18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – AGF: Odds og optakt den 7. august 2022

Nicolai Poulsen og AGF ser forbedrede ud i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 4 point i de tre første kampe. (Foto: Bildbyrån)
Nicolai Poulsen og AGF ser forbedrede ud i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 4 point i de tre første kampe. (Foto: Bildbyrån)

OB har været helt til hundene i sæsonens første tre kampe, som kun har kastet et enkelt point af sig. Senest tabte fynboerne hele 5-1 til FC Midtjylland, og indtager aktuelt 12.pladsen i Superligaen. Får ‘de stribede fra Fyn’ rejst sig søndag mod AGF, eller er der endnu en nedtur i vente? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – AGF. Der er kampstart søndag d. 7. august 2022 kl. 18:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret:  20° og let vind

Optakt til OB – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Nøj, hvor har det været en tung start på sæsonen for OB. Efter tre kampe uden sejr og en dertilhørende sløj målscore skraber fynboerne bunden af rækken. OB’s defensiv kejter rundt. Der er slet ikke styr på den defensive organisation, hvilket ni indkasserede mål i tre kampe illustrerer meget godt. Testkampe inkluderet har fynboerne indkasseret 18 mål i seks kampe. OB’erne står dog ikke helt tomhændede tilbage efter de tre første kampe, for det blev faktisk til point mod Randers i sæsonens anden kamp. Her var OB oppe med 2-0 ved pausen, men skal nærmest prise sig lykkelig for, at det overhovedet blev til point. I kampens 2.halvleg væltede Randers sig nemlig i chancer, og det var mere held end forstand, at OB fik holdt den kamp på 2-2. I seneste spillerunde blev ondt værre for fynboerne, som fik stryg med hele 5-1 af FC Midtjylland. Målene tavler ind bag Bernat i målet, noget som træner Alm simpelthen er nødt til at finde en løsning på, hvis det engang skal blive til sejr.

Hos AGF har der været forbedring ovenpå den fuldkommen forfærdelig sæson i fjor. Tyske Uwe Rösler har overtaget roret fra David Nielsen, mens der er kommet stærke spillere ind i form af Haugen og Mads Emil Madsen, som begge allerede har fundet vej til netmaskerne. Sæsonens tre første kampe mod henholdsvis Brøndby, Viborg og Randers har kastet 4 point af sig. Ikke prangende, men heller ikke helt skidt, især ikke hvis man kigger på præstationerne. AGF har leveret ganske godt i alle kampe faktisk, og kunne med lidt mere held sagtens have høstet flere point. Udekampen mod Brøndby var tæt på at kaste point af sig, mod Randers fortjente aarhusianerne sejren, mens der ingen problemer var med at besejre Viborg i anden spillerunde. Der er god grund til tilfredshed hos gæsterne, som virker til at have rejst sig igen efter den skuffende 10.plads i sidste sæson.


OB:

 • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet 
 • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Skadet
 • Max Fenger (Angreb, Fast) – Skadet


AGF:

 • Sebastian Hausner (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Oliver Lund (Back, Reserve) – Skadet
 • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Zachary Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Paulsen, Skjelvik; Okosun, Tverskov; Svendsen, Frøkjær-Jensen, Horneman ; Kadrii

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; Mølgaard, Madsen, Poulsen, Anderson, Kahl; Haugen, Mortensen.


Odds på OB – AGF

Oddsene peger på en spinkel favoritværdighed til OB


Odds-forslag: Nedturen fortsætter i Odense

OB og AGF var to af de allerstørste skuffelser i sidste sæson. Forventningerne er høje i begge lejre, men de bliver sjældent indfriet, og da slet ikke i sidste sæson. Nedturen er indtil videre fortsat i denne sæson for OB, hvor det måske faktisk står værre til nu. Hos AGF blæser der anderledes positive vinde efter fine præstationer i sæsonens første kampe, samt nyindkøb, som virker til at højne kvaliteten på holdet.

OB er gjort til smalle favoritter af bookmakerne, men det er svært at forestille sig en sejr til fynboerne i skrivende stund. Defensiven sejler rundt, mens angrebet i den grad mangler pondus uden Jebali og Sabbi. AGF er kommet ud til den nye sæson med et helt andet udtryk i sidste. Der er masser af vilje, fart og gåpåmod i spillet, Mads Emil Madsen har været et friskt kreativt pust på midtbanen, mens angrebsduoen Haugen og Mortensen ser spændende ud. Der manglede skarphed senest mod Randers, hvor sejren ellers var inde for rækkevidde, men mon ikke, at den kommer denne gang? OB tillader et utal af chancer til modstanderen for tiden, og det skal AGF nok få straffet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,83
AGF vinder
Gå til cashpoint *


OB – FC MidtjyllandOB – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • OB er sidst i Superligaen efter blot 1 point i de første tre kampe. Fynboerne har allerede indkasseret 9 mål.

 • AGF finder vi på 6.pladsen efter 4 point i de første tre kampe.

 • Unge Charly Horneman, Bashkim Kadrii og Mads Frøkjær står noteret for et mål hver.

 • AGF’s mål er sat i kassen af Haugen, Mortensen og Mads Emil Madsen.

 • Fire gange krydsede de to klubber klinger i sidste sæson. I to første tilfælde endte det uafgjort, mens OB vandt begge kampe i nedrykningsspillet.


Expected Goals: OB vs. FC Midtjylland OB vs. AGF – de seneste tre kampe:

OBResultatxGAGFResultatxG
OB – Midtjylland(1-5) 0,72 – 1,4 AGF – Randers(0-0) 1,22 – 0,68 
Randers – OB(2-2)3,46 – 1,13  AGF – Viborg(3-1) 1,53 – 0,53 
OB – Nordsjælland(0-2)1,31 – 2,23 Brøndby – AGF(1-0)1,31 – 0,94 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – AGF?

OB – AGF spilles søndag den 7. august 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles OB – AGF?

OB – AGF spilles på Nature Energy Park i Odense

Skriv første kommentar

Skriv et svar