18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lynholdet på Holdet.dk: Superliga – runde 13 v. Jesper Carstens

Superligaen nærmer sig sin afslutning med hastige skridt, men ingen ved hvem der vinder ligaen — og der er også stor spænding om hvem der rykker ned.

Tingene spidser til, og det gør de også i SpilXpertens Lynholdet-konkurrence, hvor det i skrivende stund er bangeerik, der er placeret på toppen, men kun få point adskiller ham og Hugorm på andenpladsen.

Personligt er jeg efterladt et stykke tilbage på 8. pladsen, men jagten på rundesejrene er gået ind. I sidste uge forsøgte jeg med en spredehaglsstrategi, hvor jeg valgte spillere fra snart samtlige hold — denne gang går jeg mere traditionelt til værks.

Så må vi se om det giver pote.

Den kommende Superliga-runde starter kl. 19:00 fredag d. 19. maj 2023.

Læs Lynholdets startguide for at blive klogere på spillet.

SpilXpert-ligaen: 6.000 kroner i præmier

Superliga-slutspillet nærmer sig med hastige skridt, og vi har i den forbindelse lanceret SpilXpert-ligaen inde på Lynholdet, hvor vi – i samarbejde med Expekt – har smidt 6.000 kroner i præmiepuljen.

Læs mere her:

62

på ranglisten

 1. 1.
  bangeerik
  8.585
 2. 2.
  Hugorm
  8.171
 3. 3.
  K. V. Stentoft
  7.819
 4. 4.
  Askeladen
  7.805
 5. 5.
  Stark
  7.720
 6. 6.
  F.C. København
  7.685
 7. 7.
  Junker99
  6.504
 8. 8.
  Damiano
  6.067
 9. 9.
  Hubbi
  5.031
 10. 10.
  rasmussidenius
  3.747


Tilmeld dig SpilXpert-ligaen

Gå direkte til Lynholdet og tilmeld dig, ved at klikke på billedet herunder:

Når du kommer til Lynholdet-lobbyen kan du opleve, at SpilXpert-ligaen ikke er synlig ved første øjekast, fordi kun et udpluk af de mange spil vises. Hvis du opretter en konto eller logger ind, kan du imidlertid navigere dig frem til SpilXpert-ligaen og tilmelde dig.

Holdet til 8. runde af slutspillet i Superligaen

Tingene spidser til. Jeg går tilbage til strategien om få, udvalgte kampe, og så krydser jeg alt, der kan krydses. Det er den strategi, jeg er mest tryg omkring, også selvom det er forfærdeligt bittert, når man læser de udvalgte kampe forkert.

Målmand: Nicolai Larsen, Silkeborg – 5.500.000

Silkeborg har – og er det måske stadig – været i en krise, men i seneste runde sejrede de og så nogenlunde solide ud. Nu venter Horsens, og jeg satser på at de fastholder momentum mod et hold, der har kurs mod nedrykning. Horsens er ikke uden evner, men deres offensive spil er ikke altid super organiseret, så muligheden for at de går målløse fra banen i Horsens er bestemt til stede.

Forsvar: Oliver Sonne, Silkeborg – 3.500.000

Utrættelige Oliver Sonne er en stor del af Silkeborgs hold. Fra sin plads på højrebacken er det ikke utænkeligt, at han deltager i et mål. Samtidigt har jeg et håb om at Silkeborg holder målet rent, og så er Oliver Sonne til prisen en fabelagtig kandidat til mit hold.


Forsvar: Alexander Busch, Silkeborg – 3.000.000

Alexander Busch er begyndt at spille fast og med ét mål i ligaen og ét mål i pokalturneringen, er han da absolut værd at overveje på sit hold. Silkeborg indleder runden, så man kan lige holde øje med startopstillingen, men med fuld spilletid i de seneste mange kampe, forventer jeg det igen. Jeg satser på et Silkeborg-clean sheet.


Forsvar: Jeppe Tverskov, OB – 3.000.000

Lyngby må undvære karantæneramte Magnusson, ligesom Finnbogason kun lige er på vej tilbage. Det kan betyde, at de får det svært offensivt, så derfor har jeg et lille sats på at OB kan holde målet rent. Jeg kan godt lide Tverskov, fordi han spiller lidt længere fremme på banen, men realistisk set er kun clean sheet relevant her.

Forsvar: Tobias Slotsager, OB – 2.500.000

17-årige Tobias Slotsager har fået fuld spilletid i de seneste mange kampe, og med en mulig clean sheet er han et godt, billigt valg. Jeg kan dog sagtens se Lyngby score, og så er han ikke meget værd, men til prisen tager jeg satset.

Se videoen ovenfor for at blive klogere på Lynholdet, eller gå til Lynholdet.dk for at læse mere om regel- og pointsystemet i spillet.

Midtbane: Gustav Isaksen, FC Midtjylland – 7.000.000

Gustav Isaksen har været en del af mit hold de seneste mange runder, og han har leveret. I øjeblikket er han så formstærk, at det vil være en skuffelse, hvis han går fra banen uden enten et mål eller en assist.


Midtbane: Mads Emil Madsen, AGF – 3.000.000

AGF har en svær kamp mod FCK, men med en del fravær i forsvaret samt karantæne til Haraldsson og Claesson, så er der afgjort muligheder for formstærke AGF. Mads Emil Madsen er ligeledes formstærk og mod en svækket FCK-midtbane, kan der opstå lidt mere plads til ham.

Angriber: Tonni Adamsen, Silkeborg – 5.500.000

Han startede foråret som lyn og torden, men ligesom resten af Silkeborg, så har der været langt mellem snapsene for Tonni Adamsen i de seneste mange runder. Jeg tror dog på, at han kan få oprejsning mod Horsens, så derfor går jeg med ham.

Tankerne bag de sidste tre pladser

Jeg overvejer stærkt at gå ind på AGF-spillerne. FCK kommer fra en pokalkamp og må have lidt trætte ben, ligesom de har en del fravær. Optimismen er stor i Aarhus, og de får vel næppe en bedre chance for at få skovlen under københavnerne. Netop fordi de spiller mod FCK er deres spillere en del billigere, hvilket kan gøre dem til en god forretning.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar