18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – FC København: Odds og optakt den 1. august 2021

Foto: Bildbyrån

OB har fået en fremragende indledning på livet med deres nye svenske træner, Andreas Alm, og i sæsonens to første svære udekampe i Jylland er det blevet til fire point. Nu gælder det sæsonens første hjemmekamp med helt nyt græstæppe i Odense og med mulighed for at fylde stadion uden begrænsninger. Det kan blive en festlig aften, når FC København kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – FC København. Der er kampstart søndag d. 1. august 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


OB – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 19° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 1. august 2021 22:06.


Optakt til OB – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter et rodet forår og en kortvarig flirt med frygt for nedrykning til 1. division har OB hentet den svenske træner Andreas Alm, og den stilfulde træner med det rolige og næsten Pirlo-agtige udtryk på sidelinjen er kommet godt i gang i Odense med fire point i sæsonens to første kampe mod henholdsvis vicemestrene og pokalmestrene fra FC Midtjylland og Randers FC. Begge opgør på udebane. Det er ikke helt tossi’, som de siger på de kanter. 

Nu gælder det så sæsonens første hjemmekamp, som altså først falder i tredje runde, fordi der er lagt nyt græs på stadion i Odense, og det falder sammen med, at der også bliver åbnet for tilskuere på stadion uden begrænsninger og fra begge holds fangrupperinger. Det kan blive et gevaldigt kalas, og de seneste to møder mellem OB og FC København i Odense er endt med en 3:2-sejr til hvert af holdene. Ærkefynske Thomasen på midten er gjort til anfører, og han fører sig frem som en elegant hærfører på midten, mens den foreløbigt foretrukne kvartet i front, Sabbi, Fenger, Jebali og Kadrii, har vist sig at have tempo, arbejde, kreativitet og pågåenhed. Det ser lovende ud for OB aktuelt.

Det gør det vel måske også på en måde for FC København, der præsenterer sig med flere ansigter i sæsonindledningen. I ugens løb er Viktor Fischer skiftet til belgisk fodbold efter at have været helt ude af truppen i et par omgange. Han og træner Thorup klikkede aldrig rigtigt sammen, og så er det sikkert bedst for alle parter at skilles. I Superligaen er det blevet til en spagfærdig indledning for de selvbevidste københavnere, som har spillet uafgjort ude mod AaB og i Parken mod oprykkerne fra Silkeborg. Ikke imponerende. 

De har til gengæld udmanøvreret Torpedo Zhodino fra Belarus i kvalifikationen til Conference League med overbevisende 9:1 samlet, og her fik mange unge spillere lov at teste sig på internationalt niveau, og det slap de fint fra. På torsdag gælder det så bulgarske Lokomotiv Plovdiv, og spørgsmålet er, om der er fuldt fokus på de europæiske opgaver for at sikre et gruppespil, og så må der gives en anelse køb på Superligaen. Det gav bare bagslag i seneste sæson, hvor FC København var det stærkeste hold i mesterskabsspillet men var alt for langt efter topholdene til at hente dem og spille med om guldet. Så det skulle man mene var afprøvet. Det bliver spændende at se startopstillingen hos gæsterne søndag aften. 

OB:

 • Jeppe Tverskov (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København:

 • Nicolai Boilesen (Forsvar/Back, Fast) – Karantæne
 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet

OB forventet startopstilling: Christensen; Østrøm, Larsen, Andersen, Skjelvik; Thomasen, Thrandarson; Sabbi, Jebali, Fenger; Kadrii.

FC København forventet startopstilling: Grabara; Ankersen, Khocholava, Ikonomou, Kristiansen; Falk, Zeca, Lerager; Biel, Wilczek, Daramy.


Odds på OB – FC København

Oddsene fortæller os, at bookmakerne tror mest på sejr til gæsterne i et nogenlunde lige opgør.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 1. august 2021 22:06.

Odds-forslag: Solide striber sender Løverne retur uden sejr

Der er en herlig modenhed over OB. Det virker, som om lidt svensk struktur og ro har løftet dem, og nu spiller de endelig på hjemmebane med et tæt på fyldt stadion mod FC København. Og på et helt nyt græstæppe og i øvrigt med en ny indløbssang, som en del af fangruppen har været med til at sætte i søen. Der er lagt op til en festaften på Fyn, der for en gangs skyld ikke handler om H. C. Andersen. 

De to første kampe har budt på solide præstationer fra OB, som står kompakt i deres defensiv, og som bliver bedre og bedre til at lægge deres tryk de rigtige steder og på det rigtige tidspunkt. De bliver en kæmpe mundfuld for FC København. Gæsterne har endnu deres første sejr i sæsonen til gode, og selv hvis de henter endnu en uafgjort, vil det som ubesejrede efter tre runder men med bare tre point være en slatten sæsonstart for FC København, der har et udtalt mål om at slå tilbage og tage mesterskabet efter to sæsoner, hvor rivalerne Brøndby IF og FC Midtjylland har hapset guldet. 

Men nok så mange udtalte ambitioner gør det ikke alene. Der skal guf på banen også, og det er svært at se, FC København hente alle tre point her. Det nynner, bruser og bølger i Odense af optimisme, og de fynske striber undgår også i sæsonens tredje kamp nederlagets smerte. OB taber ikke denne kamp. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,72
OB taber ikke
Gå til Bwin *


OB – FC København: Statistik, topscorer og H2H

 • OB måtte i kvalifikationsspillet til Superligaen i seneste sæson, og her blev det til en samlet 9. plads med 43 point for 32 kampe. 

 • Fynboernes statistik endte på 11-10-11 og en måldifference på 40:39.

 • Det har været en god åbning på den nye sæson for OB, der først hentede en 2:1-sejr i Herning mod FC Midtjylland og siden 1:1 i Randers.

 • Det blev til en 3. plads i Superligaen for FC København i seneste sæson, hvor de fik 55 point i 32 kampe. 

 • FC Københavns tal for seneste sæson lød på 16-7-9 og scoren 61:53..

 • Issam Jebali scorede 10 mål for OB i seneste sæson, og det var flest af alle striberne. Han er endnu ikke kommet på måltavlen i den nye sæson, men tuneseren har det med at score mål i klumper. 

 • Jonas Winds 15 scoringer var nok til at blive topscorer for FC København i sæsonen 20/21.


Expected Goals: OB vs. FC København – de seneste tre kampe

OBResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
Randers FC – OB(1-1)0,88 – 1,14Torpedo Zhodino – FC København(0-5)0,14 – 3,54 
FC Midtjylland – OB(1-2)1,92 – 1,34 FC København – Silkeborg IF(0-0)  1,08 – 0,72
Brøndby IF – OB  (1-1)2,05 – 0,28FC København – Torpedo Zhodino(4-1)3,29 – 0,34 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar