18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

OB – AC Horsens: Odds og optakt den 24. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det kan blive en gang ferie-fodbold, når OB og AC Horsens mødes i sidste runde af nedrykningsspillet. Hjemmeholdet kan ikke nå nogetsomhelst, og gæsterne har desværre for dem allerede opnået at rykke ned i 1. division. Så spørgsmålet er, om nogen af parterne kan finde motivation til dette opgør. Måske skal fynboerne vise sig frem for deres hjemmepublikum en sidste gang inden sommerpausen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – AC Horsens. Der er kampstart mandag d. 24. maj 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TILOB – AC Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 17° og let til frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 23:57.


Optakt til OB – AC Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Mon ikke træner Michael Hemmingsen gerne vil slutte så godt som muligt og potentielt endda på nedrykningsspillets andenplads, hvis de kan kravle derop. Med trænerkasketten på vil det glæde ham med sportslig succes, og med sportschef-huen kan han sikkert også godt gnide sig i hænderne ved udsigt til lidt ekstra tv-penge. Så træneren er formentlig den mest motiverede i OBs omklædningsrum før opgøret. 

Men spillerne gør også klogt i at være på mærkerne. Nogle skal vise sig frem for eventuelle fremtidige kontrakter. Nogle skal vise, de hører til på holdet i næste sæson. Og hele flokken skal vise publikum, at der er en grund eller 10 til at komme til topfodbold i Odense, når den nye Superliga-sæson begynder. Førstemålmand Oliver Christensen er så småt ved at være på benene igen, men afvejningen er, om han skal kastes i kamp med det samme eller have lov at spare sig, så han kan være klar til EM-kvartfinale på U21-landsholdet. Sandsynligvis får unge Hans Christian Bernat lov at vogte buret endnu engang.

Hos AC Horsens skal de sådan set bare fortsætte takterne fra nedrykningsspillet, hvor de har gjort det over al forventning. Med sejr i Odense kan de endda ende med at undgå sidstepladsen, der ellers længe så ud til at være limet til de gule trøjer. Tre sejre, tre uafgjorte og tre nederlag er det blevet til for østjyderne, og umiddelbart står de godt rustet til en hurtig retur til Superligaen, hvis de kan holde sammen på det meste af truppen. 

De to ‘ulve-unger’ Casper Tengstedt og Nikolas Dyhr sendes sammen med den mere erfarne ulv, Søren Reese, formentlig hjem til Herning, og Nicolai Broch-Madsen skal til Randers FC. Bjarke Jacobsen og Peter Nymann har begge kontraktudløb, og de skal næppe med i 1. division heller.

OB:

 • Oliver Christensen (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Mandé Sayouba (Mål, Reserve) – Skadet
 • Ryan Johnson Laursen (Back, Fast) – Skadet
 • Janus Drachmann (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jens Jakob Thomasen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mads Frøkjær-Jensen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Mart Lieder (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

AC Horsens:

 • Mathias Risgaard Jensen (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Jacob Buus (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Jonas Thorsen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Muamer Brajanac (Angreb, Fast/Reserve) – Karantæne

OB forventet startopstilling: Bernat; Østrøm, Tverskov, Larsen, Skjelvik; Okosun, Kløve, Thrandarson; Jebali, Kadrii, Fenger.

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Reese, Kiilerich, Ludwig; Buus, Gemmer, Prip, Jacobsen, Dyhr; Qamili, Tengstedt.


Odds på OB – AC Horsens

Bookmakernes odds viser, de har fynboerne som favoritter i denne dyst.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: OB jagter hæderlig sæsonafslutning

Fynboernes sæson kan opsummeres i en negativ: De missede top 6 endnu engang. Og en positiv: De slap for nedrykning. Alt imellem det er mellemregninger uden betydning. Endnu en sæson er den stærke selvforståelse hos de stribede fra Ådalen udfordret. Nu kommer den svenske træner Andreas Alm til klubben efter sommerferien, og så skal der helt anderledes snask på brunsvigeren. 

Holdet kan passende begynde med det samme og vise arbejdsvilje, gejst, optimisme og tro på egne evner i offensiven. De kan kickstarte den næste sæson med en god kamp og et godt resultat i denne duel. I sæsonens 31 kampe er der i alt scoret 75 mål. Det er 2,41 i snit. I holdets foreløbig 4 hjemmekampe i nedrykningsspillet er der i alt scoret 6 mål. Altså 1,5 mål i snit. Det er blevet til 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. Det kan vist ikke kaldes at forkæle sit publikum. 

AC Horsens har faktisk vist sig noget mere charmerende frem. I deres 31 kampe er der faldet 2,74 mål i snit, og i nedrykningsspillet er det endda blevet til 33 mål i 9 kampe, som svarer til 3,66 mål i snit. De har slået både Sønderjyske og Lyngby Boldklub på udebane og spillet uafgjort i Aalborg, så deres eneste nederlag på fremmed græs var mod Vejle Boldklub. Det var så til gengæld virkelig en ynkelig gang sjask. 

Sæsonens tidligere 3 opgør er endt 1-1, 0-0 og 1-0 til OB. Det er ikke, fordi det er væltet ind med mål. Men det føles, som det helt rigtige tidspunkt for en fynsk forløsning. Det vil også være tæt på klassisk ubrugeligt, for det går lige lovligt op og ned hos OB. Men skal de følge den uregelmæssige rytme, løber de med en forholdsvis klar sejr her. De seneste 6 indbyrdes møder i Odense er alle endt med sejre til OB og med en score så klar som 14:2. Vi tror, de vinder endnu en klar sejr her, og dermed er anbefalingen, at OB vinder med mindst 2 overskydende mål.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,75
OB med mindst 2 overskydende mål
Besøg Unibet *


OB – AC Horsens: Statistik, topscorer og H2H

 • Hjemmeholdet er på 3. pladsen i nedrykningsspillet, men de kan ikke nå den attraktive 1. plads. OB har 40 point for 31 kampe. 

 • OBs statistik for sæsonen lyder på 10-10-11 og scoren 36:39. 

 • AC Horsens er placeret på sidstepladsen i nedrykningsspillet, men de har bare 1 point op til Lyngby Boldklub. Gæsterne har 24 point efter 31 runder. 

 • Statistikken for AC Horsens er 5-9-17, og deres målscore er 30:55. .

 • OBs topscorer er Issam Jebali, som har scoret 9 mål. 

 • Louka Prip har nettet mest hos AC Horsens med i alt 7 kasser.


Expected Goals: OB – AC Horsens – de seneste tre kampe

OBResultatxGAC HorsensResultatxG
Lyngby Boldklub – OB(1-2)0,79 – 0,91AC Horsens – Sønderjyske(1-2)1,29 – 1,11
Vejle Boldklub – OB(2-2)0,98 – 2,98AaB – AC Horsens(1-1)1,55 – 0,66
OB – AaB(1-0)1,96 – 1,06Lyngby Boldklub – AC Horsens(3-4)1,42 – 1,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar