18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lynholdet på Holdet.dk: Superliga – runde 12 v. Jesper Carstens

Med en tiendeplads i seneste runde kom skibet på rette kurs – vi er ikke helt i mål, men nu sejler vi da i det mindste i den rigtige retning.

Jeg forsøger at mixe det lidt i denne uge. I stedet for at satse definitivt på ét hold i defensiven, spreder jeg de defensive satsninger ud. Det skyldes blandt andet, at jeg ikke ser et oplagt clean sheet i denne runde.

Det er måske dumt, men jeg har lovet mig selv at prøve den strategi af inden Superligaen går på sæsonpause, så hvorfor ikke nu?

Den kommende Superliga-runde starter kl. 19:00 fredag d. 12. maj 2023.

Læs Lynholdets startguide for at blive klogere på spillet.

SpilXpert-ligaen: 6.000 kroner i præmier

Superliga-slutspillet nærmer sig med hastige skridt, og vi har i den forbindelse lanceret SpilXpert-ligaen inde på Lynholdet, hvor vi – i samarbejde med Expekt – har smidt 6.000 kroner i præmiepuljen.

Læs mere her:

62

på ranglisten

 1. 1.
  bangeerik
  8.585
 2. 2.
  Hugorm
  8.171
 3. 3.
  K. V. Stentoft
  7.819
 4. 4.
  Askeladen
  7.805
 5. 5.
  Stark
  7.720
 6. 6.
  F.C. København
  7.685
 7. 7.
  Junker99
  6.504
 8. 8.
  Damiano
  6.067
 9. 9.
  Hubbi
  5.031
 10. 10.
  rasmussidenius
  3.747


Tilmeld dig SpilXpert-ligaen

Gå direkte til Lynholdet og tilmeld dig, ved at klikke på billedet herunder:

Når du kommer til Lynholdet-lobbyen kan du opleve, at SpilXpert-ligaen ikke er synlig ved første øjekast, fordi kun et udpluk af de mange spil vises. Hvis du opretter en konto eller logger ind, kan du imidlertid navigere dig frem til SpilXpert-ligaen og tilmelde dig.

Holdet til 7. runde af slutspillet i Superligaen

Det er ikke en optimal runde. I stedet venter mange – ifølge bookmakerne – jævnbyrdige opgør. Undtagelsen er FC Midtjylland mod Horsens, men FC Midtjylland vælter ikke ligefrem i interessante spillere — og så er priserne for øvrigt tilpasset kampprogrammet. Så jeg vil i stedet forsøge at sprede mine bud lidt ud.

Målmand: Nico Mantl, AaB – 5.000.000

AaB stråler markant mere under Oscar Hiljemark, end de har gjort hele sæsonen, og overlevelse ser pludselig realistisk ud. I kampen mod OB kræver det næsten en sejr, hvis de vil fortsætte deres momentum. Deres defensiv er ikke en betondefensiv, men der er afgjort gode momenter, og da Mantl er én af de billigste keepere i runden, synes jeg alligevel værdien synes at være hos ham.

Forsvar: Daniel Granli, AaB – 3.000.000

Det er blevet til et par assists for Granli, og kampene mod OB plejer at være åbne affærer. Han virker godt kørende og AaB er stærke under Hiljemark, så hvorfor ikke. Granli er billig, og der kan både komme noget offensivt og defensivt ud af ham.


Forsvar: Rasmus Lauritsen, Brøndby – 3.000.000

Der er noget fandenivoldsk over Rasmus Lauritsen, der godt kan resultere i et derby-mål. Mest af alt er han billig, og i det samme opgør for nogle uger siden, formåede han og resten af holdet at holde målet rent. Det er svært at gøre to gange mod FCK, men omvendt er de heller ikke flyvende. Jeg satser.


Tobias Mølgaard, AGF – 3.000.000

AGF har tur i den lige nu. Så meget at de – realistisk – drømmer om metal. Nu venter FC Nordsjælland, og selvom det kan blive svært at holde målet i den kamp, så er AGF vel ét af de hold, der kan lykkes med den mission. Mølgaard kommer fra en assist i forrige runde, så det kan også lade sig gøre.

Forsvar: Stefan Gartenmann, FC Midtjylland – 5.000.000

Gartenmann er lidt dyr, men FC Midtjylland har på papiret rundens nemmeste modstander. Gartenmann har leveret et par mål på det seneste, så kombineret med en relativ stor clean sheet-mulighed, så ser det lovende ud.

Se videoen ovenfor for at blive klogere på Lynholdet, eller gå til Lynholdet.dk for at læse mere om regel- og pointsystemet i spillet.

Midtbane: Gustav Isaksen, FC Midtjylland – 7.000.000

Rundens nemmeste modstander. Det lyder som guf for én af ligaens mest formstærke spillere. Det er Gustav Isaksen, der har x-faktor i FC Midtjyllands offensiv. Det er ham, tingene skal komme fra. Han bliver min dyre investering.


Midtbane: Mads Emil Madsen, AGF – 4.500.000

Med to kasser i det seneste opgør, er Mads Emil Madsen oplagt. Det er slet ikke sikkert, han kan holde det niveau. Han har aldrig været den store målskytte, men præstationerne før seneste kamp har også været fabelagtige. Mads Emil Madsen er flyvende i øjeblikket, og der er en reel chance for at han leverer noget offensivt igen.

Angriber: Sævar Atli Magnusson, Lyngby – 3.000.000

I det her prisniveau er der ikke mange gode angribere, men Sævar Atli Magnusson virker til at være et godt køb. Han har været aktiv i de seneste mange runder, både med mål og skud på mål. I de seneste fire kampe er det blevet til lige under 90 point i snit. Det kan vi godt bruge til prisen.

Tankerne bag de sidste tre pladser

Jeg har sparet lidt penge, og dem har jeg tænkt mig at bruge på en træfsikker angriber. Jeg overvejer Patrick Mortensen, fordi han er stærk og sparker straffe – men det kunne også være andre. Der er råd til alle i spillet, så jeg overvejer kraftigt mit næste træk. På midtbanen leder jeg efter halv-billige folk, der kan levere enten mål eller assist.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar