18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – Viborg FF: Odds og optakt den 7. oktober 2022

Jubel hos Viborg-spillerne efter scoringen mod FC Midtjylland i sidste weekend. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lyngby har stadig deres første sejr til gode i Superliga-sæsonen, men pilen peger i den rigtige retning for oprykkerne. Senest fik de 3-3 på Brøndby Stadion. Viborg bliver ved med at imponere. I sidste weekend hentede de et flot point mod lokalrivalerne fra FC Midtjylland. Får Lyngby deres første sejr eller stormer Viborg FF videre mod en plads i top seks? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – Viborg FF. Der er kampstart fredag den 7. oktober 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lyngby – Viborg FF: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby, Danmark
Vejret: 10° og jævn vind

Optakt til Lyngby – Viborg FF: Skader, karantæner og startopstillinger

Lyngby jublede nærmest som om de havde hentet sæsonens første sejr, da dommeren fløjtede søndagens kamp på Brøndby Stadion af. Det endte dog kun 3-3, men må alligevel føles som en sejr, da Lyngby var bagud flere gange i løbet af kampen og først fik udlignet i kampens afslutning. Kigger man på xG, så var der også god grund til jubel i Lyngby-lejren, da Brøndby skabte de klart største chancer i løbet af kampen. Selvom Brøndby ikke har været godt kørende på det sidste, så må det alligevel give et boost i Lyngby-truppen. Lyngby har virkelig haft stolpe ud i løbet af sæsonen, men i søndags var der endelig lidt stolpe ind for de blåklædte oprykkere.

Viborg FF bliver ved med at imponere. I sidste sæson overraskede de daværende oprykkere alt og alle, og i denne sæson har de taget deres niveau til et endnu højere niveau. De grønklædte midtjydere er Superligaens mest formstærke hold, hvor de har undgået at tabe i de sidste fem kampe – som det eneste hold i Superligaen efter Randers’ nederlag i Farum mandag aften. Viborg FF kommer fra et 1-1 resultat mod ærkerivalerne fra FC Midtjylland på udebane, som isoleret set må siges at være godkendt for viborgenserne, men det siger alligevel en del om, hvor Viborg er, når de kan tillade sig ikke at juble vildt over et point mod ‘storebror’, som gennem de sidste år har været en fast del af toppen i dansk fodbold.

Bookmakerne har Viborg FF som favoritter, men vurderer samtidig, at Lyngby har mulighed for at hente et resultat i fredagens Superliga-kamp. Kigger man udelukkende på de sidste par kampe, så bør Viborg måske være endnu større favoritter, men Table of Justice viser dog også, at Lyngby har gjort sig fortjent til langt flere point end de har formået at hente. Derfor ligner oddssætningen på kampen ud til at være ‘spot on’ – og vi kan forvente en tæt og højspændt fredagskamp i landets bedste fodboldrække.


Lyngby – skader:

 • Andreas Bjelland (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Lyngby – karantæner + karantænefare:

 • Lyngby har ingen spillere i karantæne.
 • Marcel Rømer får karantæne ved tildeling af seks karantænepoint.


Viborg FF – skader:

 • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marokhy Ndione (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Viborg FF – karantæner + karantænefare:

 • Viborg FF har ingen spillere i karantæne.
 • Jay-Roy Grot får karantæne ved næste advarsel.

Lyngby forventet startopstilling: Kikkenborg; Gregor, Rømer, Hey; Jørgensen, Chukwuani, Westergaard, Sørensen; Corlu; Gytkjær, Finnbogason

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Bürgy, Zaletel, Bundgaard; Bonde, Grønning, Leemans; Mortimer, Grot, SaidOdds på Lyngby – Viborg FF

Bookmakerne har Viborg FF som favoritter.


Odds-forslag: Viborg ser stærke ud defensivt

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,10
Under 2,5 mål
Gå til unibet *

Godt nok scorede Lyngby tre gange på Brøndby Stadion senest, men ellers har Lyngby haft en del problemer med at få puttet bolden over stregen. To af målene kom efter et hjørnespark – et område, hvor Viborg ser langt stærkere ud end Brøndby gør. Derfor kan Lyngby ikke forvente at skabe nær så mange chancer, som tilfældet var søndag eftermiddag på vestegnen. Defensivt havde Lyngby deres problemer, men Brøndby spillede også meget dynamisk i første halvleg, hvor Lyngby hang efter det meste af tiden.

Viborg har kun lukket mere end ét mål ind pr. kamp i sæsonens første to kampe. Derefter har Lucas Lund i målet og de to stærke midterforsvarer Zalatel og Burgy lukket godt af, ligesom at Jeppe Grønning er vigtig som ankermand på midten. I den anden ende har Viborg mistet en af de helt store profiler i Lonwijk, hvorfor meget nu er overladt til Said, som netop har forlænget sin kontrakt, og den stærke angriber Grot, som også var manden bag målet mod FC Midtjylland senest.

Viborg ser bundsolide ud, og det bliver svært for Lyngby at skabe de store målchancer. Derfor går vi med få mål i fredagens kamp. Hvis Viborg først kommer foran 1 eller 2-0, så kan vi meget vel få en langgaber.


Lyngby – Viborg FF: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyngby spillede 3-3 i deres seneste kamp, hvilket bringer dem på fire point i alt. De ligger sidst i Superligaen.

 • Viborg FF indtager 3. pladsen i tabellen, og de har 20 point efter remis i sidste weekend mod FC Midtjylland.

 • Lyngby har hentet to af deres fire point på eget græs.

 • Viborg FF har vundet en af deres fem udebanekampe i sæsonen.

 • Højrebacken Kasper Jørgensen er Lyngbys topscorer med tre scoringer i sæsonen.

 • Hos Viborg FF er Jay-Roy Grot topscorer med fire scoringer.

 • Dommerstats 1

 • Dommerstats 2

 • Dommerstats 3


Expected Goals: Lyngby vs. Viborg FF – de seneste tre kampe:

Lyngby LyngbyResultatxGViborg Viborg FFResultatxG
Brøndby – Lyngby(3-3) 2,81 – 1,71FC Midtjylland – Viborg FF(1-1) 1,75 – 0,66 
Lyngby – OB(5-1) 0,68 – 0,59Viborg FF – Brøndby IF (0-0)2,70 – 0,65 
AaB – Lyngby(1-1) 0,51 – 1,61Viborg FF – AC Horsens(2-1)2,77 – 0,76


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København20.415 (#6)
Viborg Viborg FF19.220 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland18.114 (#7)
AGF AGF17.116 (#5)
Lyngby Lyngby BK14.54 (#12)
Silkeborg Silkeborg IF13.919 (#4)
Brøndby Brøndby IF13.912 (#10)
NordsjællandFC Nordsjælland13.120 (#2)
Randers Randers FC1322 (#1)
Horsens AC Horsens 1314 (#8)
OB OB12.514 (#9)
AaB AaB10.910 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Hvornår spilles Lyngby – Viborg FF?

Lyngby – Viborg FF spilles fredag den 7. oktober 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Lyngby – Viborg FF?

Lyngby – Viborg FF spilles på Lyngby Stadion i Lyngby, Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar