18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lynholdet på Holdet.dk: Superliga – runde 14 v. Jesper Carstens

I sidste uge var strategien at gå tilbage til the basics, der fungerede i starten af Lynholdet-eksperimentet. Det resulterede i en tredjeplads, så strategien forud for de to kommende runder er klar.

Jeg kører tilbage med den velkendte strategi.

Det betyder, at jeg satser på ét stærkt defensivt hold i den kommende runde, og så må det briste eller bære.

I spidsen af konkurrencen er det fortsat bangeerik, der fører foran Hugorm, men det er en tæt affære, så det gælder om at holde tungen lige i munden.

Den kommende Superliga-runde starter kl. 19:00 fredag d. 26. maj 2023.

Læs Lynholdets startguide for at blive klogere på spillet.

SpilXpert-ligaen: 6.000 kroner i præmier

Superliga-slutspillet nærmer sig med hastige skridt, og vi har i den forbindelse lanceret SpilXpert-ligaen inde på Lynholdet, hvor vi – i samarbejde med Expekt – har smidt 6.000 kroner i præmiepuljen.

Læs mere her:

62

på ranglisten

 1. 1.
  bangeerik
  8.585
 2. 2.
  Hugorm
  8.171
 3. 3.
  K. V. Stentoft
  7.819
 4. 4.
  Askeladen
  7.805
 5. 5.
  Stark
  7.720
 6. 6.
  F.C. København
  7.685
 7. 7.
  Junker99
  6.504
 8. 8.
  Damiano
  6.067
 9. 9.
  Hubbi
  5.031
 10. 10.
  rasmussidenius
  3.747


Tilmeld dig SpilXpert-ligaen

Gå direkte til Lynholdet og tilmeld dig, ved at klikke på billedet herunder:

Når du kommer til Lynholdet-lobbyen kan du opleve, at SpilXpert-ligaen ikke er synlig ved første øjekast, fordi kun et udpluk af de mange spil vises. Hvis du opretter en konto eller logger ind, kan du imidlertid navigere dig frem til SpilXpert-ligaen og tilmelde dig.

Holdet til 9. runde af slutspillet i Superligaen

AaB er på jagt efter overlevelse, og i kampen mod Lyngby har de brug for point – og gerne tre af slagsen. AaB er inde i en god stime, og derfor går jeg med at holdet kan holde nullet mod Lyngby, der kollapsede i sidste runde.

Målmand: Nico Mantl, AaB – 5.500.000

AaB har haft et par svære kampe, senest mod FC Midtjylland og FC København. Overordnet set har de dog leveret et godt udtryk under Oscar Hiljemark, og kampen mod Lyngby er vel næsten sæsonens vigtigste. Den skal vindes – og helst på baggrund af en stærk defensiv. Nico Mantl har vundet kampen om keeperposten, så ham går jeg med.

Forsvar: Lars Kramer, AaB – 3.500.000

AaBs defensiv er billig, hvilket jo også hænger sammen med at det ikke er et sikkert clean sheet. Muligheden er der, men Lyngby kan på dagen levere fint offensivt. Men hvis AaB holder nullet, så er Lars Kramer da en sikker mand på kortet – nok kan et gult kort forekomme, men han er også farlig i hovedspillet, så ham går jeg med.


Forsvar: Rasmus Thelander, AaB – 3.500.000

Kramers makker i det defensive er Rasmus Thelander. Midterforsvareren kan også være færlig i hovedspillet, men som udgangspunkt satser jeg på et clean sheet.


Forsvar: Daniel Granli, AaB – 3.500.000

AaB er ramt af en karantæne til Kasper Jørgensen, og det kan give plads til norske Daniel Granli, der i perioder har været meget godt spillende. AaB har dog flere kompetente backs at vælge mellem, så hold øje med meldingerne fra de nordjyske medier.

Forsvar: Jeppe Tverskov, OB – 4.000.000

Formstærke OB møder Horsens, og det kan også resultere i et rent mål. Spillerpriserne er lige ét niveau højere end AaB, men jeg kan stadig meget godt lide Jeppe Tverskov, hvis position på banen nærmere er midtbane end forsvar. Han er ikke et offensivt monster, men som vi så i forrige runde, så kan det altså blive til noget.

Se videoen ovenfor for at blive klogere på Lynholdet, eller gå til Lynholdet.dk for at læse mere om regel- og pointsystemet i spillet.

Midtbane: Gustav Isaksen, FC Midtjylland – 6.000.000

Det er ren copy/paste, når det kommer til Gustav Isaksen. På et FC Midtjylland hold, der ikke er specielt sprudlende, funkler han. Han er deres offensive es, og det er ham, der leverer de store ting fremadrettet. Nu jagter han ovenikøbet topscorerprisen, mens scouts fra diverse hold følger med fra lægterne. Han er noget nær sikreste mand på holdkortet.


Midtbane: Elias Achouri, Viborg – 4.000.000

Viborg har en svær hjemmekamp mod FC København, men Elias Achouri har været ligeglad det meste af foråret med modstanderne – han har sprudlet stort. I sidste runde var han dog halv-heldig at han ikke fik tidlig marchordre fra banen, men vi ved, at når han rammer sit bedste, så er han god. I de seneste to kampe mod FC København er det samlet blevet til ét mål og én assist – og to advarsler. Det tyder på en opsat Achouri.

Angriber: Aral Simsir, FC Midtjylland – 4.000.000

Efter en periode, hvor han lavede assists her og der, er Simsir stilnet lidt af. Jeg synes, han er en spændende spiller, og jeg kan sagtens se ham levere i denne runde. Han er begyndt at få kontinuerlig spilletid, og han er én af de billige angribere til runden. Jeg satser.

Tankerne bag de sidste tre pladser

Et par billige spillervalg har gjort det muligt at få en af de dyreste spiller – jeg kan vælge mellem Daramy, Mortensen, Haraldsson m.fl. Jeg vil overveje det nøje, men jeg hælder mest mod Patrick Mortensen, der bliver vital i AGFs medaljejagt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar