18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – Lyngby: Odds og optakt d. 25. april 2021

Både OB og Lyngby kommer med et spinkelt nederlag i bagagen fra midtugens Superligarunde. OB er uden sejr i fire kampe og er pludselig blevet fedtet ind i nedrykningskampen, hvor de har fem point ned til dagens modstander, Lyngby. Lyngby har været gode i forårssæsonen indtil videre, og de skal fortsætte deres gode stime, hvis de skal gøre forhåbninger om at bide sig fast i resten af holdene i puljen. Kan OB lægge afstand til Lyngby eller haler Lyngby ind på fynboerne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Lyngby. Der er kampstart søndag d. 25. april 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


OB – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Nature Energi Park
Vejret: 10°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 06:57.

Optakt til OB – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Vanvittig vigtig kamp i bunden af Superligaen. Fem point adskiller de to mandskaber forud for kampen her. Det betyder, at OB kan skabe et hul på otte point ned til netop Lyngby under stregen, og dermed tage et kæmpe skridt væk fra nedrykningsdramaet. Omvendt kan et nederlag til OB betyde blot to points afstand og dermed en helt åben nedrykningskamp.

OB fik den ønskede trodsreaktion efter fyringen af Jakob Michelsen, men er siden gået helt i stå igen. To point i de seneste fire kampe er hvad det er blevet til for Michael Hemmingsen på det seneste, og presset på OB er større end sjældent set.

Lyngby har været forårets helt store overraskelse og selvom det stadig ser svært ud for De Kongeblå, må optimismen være tilbage for Carit Falch og hans mandskab. De spiller med stor optimisme og selvtillid, og var også uheldige senest, efter et tidligt rødt kort til Marcel Rømer.

En livsvigtig kamp for begge mandskaber, som kan definere resten af sæsonen for både OB, men også for Lyngby.

OB:

  • Oliver Christensen (Målmand, Fast) – Skadet
  • Jørgen Skjelvik (Back, Fast) – Karantæne

Lyngby:

  • Brian Hamalainen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marcel Rømer (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
  • Magnus Warming (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne

OB forventet startopstilling (4-3-3): Mandé – Johnson Laursen, Juel Andersen, Tverskov, Lund – Okosun, Thomasen, Kløve – Sabbi, Kadrii, Jebali

Lyngby forventet startopstilling (3-4-3): Mikkelsen – Fosgaard, Enghardt, Tshiembe, Crone – Kornvig, Rasmussen, Jakobsen; Nielsen, Torp, Gammelby

Odds på OB – Lyngby

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser OB som favoritter i opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 06:57.

Odds-forslag: Lyngby holder sig inde i kampen om overlevelse med minimum ét point

Spillemæssigt peger pilen i hver sin retning for OB og Lyngby. OB ser ikke særlig skarpe ud i øjeblikket og uvisheden om trænersituationen ser ikke ud til at være god for fynboerne. De mangler en klar retning spillemæssigt, og det lader også til, at de mangler en kollektiv tankegang. Meget af deres spil er overladt til tilfældigheder og individuel, som f.eks. når Kadrii scorer et klasse mål eller når Jebali afdribler to mand.

Omvendt ser det ud for Lyngby, som virkelig ligner en sammentømret enhed. Carit Falch har formået at sparke gejst ind i holdet efter en rædselsfuld efterårssæson, og selvom spillermaterialet måske ikke rækker til mere end bunden af Superligaen, så har den relativt nye cheftræner formået at skabe et hold, der spiller med stor selvtillid, og som tror på, at de kan slå de fleste hold.

Forskellen på tankegangen hos de to mandskaber får betydning for opgøret, hvor Lyngby ser ud til at være stærkest i det taktiske og psykiske spil. De slipper fra Fyn med point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,61
X2
Besøg ComeOn *

OB – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • OB tabte 3-2 til AaB senest.

  • Lyngby tabte 1-0 på hjemmebane til SønderjyskE i deres seneste optræden i Superligaen.

  • Issam Jebali er OB’s topscorer med syv mål.

  • Mathias Hebo og Emil Nielsen deler topscorertitlen hos Lyngby pt. med fem mål hver.
  • AC Horsens vandt de to klubber seneste opgør med 2-1.

Expected Goals: OB – Lyngby – de seneste tre kampe

OBResultatxGLyngbyResultatxG
AaB – OB(3-2)3,07 – 1,98Lyngby – SønderjyskE(0-1)1,08 – 0,40
OB – SønderjyskE(1-1)0,93 – 0,79Horsens – Lyngby(1-3)1,79 – 1,79
OB – Vejle(2-1)0,79 – 1,20Lyngby – AaB(2-2)1,66 – 2,42

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar