18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – AaB: Odds og optakt den 14. marts 2022

Fynboerne er uden træner Alm, mens gæsterne har ny mand på linjen

Jeppe Tverskov og OB har leveret glimrende i spillet på banen, men det halter med pointhøsten. (Foto: Bildbyrån)

Der er en hel del at revanchere, når OB mandag aften tager mod AaB. Fynboerne har stadig deres første forårssejr til gode, mens AaB godt nok vandt premieren i Herning, men siden har skuffet og blot fået et point i hjemmekampe mod Silkeborg IF og Vejle Boldklub. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til OB – AaB. Der er kampstart mandag d. 14. marts 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


OB – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Nature Energy Park, Odense
Vejret: 8° og let vind

Optakt til OB – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Der har sådan set været rigeligt at glæde sig over, hvis man kan fokusere på processen og på spillet hos OB. I forårsåbneren i Parken havde de fortjent mindst det ene point, og mod FC Midtjylland i den følgende kamp fik de ét point, der lige så godt kunne have været tre men blev forhindret af en ukærlig scoring i overtiden af Vagner Love. Endelig var fynboerne foran 2:0 i Haderslev, men sønderjyderne kæmpede sig tilbage i kampen til remis. 

OB-træner Andreas Alm er generelt kendt som en afdæmpet og næsten tilknappet gemyt, men i opgøret mod Sønderjyske fik han brokket og hoppet sig til gult/rødt kort, og han er ude både i denne og næste kamp med karantæne. Det betyder, at den relativt nye assistent Søren Krogh står i spidsen for holdet, som altså stadig jagter første turneringssejr i 2022. 

Dén fik AaB allerede i premieren i Herning, men det har knebet gevaldigt at leve op til de tre flotte point på Heden. Senest med skuffende 0:0 hjemme mod Vejle Boldklub, men nu er det endelig lykkes at vriste Lars Friis fri fra Viborg FF, så han har overtaget pladsen på linjen. Om han så kan nå at forbedre tingene allerede til dette opgør, vil vise sig. 

Aktuelt er nordjyderne nummer fire i tabellen, og der er langt op til de tre tophold. Omvendt er AaB sikre på mesterskabsspil, så de slipper for seneste sæsons ydmygende tur i nedrykningsspillet. De kan allerede nu begynde at arbejde med ideerne hos Lars Friis, og det risikerer at give en indkøringsfase, hvor spillet ikke sidder helt i skabet. 


OB:

  • Mihajlo Ivancevic (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Jens Jakob Thomasen (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Andreas Alm (Træner, Fast) – Karantæne


AaB:

  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Lucas Andersen (Angreb, Fast) – Skadet
  • Rufo (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Tverskov, King; Thomasen, Thrandarsson; Sabbi, Breum, Svendsen; Fenger.

AaB forventet startopstilling:  Rinne; Granli, Thelander, Hagelskjær; Pallesen, Højholt, Christensen, Børsting; Prip, Fossum; Makaric.


Odds på OB – AaB

Oddsene peger på en lille favoritrolle til hjemmeholdet. 


Odds-forslag: Pilen peger stadig op for OB

Ganske vist er fynboerne uden sejr i foråret, men der har været mange og stadigt flere positive tegn. Fraværslisten bliver kortere, men her er den godt nok forlænget med karantæne til anfører Thomasen og træner Alm.

De seneste ni indbyrdes møder i Odense er endt med fire hjemmesejre og fire uafgjorte og altså blot én sejr til AaB. OB hungrer efter sejr, og selv om top 6 for længst er misset, skal de stadig samle point sammen for at holde bundholdene og nedrykning på afstand. Der er lige nu otte point til stregen, men der er jo også en masse opgør mod rivalerne i nedrykningsspillet i vente. Så alle point kan vise sig værdifulde. 

Selv med ny træner på linjen er det svært at se AaB hente noget i dette opgør. Sander Svendsen og Max Fenger scorede begge i Haderslev, og der er i det hele taget mange fynske spillere, der viser fin form for tiden. Her er Thrandarsson formentlig tilbage til at styrke den centrale midte, og det vil give mere ro til defensiven. Anbefalingen hælder til, at vi får en sejr til OB i dette provinsderby.


OB – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • OB ligger nummer 9 i Superligaen med 21 point for 20 kampe.

  • OBs statistik er 4-9-7 med scoren 29:30.

  • Gæsterne fra AaB er på 4. pladsen med 32 point efter 20 kampe. 

  • Tallene for AaB viser 9-5-6 med målforskellen 30:24.

  • Mads Frøkjær og Issam Jebali har scoret mest hos fynboerne med 5 mål hver.

  • Hos gæsterne er Louka Prip hyppigste gæst på måltavlen med 7 scoringer. 


Expected Goals: OB – AaB de seneste tre kampe:

OBResultatxGAaBResultatxG
Sønderjyske – OB(2-2) 1,02 – 0,74AaB – Vejle Boldklub (0-0) 0,75 – 0,94 
OB – FC Midtjylland (2-2) 0,91 – 2,42AaB – Silkeborg IF(1-4) 1,00 – 1,99
FC København – OB(2-0) 1,83 – 0,94 FC Midtjylland – AaB (0-2)1,91 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles OB – AaB?

OB – AaB spilles mandag den 14. marts 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles OB – AaB?

OB – AaB spilles på Nature Energy Park i Odense i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar