18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Lyngby tager imod Vejle til nedrykningsgyser

| Sidst opdateret:


Der venter en vaskeægte bundgyser fredag aften, når Superligaens nummer 10, Lyngby, tager imod nummer 11 Vejle. Er det nu, at gæsterne spiller sig over stregen for første gang i sæsonen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – Vejle. Der er kampstart fredag d. 26. april 2024 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller TV3 Sport. 

LyngbyVejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Lyngby Stadion
Vejret: 9° og let vind

Vejle Boldklub vs Hvidovre
Vejle Boldklub

Uafgjort

Hvidovre

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

LyngbyVejle Boldklub preview

Der er lagt i kakkelovnen til en ordentlig gyser fredag aften nord for København. Lyngby og Vejle gør hver især meget lidt for at sikre endnu en sæson i Superligaen, og spændingen i bunden af rækken lever derfor i bedste velgående.

Hvidovre har så godt som sat sig på den ene nedrykningsplads, mens OB, Lyngby og Vejle kæmper for at undgå at blive det andet hold, som må tage turen ned i NordicBet Ligaen.

Inden opgøret er Lyngby to point foran Vejle på 11.pladsen, mens OB på 10.pladsen har tre point til nedrykning med seks kampe tilbage af sæsonen. Hvem ender med at trække nitten?

Odds og optakt til Lyngby - Vejle i Superligaen

Lyngby kom lovende fra start i Viborg senest, men måtte for fjerde gang i streg gå fra banen uden sejr. Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Der har været tæt på ingen David Nielsen-effekt i Lyngby, som kun har vundet én af seks kampe med den iltre indpisker ved roret. I weekenden fik nordsjællænderne en lovende start ude mod Viborg, da Gudjohnsen scorede efter få minutter, men på trods af en udmærket indsats endte det alligevel i et 2-1 nederlag.

Vejle havde en alletiders mulighed for at bringe sig over stregen for første gang i sæsonen, da de var oppe imod bundproppen Hvidovre søndag eftermiddag, men som set flere gange før, forpassede vejlenserne chancen.

Prelec’ mandskab leverede en ganske forfærdelig indsats på den københavnske vestegn, hvor de fortjent tabte med 2-1, og er dermed uden sejr i de seneste tre kampe.

Forventede startopstillinger Lyngby – Vejle Boldklub

Lyngby: Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Odds-forslag: Hverken Lyngby eller Vejle ved hvordan man vinder

Spændingen i bunden af Superligaen lever i bedste velgående fordi, at hverken Lyngby, Vejle eller OB formår at vinde særlig mange fodboldkampe.

Gæsterne har ikke været over stregen på noget tidspunkt i sæsonen, og har undervejs glippet flere udmærkede muligheder for at bringe sig oven vande, og havde det også så sent som i weekenden, hvor de leverede en meget skuffende indsats ude mod Hvidovre.

Aktuelt er Lyngby og Vejle nok Superligaens mindst sindsoprivende mandskaber, hvorfor jeg heller ikke har særlig store forventningerne til opgøret rent underholdningsmæssigt.

Der er enormt meget på spil for begge mandskaber, som umiddelbart har større forcer i defensiven end i offensiven, og derfor må man også forvente et tæt og jævnbyrdig duel på Lyngby Stadion.

Lyngby har blot hentet én sejr i de seneste ni kampe, mens Vejle kun har sejret én gang i de seneste seks. Af den grund er det også svært at pege på en vinder i opgøret, som meget vel kunne ende uforløst med en målfattig pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,30
Uafgjort
Gå til bet365 *

Lyngby – Vejle Boldklub live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem Lyngby – Vejle Boldklub på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles LyngbyVejle Boldklub?

Lyngby – Vejle Boldklub spilles fredag d. 26. april 2024 kl. 19:00.

Hvor spilles LyngbyVejle Boldklub?

Lyngby – Vejle Boldklub spilles på Lyngby Stadion.

Forventede startopstillinger Lyngby – Vejle Boldklub

Lyngby: Skader og karantæner

Vejle Boldklub: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar