18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 18. juli 2022

Hyldest og stor respekt for Bjørn Paulsen, da han sagde farvel til Hammarby. Nu har han sagt goddag til OB og Fyn. Foto: Bildbyrån

To af den seneste sæsons store skuffelser i Superligaen åbner den nye sæson med en direkte duel i Odense. OB, som endnu engang er midt i en oprydning og omstrukturering, tager mod FC Nordsjælland, der for første gang i årevis ser ud til ikke at have stribevis af stortalenter løbende ud af taphanerne med ungdomsspillere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – FC Nordsjælland. Der er kampstart mandag d. 18. juli 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 23° og let vind

Optakt til OB – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er blevet svensk i Odense. Cheftræner Andreas Alm og sportsdirektør Björn Wesström styrer striberne i en ny retning. Kursen er lagt. Den er klar at følge. Og de to svenskere har udbedt sig tid til at få den til at fungere. Men hvor længe er der tålmodighed på Fyn? Den missede pokalfinale mod FCM kunne have givet medvind og brus af stolthed, men nu blev det endnu engang til en flad fornemmelse af daggammel Albani.

Der er blevet ryddet op i truppen, hvor en del spilleres kontrakter simpelthen fik lov at løbe ud. Flere unge er tilføjet truppen, og senest har krigeren Bjørn Paulsen forstærket det efterhånden ganske kapable forsvar. Offensiven er tal- og navnemæssigt solidt besat, så de venter vel egentlig bare på Fyn på, at tingene klikker på plads. For der er enormt potentiale i folk som Frøkjær, Breum og Fenger. De skal bare lige ramme det rette flow. Issam Jebali måtte i ugens løb udgå fra træningen, men mon dog ikke tuneseren er klar til kamp mandag. Han er indtil videre instrumental for den stribede offensiv. 

Instrumental var Simon Adingra på sin vis også for FC Nordsjælland i den seneste sæson. Men han er nu fløjet videre, og så skal Farum-drengene have fundet sig en ny målscorer. De skal også have fundet en ny indpisker på midten, hvor Magnus Kofoed er draget udenlands. I første omgang er det Jacob Christensen, der skal fylde hullet sammen med den gen-lejede Mads Bidstrup. 

Der var ingen rysten på hånden eller vaklen i geledderne i seneste sæson, hvor FC Nordsjælland havde byttet den trygge og sjove plads i top 6 med en alt for risikabel dans med nedrykning. Men de holder fast. Deres koncept har båret dem hertil, og træner Flemming Pedersen viger ikke kursen. Men det kan godt blive endnu en sæson i den tunge ende af Superligaen for mandskabet fra Farum.


OB:

  • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet 
  • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Skadet
  • Max Fenger (Angreb, Fast) – Skadet


FC Nordsjælland:

  • Ingen kendte fravær

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Paulsen, Skjelvik; Okosun, Tverskov; Svendsen, Frøkjær, Breum; Kadrii.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; Villadsen, K. Hansen, Marxen, Frese; Diomande, Christensen, Bidstrup; M. Hansen, Nygren, Schjelderup.


Odds på OB – FC Nordsjælland

Kampens odds peger på, det kan blive en jævnbyrdig kamp, men fynboerne er trods alt knebne favoritter. 


Odds-forslag: De fynske Striber kommer flot fra land

De seneste seks indbyrdes møder i Odense er endt med tre hjemmesejre og tre uafgjorte. Det er vel også de mest sandsynlige udfald her. Fynboerne har ikke just blomstret i deres testkampe, og de må undvære Ivancevic og Sabbi her. 

Det kan give plads til den nye mand, Bjørn Paulsen, med det samme, og han kan blive en enorm forstærkning med gejst, gnist og hovedstødsstyrke. Smid Paulsen og Okosun i feltet på alle dødbolde, så har OB næsten en AC Horsens 2.0 at skyde med. 

I seneste sæson endte begge opgør i Odense med hjemmesejr, og anbefalingen tror på endnu en fynsk sejr. Der har været blandede meldinger om form og aktuel styrke fra Ådalen, men FCN skræmmer ingen længere, og i sidste sæsons premiere vandt OB jo faktisk i Herning mod FCM. De vinder også denne her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,20
OB
Gå til ComeOn *


OB – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • OB sluttede på Superligaens 8. plads med 38 point for deres 32 kampe. 

  • OBs statistik 8-14-10 og 45:46.

  • FC Nordsjælland var lige efter fynboerne i tabellen og sluttede som nummer 9 med 36 point efter 32 runder. 

  • Tallene for FC Nordsjælland endte på 8-12-12 med en målforskel på 38:47.

  • Hos OB var Issam Jebali flest gange om måltruget med i alt 10 pletskud.

  • FC Nordsjællands topscorer var Simon Adingra, der stod for 9 scoringer.


Expected Goals: OB – FC Nordsjælland de seneste tre kampe:

OBResultatxGFC NordsjællandResultatxG
OB – AC Horsens (1-3) 1,22 – 1,43Twente – FC Nordsjælland(1-0) 1,49 – 0,64 
FC Midtjylland – OB (3-2) 2,32 – 0,41AGF – FC Nordsjælland (2-2) 2,30 – 1,56 
FC Midtjylland – OB (3-2)2,32 – 0,41FC Nordsjælland – Vejle Boldklub(2-1)1,01 – 1,34 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – FC Nordsjælland?

OB – FC Nordsjælland spilles mandag den 18. juli 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles OB – FC Nordsjælland?

OB – FC Nordsjælland spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar