18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Horsens: Odds og optakt den 22. august 2022

Mon OB formår at sætte bolden i nettet? Foto: Bildbyrån

OB har kniven for struben, hvis ikke de skal hægtes helt af i bunden. Omvendt så kan Horsens virkelig sætte et solidt afsæt til resten af sæsonen, hvis de kan distancere OB med ni point? Får OB sæsonens første sejr eller slår Den Gule Fare til igen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – Horsens. Der er kampstart mandag den 22. august 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Nature Energy Park
Vejret: 20°, svag vind

Optakt til OB – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Uha uha, krisen kradser på Fyn. Sidste weekends kamp på Brøndby Stadion var alt andet end opløftende for OB. Brøndby kom ind til opgøret efter 120 minutters fodbold torsdag aften og en rejse hjem fra Schweiz og alligevel var det Brøndby, som satte sig på kampen fra start til slut nærmest. Godt nok får OB et halvtyndt straffespark mod sig i første halvleg, og det så virkelig ud til at knække for de trængte fynboer. Ét sølle point er det blevet til i sæsonens indledning og egentlig har man ikke gjort si fortjent til mere. I kampen mod AGF kunne man godt have knoklet sig til et point måske, men systematisk for et bundhold, så går det ikke deres vej. Rygterne om en fyring af Andreas Alm rumsterer, men indtil videre ser han ud til at fortsætte i gerningen.

Horsens har overrasket mange efter deres oprykning. Alle havde forventet at Horsens skulle ligge der, hvor OB ligger nu, nemlig sidst. Men Den Gule Fare har taget arbejdshandskerne på og virkelig formået at byde deres modstandere op til dans. Deres comeback i sidste weekend mod FC Midtjylland var ganske enkelt imponerende og kigger man på xG for kampen, så er det på ingen måde ufortjent, at Horsens fik point med fra opgøret.

Det er vel ved at være sidste chance for OB og Alm, hvis de ikke skal fedtes godt og grundigt ind i suppedasen. Et nederlag til Horsens vil betyde at man allerede er ni point efter dem, som man før sæsonen havde forventet skulle ligge under stregen.


OB:

  • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet


Horsens:

  • Ingen kendte fravær

OB forventet startopstilling: Hansen; Mickelson, Paulsen, Skjelvik, King; Tverskov, Thrandarson; Breum, Jebali, Svendsen; Fenger

Horsens forventet startopstilling: Delac; Christensen, Jensen, Killerich, Gomez, Musonda; Opondo, Kruse, Sigurdarson; Jacobsen, Iyede


Odds på OB – Horsens

Bookmakerne holder OB som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Fokus på det defensive

Godt nok har Horsens overrasket os positivt, men det er ikke fordi at de har vadet i chancer og mål. Ser man bort fra sidste weekend tre scoringer mod FC Midtjylland, så har Horsens kun scoret to gange i sæsonens første fire kampe. Heldigvis for Horsens, så har det rakt til to 1-0 sejre, hvilket også vidner noget om det defensive fundament, som Horsens har opbygget.

OB har også problemer med at få netmaskerne til at blafre. Blot fire mål i fem kampe er det blevet til. Den helt store hæmsko for OBerne har dog været defensiven, som har tilladt 13(!) scoringer imod. Der er blevet skiftet på målmandsposten og Martin Hansen må snart få styr på det forsvar foran ham, hvis OB skal lykkes med noget i sæsonen.

Umiddelbart så er 0-0 ikke noget dårligt resultat for Horsens, så mon ikke de tager et afventende udgangspunkt og overlader initiativet til OB, som ser ud til at have det svært, når de skal skabe kampen. Det bliver ikke et festfyrværkeri af mål i mandagskampen, men derimod hård fight om vigtige point til bundstriden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,88
Under 2,5 mål
Gå til bet365 *


OB – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • OB har blot hentet et point i sæsonens første fem kampe.

  • Horsens står noteret for to sejre, to pointdelinger og et enkelt nederlag i deres fem kampe.

  • Hos OB er det fire spillere, der har bidraget med et mål hver, nemlig Østrøm, Frøkjær, Kadrii og Horneman.

  • Lubambo Musonda er Horsens’ topscorer med to mål i sæsonen indtil videre.

  • OB slap bedst fra det seneste indbyrdes møde i maj 2021, hvor fynboerne vandt med hele 4-0.


Expected Goals: OB vs. Horsens de seneste tre kampe:

OBResultatxGHorsensResultatxG
Brøndby – OB(2-0) 1,51 – 0,75Horsens – FC Midtjylland(3-3) 4,05 – 1,58
OB – AGF(1-2) 1,59 – 1,68Randers – Horsens(1-0) 1,00 – 0,67
OB – FC Midtjylland(1-5)0,72 – 1,40AaB – Horsens(0-0) 2,68 – 1,60
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – Horsens?

OB – Horsens spilles mandag den 22. august 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles OB – Horsens?

OB – Horsens spilles på Nature Energy Park i Odense.

Skriv et svar