18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby – Vejle: Odds og optakt den 6. april 2021

Lyngby kan tage endnu et skridt i deres Mission Impossible på vej mod redning, når de tirsdag aften får besøg af nærmeste konkurrent til fornyet billet til Superligaen, Vejle. Østjyderne har aktuelt 4 point ned til Lyngby på den farlige side af nedrykningsstregen, men ender det med sejr til Lyngby tirsdag, er afstanden så lille, som den overhovedet kan blive; 1 point! Men i sæsonens 2 indbyrdes møder har Lyngby endnu ikke slået Vejle, så der er håb for gæsterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – Vejle. Der er kampstart tirsdag d. 6. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.

Odds på Lyngby – Vejle

Oddsene peger i retning af en snæver favoritværdighed til Lyngby. Men oddsene indikerer også, at det bliver tæt.

Lyngby – Vejle: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til Lyngby – Vejle: Skader, karantæner og startopstillinger

Fodbold er et spil med en bold, 22 mand, en stor bane, og så foregår det egentlig rigtig meget mellem ørerne på de 22 aktører. Andre forklaringer kan der næsten ikke være på, at Lyngby gik til vinterpause uden at have vundet i Superligaen overhovedet og lignede en stensikker nedrykker. Og nu er de så Superligaens næstbedste formhold med 4 sejre i de seneste 5 kampe og en reel mulighed for selv at afgøre, om de vil forlænge opholdet i Superligaen til næste sæson. I nedrykningsspillet har de i alt 4 kampe mod Horsens og Vejle, og hvis de kan hente 9-12 point i de 4 kampe, ser det lovende ud for Lyngby, der i grundspillets sidste kamp besejrede netop Horsens. De 4 sejre inkluderer også sejr over de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, de forsvarende pokalvindere fra SønderjyskE og så Randers. Det er virkelig imponerende, hvad Lyngby har gang i, men deres efterår var så ringe, at de ikke kan tillade sig at løfte foden fra gaspedalen og begynde at fedtspille. De skal bruge sejre. Og de skal bruge så mange som muligt.

Helt samme udgangspunkt har Vejle næppe. De har 4 point ned til Lyngby og skal være opmærksomme på risikoen for at ryge under stregen, men de kan nu også med god ret orientere sig op, hvor de lige nu har 5 point til OB, som topper nedrykningsspillet. Dém møder Vejle i næste runde, så sejr mod Lyngby og OB vil katapultere østjyderne derop, hvor de kæmper med om 7. pladsen og playoff-kamp om en europæisk plads. Der er ikke langt fra succes til fiasko, og alle 10 runder i nedrykningsspillet vil dirre af spænding og nervøsitet, hvis Lyngby fortsætter fremgangen, og de 3 øverste, OB, SønderjyskE og AaB, fortsætter deres slingrekurs. Det kan blive Vejles mulighed. Til dette opgør er der tvivl om unge Wahid Faghir, der måtte udgå af U21-EM, og han er stadig tvivlsom til tirsdag aften. Til gengæld er det sikkert og vist, at anfører Jacob Schoop igen er til rådighed efter længere tids fravær, og det må give et løft til Vejle, der sluttede grundspillet med 1 sejr i de sidste 7 kampe – og den allersidste kamp gav en ørefigen ude mod FC Midtjylland på 5-0 og rødt kort til Juhani Ojala, der altså er ude til denne dyst. Det ser svært ud for Vejle, men de kan måske finde trøst i, at de ikke har tabt til Lyngby i de 2 tidligere møder i sæsonen.

Lyngby:
Pascal Gregor (Forsvar, Fast) – Karantæne
Brian Hamalainen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Frederik Gytkjær (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Vejle:
Juhani Ojala (Forsvar, Fast) – Karantæne
Matthew Briggs (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
Thomas Gundelund (Back, Reserve) – Tvivlsom
Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Lyngby forventet startopstilling: Mikkelsen; Fosgaard, Tshiembe, Enghardt, Jørgensen; Hebo, Rømer, Kornvig; Nielsen, Torp, Warming.

Vejle forventet startopstilling: Groothuizen; Mølgaard, Greve, Kolinger, Davidsen; Ezatolahi, Ramadani; Sousa, Schoop, Engel; Faghir.

Odds-forslag: Meget på spil kan give begrænset aktivitet i 1. halvleg

Vejle var enormt skidt kørende og skabte nærmest ingenting i de sidste kampe i slutspillet, mens Lyngby red på en bølge og kynisk udnyttede alle fejl hos modstanderne. Spørgsmålet er, om Vejle har fået samlet sig sammen i landskampspausen, og om Lyngby måske har mistet en smule af deres medvind? Begge hold har spillet en enkelt træningskamp mod 1. divisionshold i pausen. Lyngby tabte 3-2 til Helsingør, mens Vejle vandt med samme cifre mod Silkeborg. Hvis det er en indikation, ser det ud til, Vejle er i bedring.

Der er næppe tvivl om, begge hold vil være klar over betydningen af kampen. Et nederlag kan spolere taberens forår næsten fuldstændig. Derfor må vi forvente, at begge mandskaber lægger en kende forsigtigt fra land. Vejle har tidligere på foråret vist store evner for at neutralisere kampe, og de kommer direkte fra 5-0-nederlag i Herning og 9 indkasserede mål i de sidste 4 kampe i grundspillet. De skal have sat en prop i tingene, og der er givetvis blevet trænet forsvarsspil i Vejle i den seneste tid.

Det er ikke sikkert, de bruger så meget tid på det i Lyngby. De vil frem over stepperne og have fat i bolden og skabe chancer. Kun i de første 2 kampe efter vinterpausen blev der ikke scoret i første halvleg hos Lyngby. I de øvrige 7 er der åbnet for sluserne allerede før pausen. Derfor bliver det ikke et spil på 0-0, men derimod et krydsspil. Så kan der falde mål – de skal bare lave et hver. Anbefalingen er uafgjort ved pausetid.

SpilXperten.com anbefaler: 1. Halvleg X til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Lyngby – Vejle: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby er nummer 5 i nedrykningsspillet med 20 point efter 22 runder.

  • Statistikken for Lyngby er 5-5-12 og målforskellen 25:43. På hjemmebane er de noteret for 1-5-5 og 8:20.

  • Vejle er én plads bedre i tabellen og indleder nedrykningsspillet som nummer 4 med 24 point for 22 kampe.

  • Indtil videre er Vejle noteret for 6-6-10 og 25:37. På udebane har de hentet 3-2-6 og 12:21.

  • Hos Lyngby deler Jens Martin Gammelby og Emil Nielsen topscorerrollen med hver 4 træffere i sæsonen.

  • Allan Sousa har scoret 6 mål for Vejle i sæsonen, og det er nok til at være østjydernes topscorer indtil nu.

  • Deres 2 møder i denne sæson er endt med 1 uafgjort og 3-2-sejr til Vejle, da de var på hjemmebane. Senest spillede de 0-0 i Lyngby 20. december 2020.

Skriv et svar