18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – AGF: Odds og optakt den 1. november 2021

Foto: Bildbyrån

To mandskaber på kanten af top 6 krydser knopper i Odense mandag aften, når OB tager mod AGF. Der var tiltrængt opmuntring til fynboerne i midtugen med pokalsejr ude over FC Nordsjælland, mens AGF løb ind i endnu en skuffelse, da de blev slået hjemme i Aarhus af Sønderjyske. Begge kampe gik i forlængelse, så de er formentlig lige udmattede. Eller friske om man vil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – AGF. Der er kampstart mandag d. 1. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


OB – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Energy Nature Park, Odense
Vejret: 10° og let vind

Optakt til OB – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

OB er som et IKEA-møbel. Instruktionen er der. Klar og tydelig. Man har samlet det hele. Opdager et par skruer på gulvet. Og aner ikke, hvor de hører til, men der er selvfølgelig noget, der knager efterfølgende. Hvis bare fynboerne kunne knække koden til stabilt at præstere i nærheden af deres topniveau, ville de være en endnu mere alvorlig bejler til den top 6, de så gerne vil være en del af. 

For præcis en måned siden bankede de Vejle Boldklub i Odense. 6:0. Gæsterne var ringe, men værterne spillede også en flot kamp med aggressivitet, pres og ekstrem målsøgenhed. Siden er det blevet til nederlag i Randers og uafgjort i Silkeborg. Og så altså pokalsejr i midtugen. De svinger i niveau fra halvleg til halvleg. Mod FC Nordsjælland i onsdags startede Kadrii på bænken, og fra anden halvlegs start kom Mart Lieder ind i front og han endte med at score to af de fynske mål. Om det er nok til en startplads til hollænderen, ved vi mandag aften. OB er stadig uden Mikkel Hyllegaard, og formentlig må de også undvære både Jebali, Okosun og Johnson Laursen. 

Det ser lidt mindre fyldt ud på aarhusianernes skadesliste, hvor indtil videre Alexander Munksgaard og Benjamin Hvidt er noteret. Så det er ikke på grund af skader, at det ikke flyder for AGF. Og selv om de er nummer ni i tabellen, er det da heller ikke værre, end at de er á point med OB på syvendepladsen og blot har tre point op til top 6. Men med nederlaget til Sønderjyske i DBU Pokalen fik de tredje nederlag i de seneste fire kampe, og man har fornemmelsen, at det ikke så meget er kvaliteter hos AGF som manglende kvalitet hos konkurrenterne, der holder aarhusianerne inde i kampen om top 6-placeringerne. 

Måske giver det et lille løft, at man i ugens løb konverterede lejemålet af Yann Bisseck til en transfer, så han nu er i AGF til 2026. Måske er det nok til lidt god stemning i omklædningsrummet? Tyskeren har i hvert fald været en af de bedre AGF-spillere i efteråret. Med 17 indkasserede mål i de foreløbige 13 ligakampe er det da heller ikke defensiven, der er det største problem for AGF, som i den anden ende har scoret bare 10 mål i de 13 kampe – det halve af for eksempel mandagens modstander.  

OB:

  • Ryan Johnson Laursen (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Ayo Simon Okosun (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet

AGF:

  • Alexander Munksgaard (Back, Fast) – Skadet
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Tverskov, Larsen, Skjelvik; Thomasen, Thrandarson; Sabbi, Frøkjær, Fenger; Kadrii.

AGF forventet startopstilling: Hansen; D’Alberto, Bisseck, Tingager, Kahl; Poulsen, Grønbæk, Brandhof; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson.


Odds på OB – AGF

Bookmakernes odds viser, de har de fynske værter som favoritter.

Odds-forslag: Tætte indbyrdes møder og aktuel overhånd til OB

De seneste fem indbyrdes møder i Odense er endt med to uafgjorte og tre sejre til gæsterne fra AGF. Alle tre sejre har været på ét mål og den samlede score på 5:8. Vi skal tilbage til 30. september 2016 for at finde seneste OB-sejr hjemme mod AGF. Dengang vandt de – selvfølgelig med ét overskydende mål – 2:1. 

De seneste 19 indbyrdes opgør er endt med 13 sejre til et af holdene og seks uafgjorte. 12 af de 13 sejre har været på præcis ét overskydende mål. Det er ganske tæt mellem de to. Og de ligger jo også side om side i tabellen med hver 15 point forud for dette opgør. 

7 af de seneste 10 indbyrdes opgør i Odense har haft begge hold på tavlen, og selv om ingen af mandskaberne sådan for alvor sprudler offensivt, har OB dog været på tavlen i 14 af sæsonens 16 kampe, mens AGF i deres seneste otte kampe ikke har været involveret i en eneste kamp med begge hold på tavlen. Med blot 10 scoringer i 13 kampe er AGF ikke nogen stor offensiv trussel, og det får dette til at ligne en fynsk sejr, og så ved vi jo, den traditionelt bliver på et enkelt mål. Derfor går anbefalingen med dét spil. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
4,20
OB med præcist ét mål
Gå til Marathonbet *


OB – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • OB er på 7. pladsen i Superligaen med 15 point efter 13 kampe. 

  • OBs statistik er 3-6-4 og scoren 20:19.

  • Gæsterne fra AGF er nummer 9 i tabellen med 15 point efter 13 runder. 

  • Tallene for AGF lyder på 4-3-6, mens deres måldifference er 10:17.

  • Topscorer hos OB er Mads Frøkjær, der indtil videre har scoret 4 mål.

  • For at være topscorer hos AGF behøver man blot at have scoret 2 gange, og det kriterie lever både Eric Kahl, Jon Dagur Thorsteinsson og Mikael Andersson op til. 


Expected Goals: OB vs. AGF de seneste tre kampe:

OBResultatxGAGFResultatxG
FC Nordsjælland – OB (1-4) 0,94 – 3,29AGF – Sønderjyske (0-2) 0,79 – 2,79 
Silkeborg IF – OB (1-1) 0,99 – 0,47Randers FC – AGF(1-0) 1,88 – 1,05 
OB – Randers FC (1-2) 2,26 – 3,30 AGF – AaB (1-0) 0,31 – 0,97 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar