18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lynholdet på Holdet.dk: Superliga – runde 11 v. Jesper Carstens

Det går ikke særlig godt. Mine spillere leverer simpelthen intet – hverken mål, assists eller clean sheets.

Så det er det, vi går på jagt efter i den kommende runde. Lidt mål, lidt assists og et nordjysk clean sheet.

Det er tid til 6. runde i slutspillet, og der er nogle vitale opgør i Superligaen: FC Nordsjælland jagter revanche mod FC København, mens Brøndby skal forsøge at ride videre på Derby-succesen mod Randers, der baskede holdet fra Vestegnen sidst de mødtes.

Bemærk at runden starter lidt senere end vanligt. Første kamp i runden er således først på søndag.

Den kommende Superliga-runde starter kl. 12:00 søndag d. 7. maj 2023.

Læs Lynholdets startguide for at blive klogere på spillet.

SpilXpert-ligaen: 6.000 kroner i præmier

Superliga-slutspillet nærmer sig med hastige skridt, og vi har i den forbindelse lanceret SpilXpert-ligaen inde på Lynholdet, hvor vi – i samarbejde med LeoVegas – har smidt 6.000 kroner i præmiepuljen.

Læs mere her:

62

på ranglisten

 1. 1.
  bangeerik
  8.585
 2. 2.
  Hugorm
  8.171
 3. 3.
  K. V. Stentoft
  7.819
 4. 4.
  Askeladen
  7.805
 5. 5.
  Stark
  7.720
 6. 6.
  F.C. København
  7.685
 7. 7.
  Junker99
  6.504
 8. 8.
  Damiano
  6.067
 9. 9.
  Hubbi
  5.031
 10. 10.
  rasmussidenius
  3.747


Tilmeld dig SpilXpert-ligaen

Gå direkte til Lynholdet og tilmeld dig, ved at klikke på billedet herunder:

Når du kommer til Lynholdet-lobbyen kan du opleve, at SpilXpert-ligaen ikke er synlig ved første øjekast, fordi kun et udpluk af de mange spil vises. Hvis du opretter en konto eller logger ind, kan du imidlertid navigere dig frem til SpilXpert-ligaen og tilmelde dig.

Holdet til 6. runde af slutspillet i Superligaen

Jeg satser jævnligt hårdt på Horsens’ modstandere, og det er ikke helt fair over for Horsens, der reelt set leverer fornuftigt i bunden af ligaen. Ikke desto mindre satser jeg igen på at Horsens får svært ved at score, også selvom de møder et AaB-hold, der brugte meget energi i midtugen på at spille sig i pokalfinalen.

Målmand: Jonas Lössl, FC Midtjylland – 6.000.000

Thomas Thomasberg har fået styr på den defensive organisation i FC Midtjylland. Han har stået i spidsen for mandskabet i fem kampe og blot indkasseret to mål (et mod OB og et mod AaB). Nu venter Lyngby, der ikke ligefrem vælter i mål. FC Midtjylland ligner rundens største chance for et clean sheet, men spillerne er dyre – dog koster Lössl det samme som flere andre gode målmænd, så her går jeg med et lidt dyrere alternativ.

Forsvar: Kasper Jørgensen, AaB – 4.000.000

En skade har holdt Kasper Jørgensen ude af startopstillingen, men han er på vej tilbage nu, og så er han et godt kort. Han er offensivt indstillet og plejer at levere et par mål hver sæson. AaB møder Horsens, så der er en chance for et clean sheet.


Forsvar: Daniel Granli, AaB – 3.500.000

Granli har spillet stærkt under Oscar Hiljemark, hvor det allerede er blevet til et par assists. Med udsigten til en mulig clean sheet er han et godt bud på holdkortet, men det kræver at man stoler på AaBs defensiv. AaB har spillet godt under Hiljemark, men de er fortsat et bundhold, og det betyder at de laver velkendte bundholdsfejl.


Lars Kramer, AaB – 3.500.000

Kramer er sikker i midten af AaBs forsvar. Han tilraner sig ofte et gult kort, men det må vi leve med. Hvis AaB holder et clean sheet, så er han et fornuftigt bud at have på holdkortet. Det er dog et sats.

Forsvar: Stefan Gartenmann, FC Midtjylland – 5.000.000

Gartenmann er lidt dyr, men FC Midtjylland ser defensivt ganske gode ud, og da han både har leveret assist og mål i denne sæson, så er han mit valg. Jeg kunne være gået med en back, men nu bliver det altså Gartenmann. Clean sheet er målet, alt andet vil være en bonus.

Se videoen ovenfor for at blive klogere på Lynholdet, eller gå til Lynholdet.dk for at læse mere om regel- og pointsystemet i spillet.

Midtbane: Simen Nordli, Randers – 3.500.000

Randers udspillede Brøndby, da de mødte hinanden for et par runder siden, og Simen Nordli var en stor årsag. Det blev til to kasser for nordmanden, og det er egentligt den primære grund til at han finder vej til holdet. Han er billig, Brøndby er ustabile og han har god historik mod dem.


Midtbane: Naata Skyttä, OB – 3.500.000

To mål og to assists i de seneste tre kampe. Skyttä er flyvende og til prisen vil det være tosset at se bort fra Skyttä, særligt når der venter et opgør mod Silkeborg, der absolut ikke er flyvende i øjeblikket. Skyttä kan ikke bevare produktionen, men momentum og form er der i øjeblikket.

Angriber: Aral Simsir, FC Midtjylland – 4.000.000

Det handler stort set kun om Isaksen hos FC Midtjylland, men jeg synes, Aral Simsir er en spændende spiller i front. Han får mere og mere spilletid, og har allerede i denne sæson leveret en del assists – blandt andet i seneste opgør mod Lyngby. Jeg skal ikke bede om meget mere end det.

Tankerne bag de sidste tre pladser

Jeg mangler to midtbanespillere og en angriber, og det er ikke fordi pengene er store, blandt andet på grund af dyr keeper. Jeg overvejer om man kan se bort fra Gustav Isaksen, der er rundens dyreste spiller. FC København-spillerne er billigere end vanligt, men deres ligaform er ikke prangende. Jeg tror, jeg ender med en billig spiller og to semi-dyre folk, der måske kan levere et mål eller en assist.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar