18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 28. november 2021

FC Nordsjælland gæster Odense søndag eftermiddag i en bundkamp. (Foto: Bildbyrån)

Det kan godt blive en rædderlig omgang fodbold, når OB og FC Nordsjælland dyster tidligt søndag eftermiddag. De er henholdsvis nummer ni og 10 i tabellen, og de er begge skidt kørende. OB har ikke vundet i ligaen de seneste fem kampe, mens FC Nordsjælland er helt oppe på 10 kampe uden sejr.  Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 28. november 2021 kl. 14:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


OB – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 5° og meget lidt vind

Optakt til OB – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Da OB 1. oktober bankede Vejle Boldklub med hele 6:0, var vejlenserne umanerligt ringe, men der var også en fornemmelse af, at fynboerne ramte det rette mix af pres, løb og pasninger. Nu skulle det være. Nu var de klar til et angreb for alvor på top 6. Her står vi så. Fem kampe senere har OB spillet to uafgjort og tabt tre, og de tre af kampene endda på hjemmebane. Senest med et meget fortjent 3:2-nederlag til Viborg FF og før det en ekstremt tam affære i 0:0 mod AGF. De bliver ikke forkælede på Richard Møller Nielsen-tribunen i Odense. 

Eneste lyspunkt, siden sejren over Vejle Boldklub for knap to måneder siden, var en pokalsejr i Farum, men selv der var ingen af mandskaberne i stand til at vinde. FC Nordsjælland kom tidligt på 1:0. Hjemmeholdet fik udvist Nagalo efter 35 minutter, og i kampens slutminutter udlignede OB så. I forlængelsen rakte kræfterne ikke længere for værterne, og så endte det 4:1 til fynboerne, som derfor har to kvartfinaler mod Randers FC i december, før de kan gå på juleferie. 

FC Nordsjælland er på samme tid besynderligt men også dejligt upåvirkede af deres lange sejrsløse stime. De vakler ikke i troen på deres måde at gøre tingene på, og i tre af deres seneste fem kampe har de trods alt hentet uafgjort mod topholdet FC Midtjylland og de to næsten overnaturligt stærke oprykkere, Viborg FF og Silkeborg IF. Det er blevet til 20 scoringer i 16 kampe for FC Nordsjælland, og det er ikke imponerende men heller ikke totalt skidt. Det er det til gengæld, at de har lukket 29 kasser ind, og det kan skyldes fraværet af forsvarskaptajn Kian Hansen, der vendte tilbage i seneste runde, og altså nu kan indtage sin retmæssige plads som leder af Farum-holdets forsvarskæde for anden gang i træk. Det bør være en klar styrkelse af defensiven. 

Offensivt har Simon Adingra scoret fem af holdets 20 mål, men han må formentlig begynde kampen på bænken til fordel for Antman og Coulibaly. Ude sidder formentlig backen Antwi, mditbanemanden Chukwuani og kanten Amon. De er alle tre meldt tvivlsomme i første omgang, så måske kan de få en rolle i løbet af kampen.

Der er lige nu syv point ned til nedrykningsstregen og Sønderjyske for FC Nordsjælland, så de kan overvintre i god ro og orden, men når Superligaen går i gang igen i februar hedder åbningsprogrammet Brøndby IF og Randers FC hjemme i Farum, før de i kamp tre skal til Aarhus og møde AGF. Og så kommer Sønderjyske til Farum. De kan hurtigt komme i noget skuddermudder i bunden, så mon ikke de drømmer om at snuppe en sejr i Odense?


OB:

 • Jeppe Tverskov (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet


FC Nordsjælland:

 • Clinton Antwi (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Mohamed Diomande (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Tochi Chukwuani (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Tvivlsom

OB forventet startopstilling:  Bernat; Mickelson, Larsen, Andersen, Skjelvik; Thomasen, Thrandarson; Sabbi, Jebali, Frøkjær; Fenger.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Ogura; Thychosen, Hansen, Nagalo: Villadsen, Christensen, Francis, Kofod, Svensson; Antman, Coulibaly.


Odds på OB – FC Nordsjælland

Skæver vi til oddsene på kampen, ser vi, at der er en lige kamp i vente med en svag – meget svag – favoritværdighed til værterne. 


Odds-forslag: Flere grunde til mål i begge ender

De seneste tre indbyrdes opgør i Odense har haft begge mandskaber på tavlen. I sæsonens to første møder – et i Superligaen og et i DBU Pokalen – var begge hold på tavlen. FC Nordsjælland vandt i august 3:1 hjemme, mens det som tidligere nævnt stod 1:1 på tavlen i opgøret i DBU Pokalen. 

FC Nordsjælland har ikke vundet i de seneste 10 Superligakampe, men i otte af deres seneste 11 kampe har begge hold været på tavlen. For OB gælder det for 10 af deres seneste 12 kampe i ligaen. Om det så betyder, at de to mandskaber er svære at holde fra at score, eller om det betyder, at de er ekstraordinært udfordrede i defensiven kan i denne sammenhæng være ligemeget. 

For anbefalingen har tænkt sig at bide sig fast i bordkanten med det ene formål at få begge mandskaber til at lave et mål i Odense søndag eftermiddag. Det bliver buddet herfra i, hvad der er en kamp med meget på spil men formentlig også to mandskaber, der er friske på at komme over stepperne og angribe. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,55
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


OB – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

 • OB er på Superligaens 9. plads efter 16 runder, der har resulteret i 16 fynske point. 

 • OBs statistik er 3-7-6 med scoren 23:24.

 • Gæsterne fra FC Nordsjælland indtager stillingens 10. plads med 16 point for deres 16 kampe. 

 • Tallene for FC Nordsjælland siger 4-4-8 med en måltotal på 20:29.

 • Ivrigste gnasker ved måltruget for fynboerne er Mads Frøkjær, som har fortæret 5 kasser indtil nu. 

 • FC Nordsjællands topscorer er Simon Adingra, der er noteret for 5 mål.


Expected Goals: OB – FC Nordsjælland de seneste tre kampe:

OBResultatxGFC NordsjællandResultatxG
OB – Viborg FF (2-3) 1,71 – 2,23FC Nordsjælland – Silkeborg IF(1-1) 1,80 – 1,56 
Brøndby IF – OB (2-1) 1,37 – 0,95Viborg FF – FC Nordsjælland (2-2)2,26 – 2,12 
OB – AGF (0-0) 0,97 – 0,66 FC Nordsjælland – AaB (0-2) 1,94 – 1,83 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles OB – FC Nordsjælland?

OB – FC Nordsjælland spilles søndag 28. november 14:00.

Hvor spilles OB – FC Nordsjælland?

OB – FC Nordsjælland spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv et svar