18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lynholdet på Holdet.dk: Superliga – runde 15 v. Jesper Carstens

Det er blevet tid til sidste runde af Superligaen – og dermed også af SpilXpertens Lynholdet-konkurrence.

I bunden er der alt at spille for, når både Horsens, Lyngby og AaB er i spil til nedrykning. To af de tre hold må lade livet. Der er mindre spænding i toppen af ligaen, hvor FC København har vundet, mens FC Nordsjælland er sikre på sølvmedaljer, hvilket efterlader AGF og Viborg i en intens duel om bronzemedaljer.

I SpilXpertens liga er det bangeerik, der har sat sig massivt i pole position før sidste runde. Han fører med 406 point ned til Hugorm på andenpladsen, mens Askeladen på tredjepladsen er omtrent 700 point efter. Det ligner en top2-placering til bangeerik.

For mit eget vedkommende ligner det en samlet ottendeplads – ikke helt skidt, men alligevel irriterende efter en brandvarm start, hvor jeg førte efter første runde. Siden har der dog været langt mellem snapsene.

Jeg går dog efter at slutte godt af – og det kræver naturligvis et sats eller to blandt de udvalgte spillere.

Den kommende Superliga-runde starter kl. 14:00 lørdag d. 3. juni 2023.

Læs Lynholdets startguide for at blive klogere på spillet.

SpilXpert-ligaen: 6.000 kroner i præmier

Superliga-slutspillet nærmer sig med hastige skridt, og vi har i den forbindelse lanceret SpilXpert-ligaen inde på Lynholdet, hvor vi – i samarbejde med Expekt – har smidt 6.000 kroner i præmiepuljen.

Læs mere her:

62

på ranglisten

 1. 1.
  bangeerik
  8.585
 2. 2.
  Hugorm
  8.171
 3. 3.
  K. V. Stentoft
  7.819
 4. 4.
  Askeladen
  7.805
 5. 5.
  Stark
  7.720
 6. 6.
  F.C. København
  7.685
 7. 7.
  Junker99
  6.504
 8. 8.
  Damiano
  6.067
 9. 9.
  Hubbi
  5.031
 10. 10.
  rasmussidenius
  3.747


Tilmeld dig SpilXpert-ligaen

Gå direkte til Lynholdet og tilmeld dig, ved at klikke på billedet herunder:

Når du kommer til Lynholdet-lobbyen kan du opleve, at SpilXpert-ligaen ikke er synlig ved første øjekast, fordi kun et udpluk af de mange spil vises. Hvis du opretter en konto eller logger ind, kan du imidlertid navigere dig frem til SpilXpert-ligaen og tilmelde dig.

Holdet til 10. runde af slutspillet i Superligaen

FC København og FC Nordsjælland har ikke meget på spil, og jeg afventer derfor deres opstillinger, før jeg tør gå med nogle af deres spillere – til gengæld har jeg udset mig en del spillere fra bundkampen mellem Lyngby og Horsens. Det kan hurtigt vise sig at være torskedumt, da det er svært at forudsige et bundopgør med SÅ meget på spil… men hvo intet vover, intet vinder.

Målmand: Mads Kikkenborg, Lyngby – 3.500.000

Lyngbys defensiv har ikke været bomstærk… og i et frygteligt intenst bundopgør mod Horsens, hvor Superliga-fremtiden står på spil, kan det hurtigt gå galt. Men omvendt er Horsens offensiv heller ikke skræmmende, og Lyngby har som hold leveret solide præstationer. Jeg satser på at de kan holde nullet, selvom det afgjort ER et sats. Men de indikerer priserne jo også. Kikkenborg til 3,5 millioner er min keeper.

Forsvar: Willy Kumado, Lyngby – 3.000.000

Hvis man – som jeg – satser på Lyngby, så er Willy Kumado et sikkert valg. Backen er uhyre offensiv og kvitterede i sidste uge med en assist. Han er selvskrevet på mit Lynby-satsende hold.

Forsvar: Kolbeinn Birgir Finnsson, Lyngby – 3.000.000

På den modsatte back har Lyngby Finnsson. Det er ikke helt lige så offensivt som Kumado, men med ét mål og tre assists i denne sæson er det heller ikke helt umuligt. Det primære er at holde nullet, alt derefter er en bonus.

Forsvar: Lucas Hey, Lyngby – 2.500.000

Fast spilletid til Lucas Hey er den primære årsag. Han har lavet et par assists i denne sæson, men det er absolut ikke en del af beregningerne, at der kommer et offensivt output fra Hey. Han er billig og kommer til at spille, og hvis Lyngby magter at holde nullet, så er han en fornuftig investering. Det er dog et stort hvis.

Se videoen ovenfor for at blive klogere på Lynholdet, eller gå til Lynholdet.dk for at læse mere om regel- og pointsystemet i spillet.

Midtbane: Gustav Isaksen, FC Midtjylland – 8.500.000

Prisen er peberet, men med Lyngby-sats i defensiven, er der mere end råd til det. Isaksen er ligaens mest formstærke spiller, og udover at FC Midtjylland jagter den vitale 7. plads, så er Isaksen også på jagt efter topscorerprisen. Han skyder straffe og er holdets helt store omdrejningspunkt. Han er stensikker på mit hold.


Midtbane: Håkon Evjen, Brøndby – 4.000.000

Brøndby sprudler… gør de ikke? Jeg synes, de leverer lovende takter, og én af årsagerne er at Evjen bliver sat lidt mere i scene. Hvis de kan holde momentum mod AGF, så vil de elske at forpurre aarhusianernes medaljedrømme.

Midtbane: Nicolai Vallys, Brøndby – 5.500.000

Med to assists i seneste runde lignede Vallys pludselig den store profil, vi ved han er. Brøndbys succes afhænger i høj grad af at Vallys kan levere, og for at kunne levere, skal han have bolden. Det virker til at de har fundet opskriften, og det er ikke utænkeligt, at han kan levere noget mod AGF.

Angriber: Aral Simsir, FC Midtjylland – 4.000.000

Med Lyngby-satset i defensiven er økonomien ikke den store udfordring, men alligevel går jeg lidt med billige Simsir. Angriberen er ikke målfarlig, men til gengæld laver han en del assists og er en del af Midtjyllands offensiv. Kan han give bolden til Isaksen, så kan det blive til endnu en assist. Det er dog ikke altid, han får fuld spilletid, men han har efterhånden vist, at han bør spille i ét eller andet omfang.

Tankerne bag de sidste tre pladser

Der er penge nok. Jeg afventer startopstillingerne en time før rundestart, før jeg træffer mine tre sidste valg. Det er nedrykningskampene, der spilles først, men der kan være vitale fiduser i at kigge på holdopstillingerne.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar