18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – AGF: Odds og optakt den 1. maj 2022

Striberne sender AGF hjem med flere kvaler

Troels Kløve scorede sejrsmålet, da OB vandt første pokalsemifinale mod Sønderjyske 2:1. (Foto: Bildbyrån)

OB tager hjemme i Odense mod AGF på søndag i en kamp, hvor fynboerne kan gøre ondt værre for et hårdt ramt AGF-hold. OB rider til gengæld på medvind og bejler til førstepladsen i nedrykningsspillet og er én kamp fra pokalfinalen. Det ligner et fornøjeligt fynsk forår. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – AGF. Der er kampstart søndag d. 1. maj 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 13° og let vind

OB – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er jo ikke just storsejre og champagne, der bliver serveret på Fyn for tiden. Men de er helt sikkert tilfredse med Odense Pilsner og 2:1-sejre. Dem har – 2:1-sejrene altså – de hentet fire af i deres seneste seks kampe, hvor de to øvrige er endt uafgjort. Det har sendt dem fra en tilværelse i betænkelig nærhed af nedrykning til blot tre point fra førstepladsen i nedrykningsspillet (afhængig af Viborg FFs kamp fredag), og onsdag vandt OB – selvfølgelig med 2:1 – ude over Sønderjyske i den første af to semifinaler i DBU Pokalen. 

Træner Alm er holdt op med at hoppe på sidelinjen, og han guider og coacher nu på en bred gang ‘svengelsk’, og det virker. Der er en stribe OB’ere, der viser stigende form, og det udmønter sig altså i point på banen. Offensiven er plastret til med potentielle matchvindere. Midtbanen er fyldt med jernhårde arbejdsmænd, og i forsvaret ser Kasper Larsen og Ivancevic ud til at trives sammen. Enkelte skønhedspletter har der været med den unge keeper Bernat, men mon ikke det er en kalkuleret risiko, når man for anden gang på kort tid erstatter en etableret klassemålmand med ungt kød af egen avl? 

Der bliver givetvis også coachet fra den aarhusianske bænk, men det er oftere på David Nielsens brede nordjyske dialekt. Og selv om det tidligere har virket med den særegne blanding af Simeone og Bo Henriksen, har det ikke samme effekt længere. Det slet skjulte elendige makkerskab mellem Nielsen og sportschef Bjørnebye er slået ud i lys lue med indlemmelsen af Jon Thorsteinsson i truppen igen. 

Måske kan islændingen tilføre noget på banen. Måske kan han ikke. Men det har i hvert fald udstillet en helt igennem rundtosset ledelsesstil, som mest af alt synger med på ‘Først den ene vej, og så den anden vej’, og næste vers kan meget vel handle om, at vejen fører ned i 1. division, hvis de ikke tager sig sammen på Fredensvang. Den megen ballade kan næsten – kun næsten – overskygge de elendige resultater på banen, hvor holdet nu er på ni kampe på stribe uden sejr og nederlag i de tre seneste. 


OB:

 • Ryan Johnson Laursen (Back, Reserve) – Skadet
 • Ayo Simon Okosun (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet


AGF:

 • Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Frederik Brandhof (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Benjamin Hvidt (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mustapha Bundu (Kant, Fast) – Skadet

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Ivancevic, Skjelvik; Tverskov, Thomasen; Breum, Jebali, Svendsen; Fenger.

AGF forventet startopstilling: Hansen; Munksgaard, Hausner, Tingager, Kahl; Wilshere, Brandhof, Anderson; Grønbæk, Kurminowski, Links.


Odds på OB – AGF

Bookmakernes odds sender favoritværdigheden i favnen på fynboerne.


Odds-forslag: Ro på bagsmækken i Ådalen giver point på kontoen

Det er imponerende, hvordan OB indtil videre har formået at forhindre – offentlig – utilfredshed fra profiler som Kadrii og Sabbi, der bliver udfordrede og pressede til det yderste af youngsters som Max Fenger og Jacob Breum i offensiven, men så længe det kan lade sig gøre for træner Alm, har han hele tiden ivrige og sultne folk at sende i spil i den sjove ende af banen. 

Samtidig har samarbejdet mellem Larsen og Ivancevic i midterforsvaret frigivet Jeppe Tverskov til en rolle på den centrale midtbane, og det bliver spændende at se, når han får flere kampe i bæltet på den position, hvad han kan bidrage med til fællesskabet. I det hele taget ser det meget lovende ud, hvad der foregår på Fyn, og de kan blive et meget interessant bekendtskab i næste sæson, hvis de kan holde sammen på stamme, kerne og visioner. 

I hvert fald er anbefalingen overbevist om, at OB lige nu er en alt for stor mundfuld for AGF. Gæsterne vil givet gå tilbage til rødderne med aggressivitet og passion, og dér kan Thorsteinsson altid bidrage med en indsats lige til grænsen og ofte lidt over. Præcis som vi kender aarhusianerne. Her får de Patrick Mortensen retur fra karantæne, men kan han slå Kurminowski af igen? Uanset hvem der skal spises i den aarhusianske frontlinje af det fynske forsvar, bliver vores bud på denne kamp, at der bliver mere at juble over for hjemmeholdet. OB-sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
OB
Gå til bet365 *


OB – AGF: Statistik, topscorer og H2H

 • OB er på 2. pladsen i nedrykningsspillet og har 32 point for 27 kampe. 

 • Tallene for OB siger 7-11-9 og 40:41.

 • Gæsterne fra AGF ligger nummer 4 med 28 point efter 27 runder. 

 • AGFs statistik siger 6-10-11 med en måldifference på 28:37.

 • Hos OB er Issam Jebali flittigste målscorer med 8 pletskud.

 • Hos AGF er Patrick Mortensen og Mikael Anderson topscorere med hver 5 mål.


Expected Goals: OB – AGF de seneste tre kampe:

OBResultatxGAGFResultatxG
Sønderjyske – OB(1-2) 1,07 – 1,77AGF – OB (1-2)0,53 – 2,39
AGF – OB(1-2) 0,53 – 2,39Sønderjyske – AGF(2-1) 0,82 – 0,76 
Viborg FF – OB(1-1) 1,55 – 2,39 AGF – Viborg FF (0-2) 0,39 – 2,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – AGF?

OB – AGF spilles søndag den 1. maj 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles OB – AGF?

OB – AGF spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv et svar