Fire af de fem er endda endt præcis 1:1, mens det femte var en nulløsning. Det sjette møde var en 3:2-sejr til Viborg FF i Odense. Så når bookmakerne til kampen antyder, de forventer et lige opgør, har de såmænd også belæg for det i statistikkerne. 

På banen har begge mandskaber sejre i deres to seneste kampe. OB med 1:0 mod AC Horsens i en højspændt affære med trænerjob på højkant og sitrende intensitet og 2:1 mod Silkeborg IF i en helstøbt og flot indsats på kunstgræsset i søhøjlandet. Viborg FF slog Lyngby BK 2:1, men det krævede to scoringer i kampens overtid at sikre sejren. Så gik det lettere, da de bankede Viby i DBU Pokalen med 7:0.

Der må altså være en fornemmelse af medvind hos begge mandskaber. OB løftet af deres nylige sejre og en følelse af at være rykket sammen i rut’bilen, mens det hos gæsterne må have givet vanvittig moral at være bagud 0:1, da 90 minutter var gået mod Lyngby, og så ender man alligevel med 2:1-sejr.

Det bliver tæt og kan meget vel ende 1:1 endnu engang mellem de to mandskaber, men anbefalingen har en fornemmelse af, at det ikke bliver søndag, der ‘går Odense i den’, for vi går med endnu en OB-sejr på medvind, på fortrængt og indestængt kvalitet og på forløsning.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,60
OB
Gå til Unibet *


OB – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

  • OB indtager aktuelt 9. pladsen i Superligaen med 7 point efter 7 kampe. 

  • Tallene for OB siger 2-1-4 og 7:14.

  • Viborg FF luner sig på 6. pladsen med 12 point efter 7 runder. 

  • Viborg FFs statistik lyder på 4-0-3, mens deres måldifference er 11:9.

  • Bashkim Kadrii er OBs topscorer med 3 mål.

  • Hos Viborg FF har 3 spillere scoret hver 2 gange: Jay Roy Grot, Tobias Bech og Clint Leemans.


Expected Goals: OB – Viborg FF – de seneste tre kampe:

OBResultatxGViborg FFResultatxG
Silkeborg IF – OB (1-2) 0,83 – 1,78Viborg FF – Lyngby BK  (2-1) 2,46 – 1,21
OB – AC Horsens(1-0) 1,67 – 1,79Viborg FF – West Ham United (0-3) 1,50 – 2,75 
Brøndby IF – OB(2-0) 1,51 – 0,75 Randers FC – Viborg FF(1-0) 1,09 – 1,55 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles OB – Viborg FF?

OB – Viborg FF spilles søndag den 4. september 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles OB – Viborg FF?

OB – Viborg FF spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar