18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Silkeborg IF: Odds og optakt den 9. oktober 2022

Bashkim Kadrii er topscorer for OB med foreløbig 5 sæsonmål. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


OB tager søndag mod Silkeborg IF i Odense. Det er tabellens nummer ni mod nummer fire, og fem point skiller de to hold. Vinder fynboerne, kan de for alvor nærme sig top 6, mens sejr til Silkeborg IF vil sende dem mod medaljepladserne, og de fynske striber mod en sæson med fokus på nedrykning. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Silkeborg IF. Der er kampstart søndag d. 9. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Nature Energy Park, Odense, Danmark
Vejret: 13° og jævn vind

Optakt til OB – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Seks Superligakampe på stribe med bare et enkelt nederlag. Det er blevet sjovere at være stribet på Fyn. Godt nok røg de ud af DBU Pokalen mod Nykøbing, og efter sidste års finale var det en gevaldig skuffelse, men omvendt ser det ud til, at OB har rigeligt at gøre med Superligaen, så måske er det sundt, de ikke skal fokusere på alt for mange ting. 

De kan med fordel fokusere på, at deres offensiv ser stærk ud. Jebali gør kur til en plads i Tunesiens VM-trup, mens Bashkim Kadrii igen ligner sit sædvanlige målfarlige selv. Læg dertil, at midtbaneduoen Gigovic/Tverskov arbejder stenhårdt og med omtanke, ja, så er der i hvert fald strøet et fundament til en fynsk sæson, der ikke behøver handle om nedrykning. 

Hos Silkeborg IF har nedrykning ikke været et tema, siden de i sidste sæson vendte tilbage til Superligaen. De nappede bronze i første hug, og nu er de i gang med europæisk bold, hvor de torsdag møder FCSB fra Rumænien. Samtidig holder de sig fint til i toppen af tabellen, hvor de aktuelt er fire point efter himmelstormerne fra FC Nordsjælland. 

Men træner Kent Nielsen har en høne at plukke med sin tidligere arbejdsgiver i Odense. For det er såmænd ikke mere end fem uger siden, at OB drog til Bilernes By i Midtjylland og snuppede alle tre point i en tæt kamp.

Mads Frøkjær scorede i overtiden på straffe til 2:1, og så kunne Kent Nielsen og Ko. stå med en lang næse og nul point. Det er en grim plet på en ellers flot statistik med fire sejre i de øvrige fire hjemmekampe. De kommer helt sikkert til Odense for at hævne det nederlag.


OB – skader:

 • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet

OB – karantæner + karantænefare:

 • OB har ingen spillere i karantæne.
 • OB har ingen spillere, der får karantæne ved næste advarsel.


Silkeborg IF – skader:

 • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Niclas Pedersen (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

Silkeborg IF – karantæner + karantænefare:

 • Silkeborg IF har ingen spillere i karantæne.
 • Anders Klynge og Stefan Thordarson får karantæne ved næste advarsel.

OB forventet startopstilling: Hansen; Grubbe, Paulsen, Ivancevic, Adelgaard; Tverskov, Gigovic; Tongya, Jebali, Frøkjær; Kadrii.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Thordarson, Brink, Klynge; Tengstedt, Helenius, Kusk.Odds på OB – Silkeborg IF

Sidste sæsons bronzevindere fra Silkeborg IF er knebne favoritter i Odense.


Odds-forslag: Striberne sejrer mod Silkeborg IF

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,95
OB
Gå til Nordicbet *

Det er formentlig ikke en decideret hadebane for gæsterne. Blot to af de seneste 10 indbyrdes møder i Odense har hjemmeholdet vundet. Hele seks gange er det endt uafgjort, og to gange er det altså gæsterne, der er løbet med sejren. Bemærkelsesværdigt er det, at otte af de 10 kampe har haft begge hold på måltavlen, og der er scoret i alt 29 mål, som fordeler sig så lige, som de kan med 15:14. 

Det ser også denne gang ud til at blive en lige forestilling, for selv om Silkeborg IF er placeret fem point højere i tabellen, er der grøde og fynsk optimisme hos Striberne fra Ådalen, og deres seneste hjemmekamp bød på 2:1-sejr mod FC København. Efter en miserabel sæsonstart er der håb igen hos OB, og kan de banke Silkeborg IF, melder de sig for alvor ind i kampen om top 6-placeringerne. 

Silkeborg IF har nok fået flere point end OB indtil nu, men de kommer med nederlag i tre af deres seneste fire udekampe, og så har de kampen fra torsdag siddende i kroppen, så måske er der lige fem procent mindre energi hos holdet.

De mange krydser indbyrdes i Odense frister, men buddet bliver en hjemmesejr. På grund af det fynske momentum og på grund af Silkeborgs europæiske opgave torsdag. Det bliver OB-sejr.


OB – Silkeborg IF: Statistik, topscorer og H2H

 • OB er nummer 9 i Superligaen efter 11 runder, hvor de har hentet 14 point. 

 • Tallene for OB siger 4-2-5 og 13:18.

 • Gæsterne fra Silkeborg IF indtager tabellens 4. plads med 19 point efter 11 kampe. 

 • Silkeborg IFs statistik er 6-1-4 med en målforskel på 18:13. 

 • OBs topscorer er Bashkim Kadrii, der har scoret 5 gange for fynboerne. 

 • Hos Silkeborg IF har Nicklas Helenius også scoret en håndfuld mål, og det gør ham til holdets topscorer.

 • Dommer Jakob Kehlet har dømt OB 41 gange tidligere (10-11-20). I de 41 kampe har Jakob Kehlet uddelt 120 gule kort, 2 røde kort og dømt 6 straffespark.

 • Jakob Kehlet har dømt Silkeborg IF 25 gange (9-7-9). Han har uddelt 67 gule kort, 1 rødt kort og dømt straffespark 6 gange i de 25 kampe – alle 6 straffespark til Silkeborg IF.

 • Det er første gang, Jakob Kehlet dømmer OB – Silkeborg IF.


Expected Goals: OB – Silkeborg IFde seneste tre ligakampe:

OB OBResultatxGSilkeborg Silkeborg IFResultatxG
AaB – OB (1-1)0,00 – 0,00Silkeborg IF – AC Horsens(2-1)0,00 – 0,00 
Lyngby BK – OB (0-2) 0,68 – 0,59Randers FC – Silkeborg IF (3-2)0,00 – 0,00
OB – FC København (2-1) 1,14 – 1,02Silkeborg IF – AGF (1-0) 0,79 – 1,28 


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København20.415 (#6)
Viborg Viborg FF19.220 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland18.114 (#7)
AGF AGF17.116 (#5)
Nordsjælland FC Nordsjælland15.523 (#1)
Lyngby Lyngby BK14.54 (#12)
Silkeborg Silkeborg IF13.919 (#4)
Brøndby Brøndby IF13.912 (#10)
Randers Randers FC13.422 (#2)
Horsens AC Horsens 1314 (#8)
OB OB12.514 (#9)
AaB AaB10.910 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles OB – Silkeborg IF?

OB – Silkeborg IF spilles søndag den 9. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles OB – Silkeborg IF?

OB – Silkeborg IF spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar