18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – Vejle: Odds og optakt den 9. april 2021

De to hold har fået taget hul på nedrykningsspillet, hvor de begge startede ud med 1 point. Hvem af de to har klassen til at sætte 3 tiltrængte point på kontoen fredag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Vejle med kampstart fredag d. 9. april 2021 kl. 18:30. Kampen vises på TV3 Sport og kan streames på Viaplay.

Odds på OB – Vejle

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder OB som favoritter.

OB – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til OB – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

Det bliver en nervepirrende sidste del af sæsonen i 3F Superligaen, der er blevet taget hul på nedrykningsspillet, og med den form Lyngby har vist efter vinterpausen, så er der ikke mange hold, som kan vide sig helt sikre på overlevelse!

Vejle er det hold, som ligger nærmest Lyngby med et forspring på 4 point. Derfor var der lagt op til et rigtig gys mandag aften, da Vejle gæstede Lyngby. Det slap jyderne ganske fornuftigt fra, de leverede en solid indsats hvor de holdt nordsjællænderne nærmest helt fra fadet. Det ene point var ikke helt skidt for nogle af holdene, om end det lunede mest i Vejle, som på den måde bibeholdt deres forspring på 4 point. De er ikke specielt målfarlige i Vejle, og uden Faghir i angrebet, må de have været tilfredse med det ene point.

OB ligger på 2.pladsen i nedrykningsspillet med 8 point ned til Lyngby, så de er indtil videre i rimelig sikker afstand. Det kan dog hurtigt ændre sig, for der er ingen af holdene i nedrykningsspillet udover Lyngby, som har vist særlig lovende takter siden vinterpausen. OB fik skrabet et enkelt point hjem i deres første kamp imod bundproppen fra Horsens, det var en bekymrende indsats fra fynboerne, som skulle helt hen til det 90.minut før de fik udlignet på et kludemål. Michaelsen er blevet smidt på porten, og i den første kamp uden ham ved roret var der ellers forbedring at spore med sejren over AAB, men imod Horsens var de igen dalet i niveau. Et par sejre mere til OB, så er de nået langt i forhold til overlevelse, men det er vist lettere sagt end gjort.

OB:
Robin Østrøm (Back, Reserve) – Skadet
Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Skadet
Bashkim Kadrii (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Vejle:
Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Thomas Gundelund (Back, Reserve) – Tvivlsom

OB forventet startopstilling: Christensen; Laursen, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Kløve; Sabbi, Thrandarson, Frøkjær-Jensen; Jebali.

Vejle forventet startopstilling: Groothuizen; Mølgaard, Greve, Kolinger, Davidsen; Ezatolahi, Ramadani; Sousa, Schoop, Engel; Faghir.

Odds-forslag: To tamme offensiver giver rolig 1.halvleg

Det er uhyre vigtigt at få skrabet nogle point sammen i det her nedrykningsspil, der skal ikke mange pointløse kampe til før man for alvor kan blive involveret i nedrykningskampen, det har Vejle allerede måtte sande efter de har måtte se Lyngby hale ind på dem weekend efter weekend. Der er ingen af holdene i den nedre del af Superligaen, som virkelig stikker ud på flotte præstationer – alle kan slå alle!

OB’s ti kampe efter vinterpausen har kun resulteret i tre sejre, mens det for Vejle kun er blevet til to sejre i lige så mange kampe. Det er to hold i spillemæssig krise vi har at gøre med her, og det er svært at bakke en sejr til nogle af dem. Vejle er gået fra banen uden at score i seks af de seneste ti kampe, og OB er ikke kommet på tavlen i fem af deres seneste ti kampe. Det er ikke offensiv-champagnebold vi kan forvente fredag aften. Det er vigtige point, som er på spil for begge hold, og vi tror det kan resultere i et forsigtigt udlæg på dette opgør. De to første indbyrdes opgør i denne sæson er endt med 0-0 ved pausen, og det virker sandsynligt endnu engang. Vejle skaber nærmest ingen åbne målchancer i deres kampe, til gengæld har de vist at de kan stable en standhaftig defensiv på benene, og med OB’s præstationer på det sidste, så er der ikke noget der indikerer at de har hvad der skal til for at bryde en sammentømret defensiv op. Anbefaling herfra er endnu en nulløsning til pausen.

SpilXperten.com anbefaler: Under 0.5 mål i 1. Halvleg til odds 2,70 – SPIL HER >>*

OB – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

  • OB indtager 2.pladsen i nedrykningsspillet med en statistik for sæsonen på 7-8-8 og en målscore på 26:29.

  • Vejle indtager pladsen lige over nedrykningsstregen med en statistik på 6-7-10 og en målscore på 25:37.

  • Issam Jebali er vågnet op til dåd i Odense, han har lavet tre af de sidste fire mål for OB, og topper deres interne topscorerliste med 7 træffere i ligaen.

  • Allan Sousa har været varmeste mand for Vejle i denne sæson, den vævre kantspiller står noteret for 6 mål i ligaen.

  • Vejle har vundet begge indbyrdes opgør i denne sæson, og har holdt OB helt fra fadet i begge kampe.

Skriv et svar