18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Vejle: Odds og optakt den 1. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Vejle skal forsøge at hente sæsonens første sejr, når de gæster Ådalen, mens OB kan tage et skridt ind i top seks inden de andre hold skal i ilden. Kampen bliver også speciel for OB-træner Andreas Alm, som skal stå overfor hinanden tidligere klub. Kan svenskeren sende Vejle mod afgrunden eller bliver det Peter Sørensen og hans mandskab der kan juble efter slutfløjtet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Vejle. Der er kampstart fredag d. 1. oktober 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


OB – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 14°, let vind

Optakt til OB – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

Både OB og Vejle må være skuffede, når de kigger på stillingen i Superligaen. For OB er det et erklæret mål at spille sig i top 6 og for Vejles vedkommende må det være en gigantisk skuffelse, at de kun står med to point efter næsten at have mødt alle hold én gang.

OB fik en forrygende sæsonstart og en fantastisk start under den nye træner, Andreas Alm, da de vandt sæsonens første kamp i Herning over FC Midtjylland, men siden er det blevet hverdag igen på Fyn. OB ser ud til at have svært ved at sætte 90 gode minutter sammen, og det har resulteret i et hav af uafgjorte kampe. Faktisk er halvdelen af fynboerne kampe endt med en pointdeling, og selvom man undgår nederlag, så rykker ét point ikke alverden i tabellen.

Vejle har egentlig set bedre og bedre ud under Peter Sørensen, men holdet fra Nørreskoven har stadig store problemer med at skrabe point sammen. Senest kunne man ikke stå imod Silkeborgs gode pasningsspil og endte med at indkassere hele fire mål. Hvis Vejle skal gøre sig forhåbninger om at overleve, så skal der snart sejre på bordet.

Et opgør mellem to klubber, som begge ser sig selv højere oppe af de danske fodboldrangliste, men for nuværende må de tage til takke med en placering i den nederste halvdel af Superligaen. Det gør dog ikke kampen mindre interessant. Vigtige point på spil – og særligt for Vejle, hvis de skal bevare det lille håb om at overleve.

OB:

  • Issam Jebali (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Vejle:

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Thrandorson; Sabbi, Kløve, Frøkjær; Kadrii

Vejle forventet startopstilling: Grytebust; Mølgaard, Kolinger, Opoku, Davidsen; Drammeh, Hollsberg; Ezatolahi; Sousa, Emmanouilidis, Mucolli


Odds på OB – Vejle

Bookmakerne tror mest på en sejr til OB.

Odds-forslag: Det er svært at kigge andre veje end OB

Selvom Peter Sørensen udviser optimisme og selvom spillet ser ud til at blive bedre og bedre, så er det virkelig svært at se, hvordan Vejle skal overleve i årets Superliga. Ikke nok med at defensiven har store problemer, og at de er det hold, der klart har lukket flest mål ind, så har de også problemer med at score mål. Blot syv scoringer i 10 kampe er det blevet til for Vejle. Offensive individualister som Allan Sousa og Mucolli har svært ved at bære det store ansvar, som der er på deres skuldre, og så mangler Vejle bare en vaskeægte goalgetter efter de har sagt farvel til Wahid Faghir. Ikke fordi han var en goalgetter, men han kunne blive det og han voldte trods alt forsvarerne større problemer end nytilkomne Ponce og Djordjevic har formået.

På trods af OB’s relativt beskedne pointhøst indtil videre, så bør der være optimisme at spore hos fynboerne. Hvis først Bashkim Kadrii får hul på bylden, så kan OB vise sig at være et farligt bekendtskab for mange af holdene i Superligaen. Defensiven står stærkt med Kasper Larsen og Jeppe Tverskov, og det er vigtigt for OB at fundamentet er på plads. OB virker mere afklaret i deres spillestil end de sidste par år og det kan sagtens gavne OB på den lange bane.

På hjemmebane bør OB være et svagt Vejle-hold overlegne, og derfor går vi med en OB sejr med mere end ét mål og pengene tilbage ved étmålssejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,20
OB -1 (AH)
Gå til Marathonbet *


OB – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

  • OB spillede 1-1 mod Viborg FF i deres seneste kamp.

  • Vejle tabte 4-2 til Silkeborg.

  • OB er placeret på Superligaens niendeplads.

  • Vejle er sidst i Superligaen med blot to point efter 10 kampe.

  • Sabbi, Lieder og Skjelvik deler topscorertitlen hos OB for nuværende med to mål hver.

  • Hos Vejle er den nye græske spiller Emmanouilidis øjeblikkelig topscorer med to mål.

  • De seneste møde mellem de to klubber endte 2-2-
Info
NavnOBOB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerAndreas Alm
Websitewww.ob.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
17
Mål
25
Mål imod
24
Rent bur
3
Gule kort
26
Røde kort
1


Expected Goals: OB vs. Vejle de seneste tre kampe:

OBResultatxGVejleResultatxG
Viborg FF – OB(1-1)1,39 – 1,51Vejle – Silkeborg(2-4)  2,06 – 3,60
FC Helsingør – OB(0-3)2,05 – 1,23Vejle – Viborg FF(1-1) 2,86 – 2,17
AaB – OB(2-0)1,84 – 0,76AGF – Vejle(1-0)1,12 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar