18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – SønderjyskE: Odds og optakt den 18. april 2021

OB tager hjemme imod Sønderjyske søndag eftermiddag, i endnu en vigtig kamp i Superligaens nedrykningsspil. Ingen af de to hold kan sige sig helt fri fra nedrykning endnu, så der skal point på kontoen! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – SønderjyskE. Der er kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2.

OB – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Oddsene antyder, at bookmakerne ser FC Midtjylland som favoritter i dette opgør.

Horsens – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 10° og let vind

Optakt til OB – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er to af de mest formsvage mandskaber i Superligaen, som krydser klinger lørdag eftermiddag i Odense. OB og Sønderjyske har henholdsvis 7 og 6 point ned til Lyngby under nedrykningsstregen. Det virker jo rimelig komfortabelt, men hvis man ser på holdenes nuværende formkurve, så kan de godt begynde at frygte en Lyngby overhaling indenom.

Hjemmeholdet står noteret for én sejr i de seneste seks Superligakampe, det er godt nok ikke imponerende. Trænerskiftet i Odense gav en meget kortvarig opblomstring med en 2-0 sejr i Hemmingsens første kamp ved roret, men i de seneste to kampe har de været tilbage med sløje præstationer. Imod Horsens fik de reddet 1 point hjem i overtiden, og senest tabte de hjemme til Vejle. To gange pointtab til to af de mest tandløse mandskaber i ligaen, det lover ikke godt for den sidste del af sæsonen.

Det står endnu værre til i Haderslev, Sønderjyske har været 2021 dårligste hold. De har kun vundet én af deres seneste ti ligakampe, herunder hele otte nederlag. Det går stødt nedad, og hvis Lyngby begynder at skrabe 3 point sammen bare en gang imellem, så står Sønderjyske pludselig med dårlige kort på hånden. Senest blev det til nederlag imod Superligaens absolutte bundprop fra Horsens. Om Guld-Glen bare har lagt alle æg i pokalen-kurven er uvist, men i hvert fald var det en gigantisk triumf da sønderjyderne torsdag sendte FC Midtjylland ud af Sydbank Pokalen. Hvis Riddersholms tropper kan tage bare lidt af den koncentration med over i Superligaen, så ser det bedre ud, men der er samtidig risiko for trætte ben efter en hård fight bare et par dage inden dette opgør.

OB:
Robin Østrøm (Back, Reserve) – Skadet
Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Skadet
Bashkim Kadrii (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

SønderjyskE:

OB forventet startopstilling: Christensen; Laursen, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thomasen, Kløve; Sabbi, Thrandarson, Frøkjær-Jensen; Jebali.

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Banggaard, Hende; Holm, Eskesen, Ekani, Vinderslev, Wright; Jacobsen.

Odds-forslag: Som skabt til en lur på sofaen

Nøj! Det står sløjt til i både Odense og Haderslev, der er meget langt mellem sejrene for de to hold, så de skal til at vågne op til dåd inden de bliver fedtet fuldkommen ind i nedrykningskampen. Formkurven for begge mandskaber peger lige luks ned i 1.division, heldigvis for dem bliver der nok kun kamp om én af nedrykningspladserne.

Sønderjyske leverede forrygende i torsdagens pokalsemifinale imod FC Midtjylland, motivationen fejler ingenting så snart Glen Riddersholm kan snuse til et trofæ. Med den seneste præstation taget in mente, har man næsten lyst til at bakke op om en udesejr i dette opgør, men med den formkurve de har kørende i 2021, så kan det simpelthen ikke forsvares. På den anden side ligger hjemmesejren heller ikke lige til højrebenet, for det er en omgang kønsløs fodbold de leverer i Odense. Det efterlader et udfald tilbage på 1X2, og det tror vi langt mere på.

Som nævnt, så spidser det til i bunden, Lyngby møder bundproppen fra Horsens søndag eftermiddag, så der er gode muligheder for at nordsjællænderne kan sætte 3 point på kontoen der. Et nederlag til et af holdene i dette møde vil i så fald bringe dem et godt stykke tættere på nedrykningsstregen, så vi tror på at de to formsvage mandskaber godt kan blive enige om at dele i porten, 1 point er trods alt bedre end 0. Den indbyrdes statistik bakker helt klart op om det udfald, for fem ud af de seneste seks kampe er endt med X. De seneste syv møder er endt under 2.5 mål, så forvent ikke en målfest i Haderslev. En pointdeler imellem to hold, som har ufatteligt svært ved at vinde fodboldkampe og som kan være nogenlunde tilfredse med det ene point, virker sandsynligt.

SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 3,20 – SPIL HER >>*

OB – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet fra Odense indtager 2.pladsen i nedrykningsspillet med 7 point ned til Lyngby under stregen. De har en statistik for sæsonen på 7-8-9 og en målscore på 26:30.

  • SønderjyskEs indtager pladsen lige under OB med et point op. De har en statistik på 8-4-12 og en målscore på 34:38.

  • Issam Jebali er flittigste målscorer OB med 7 kasser indtil videre.

  • 10 mål til Anders K. Jacobsen er rigeligt til at være topscorer hos SønderjyskE.

  • De indbyrdes statistikker kunne ikke være meget mere jævnbyrdige end tilfældet er her. Fem ud af de seneste seks opgør imellem OB og Sønderjyske er endt med uafgjort, de tre seneste er alle endt med 1-1.

Skriv et svar