18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby – SønderjyskE: Odds og optakt den 21. april 2021

Lyngby tager mod SønderjyskE i Superligaens nedrykningsspil. Værterne har været flyvende, og efterhånden som banerne bliver bedre, bliver Lyngby vel også bare bedre? Men betyder det, SønderjyskE er chanceløse? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – SønderjyskE. Der er kampstart tirsdag d. 21. april 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+.

GÅ TIL


Lyngby – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 9° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 10:07.


Optakt til Lyngby – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Lyngby er næstsidst i tabellen. Men de seneste otte kampe har givet fem sejre og bare et enkelt nederlag. Fra en status som de facto rykket ned er de nu et sprudlende, levende og for de fleste modstandere meget farligt bud på overlevelse i nedrykningsspillet. De har slået Horsens to gange og SønderjyskE én gang i de forløbne otte kampe. Bliver det til sejr nummer to, når SønderjyskE er på besøg onsdag aften, vil træner Carit Falchs mandskab være ét point fra redning. Ét! Det er jo nærmest en slags fodboldmirakel, de er i gang med. Da holdene gik på juleferie efter 13 runder af grundspillet, havde Lyngby stadig ikke vundet en eneste kamp. Nu står de her 12 runder senere og har hapset seks sejre. Det er ganske enkelt vildt imponerende. Holdet spiller med en vild gejst og ukuelig optimisme, hvilket fører til mange chancer, muligheder og farlige situationer. Og det har altså givet pote indtil nu. Men hvad sker der, hvis de ryger over stregen og pludselig går fra at være jægerne til at være de jagede? Kan de også håndtere dét pres? For det kan meget hurtigt blive deres nye virkelighed.

Det må være en kende surrealistisk for SønderjyskE for tiden. De besejrede de forsvarende mestre fra FC Midtjylland over to semifinaler i DBU Pokalen og er nu i finalen for andet år i træk. Kæmpe præstation af holdet fra Sønderjylland. Men omvendt er de efter bare to sejre i forårets 12 kampe – som har givet hele otte nederlag – gået fra et relativt fornuftigt bud på deltager i mesterskabsspillet til nu at være fire point fra nedrykningsstregen i ekstremt dårlig form. Det må ikke være let at vide, hvilket ben de skal stå på – Det glade? Eller det bekymrede? Søndagens udekamp i Odense lignede egentlig længe endnu en fiasko efter et brag af en scoring af fynboernes Bashkim Kadrii i kampens indledning og forholdsvis kontrol til OB derfra. Men 10 minutter inde i anden halvleg blev SønderjyskE reduceret til 10 mand efter rødt kort til Philip Schmiedl, og det gjorde noget ved sønderjydernes afklarethed. Deres fokus blev naturligt nok længere tilbage på banen og paradoksalt nok gav det bedre plads, og de fik udlignet cirka midtvejs i halvlegen og red det fynske pres af, så det endte uafgjort. Det var vist det maksimale, SønderjyskE kunne håbe på, som det hele udviklede sig. Så nu skal de til Lyngby og bevise, at sejr over FC Midtjylland og uafgjort i undertal ude mod OB ikke er tilfældigheder, men at de er på vej frem igen. Vi får se.

Lyngby:

 • Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
 • Adam Sørensen (Back, Reserve) – Skadet

SønderjyskE:

 • Philipp Schmiedl (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Mads Albæk (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Lyngby forventet startopstilling: Mikkelsen; Jørgensen, Tshiembe, Enghardt, Crone; Kornvig, Rømer, Hebo; Nielsen, Torp, Gammelby.

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Simonsen, Gartenmann, Banggaard, Hende; Holm, Eskesen, Ekani, Vinderslev, Wright; Jacobsen.

Odds på LyngbySønderjyske

Oddsene på kampen afslører, at bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter til opgøret.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Mål i gyserkamp

Det er en ekstremt vigtig kamp. Nederlag til et af holdene vil sætte dem i en prekær situation. Det plejer at fordre en forsigtig tilgang til spillet. Men er Lyngby i stand til det i deres nuværende form? Vil det være klogt af dem? I fem af deres seneste seks kampe er der scoret mindst tre mål. I fire af de seks er begge hold kommet på tavlen.

Næsten samme mønster gør sig gældende for SønderjyskE. Tæller vi pokalkampene med, er fem af deres seneste seks kampe endt med scoring fra begge hold, mens fire kampe har budt på mindst tre scoringer. Og det har jo været alvor for begge mandskaber et stykke tid, så enten gider de ikke eller også magter de ikke at lukke kampene ned og spille 0-0, vinde og tabe 1-0 og så videre. Det kommer jo ud på det samme for os, der kigger.

Tre af deres seneste fem møder i Superligaen er endt uafgjort, og det kunne den her sådan set også godt gå hen at gøre, men det bliver uden scoringer. Og i syv af Lyngbys seneste ni kampe har de selv scoret mindst to gange, mens det samme gør sig gældende for SønderjyskE i fem af deres seneste otte kampe. Anbefalingen bliver over 2,5 mål i opgøret.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
1,88
Over 2,5 mål
Besøg 888Sport *


Lyngby – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

 • Lyngby er stadig på nedrykningsplads som nummer 5 i nedrykningsspillet med 25 point for 25 kampe. Holdet har hentet 5 point i de første tre kampe siden grundspillet.

 • Den samlede statistik for Lyngby er 6-7-12 og 30:46.

 • SønderjyskE er på 3. pladsen i nedrykningsspillet med 29 point for 25 kampe.

 • SønderjyskEs statistik for hele sæsonen er nu på 8-5-12 og en målscore på 35:39. De foreløbig tre kampe i nedrykningsspillet har givet 1 point.

 • Emil Nielsen og Mathias Hebo Rasmussen er med 5 mål hver Lyngbys delte topscorere.

 • Hos SønderjyskE holder Anders K. Jacobsen fast i æren som topscorer med 10 sæsontræffere.

 • Lyngby vandt seneste indbyrdes møde, da de 1. marts drog til Haderslev og hentede en 4-1-sejr.

 • De seneste fem indbyrdes opgør i Superliga-regi har givet hvert hold én sejr, mens tre altså er endt uafgjort.Expected Goals: Lyngby – SønderjyskE – de seneste tre kampe

LyngbyResultatxGSønderjyskEResultatxG
Horsens –
Lyngby
(1-3)1,79
1,79
OB –
SønderjyskE
(1-1)0,93
0,79
Lyngby –
AaB
(2-2)1,66
0,97
SønderjyskE –
FC Midtjylland
(3-1)1,08
1,98
Lyngby –
Vejle
(0-0)0,81
0,53
SønderjyskE –
Horsens
(2-3)1,16
1,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar