18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – OB: Odds og optakt den 18. september 2022

Lyngbys Kasper Jørgensen har scoret til 1-0 i 3F Superligakampen mellem AaB og Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park, søndag den 11. september 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Bundbrag i den danske Superliga mellem Lyngby, som stadig ikke har vundet en kamp i sæsonen, og OB som fik oprejsning med en sejr over FCK i sidste weekend. Henter Lyngby sæsonens første sejr eller kan OB tage et hop op i tabellen med tre point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – OB. Der er kampstart søndag den 18. september 2022 kl. 14:00. Se kampen på Discovery+.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Lyngby – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Lyngby Stadion, Lyngby
Vejret: 17° og jævn vind

Lyngby – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Lyngby har været lige ved og næsten flere gange i sæsonen, men De Kongeblå har stadig sæsonens første sejr til gode. Senest mod AaB var Lyngby igen foran, og spillede faktisk en rigtig fin kamp, men måtte i sidste ende nøjes med ét point. Fortsætter den tendens, så går der ikke mange uger, før vi allerede har fundet den første nedrykker. Det er egentlig ærgerligt, fordi Lyngby har bidt fint fra sig i størstedelen af kampene. Problemet for dem er, at de har svært ved at sætte 90 gode sammenhængende minutter sammen, og at de har lavet alt for mange børnefejl i defensiven. Og det koster bare på Superliga-niveau sammenlignet med 1. division.

Lidt af de samme kendetegn kan man faktisk sige om OB. Forventninger til OB er bare langt større, så kritikken er også herefter. Et utrolig skuffende pokalexit mod Nykøbing FC blev fulgt op af en sejr over FCK, hvilket trods alt må give forhåbninger om lysere tider på Fyn. Andreas Alm er stadig ved roret og sejren mod FCK kunne meget vel være hans livsline.

Det er ved at være ‘last call’ for Lyngby, hvis ikke de skal hænge for langt efter de øvrige hold i Superligaen. Mon ikke Lyngby vil gøre alt for at hente sæsonens første sejr. Det ser i hvert fald ud til, at det bliver en af efterårssæsonens største muligheder for tre point mod et slagent OB hold.


Lyngby:

  • Andreas Bjelland (Forsvar, Fast) – Skadet


OB:

  • Emmanuel Sabbi (Kant, Fast) – Skadet

Lyngby forventet startopstilling: Kikkenborg; Rømer, Riis, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Chukwuani, Sørensen; Kaastrup, Kristensen, Sigurdsson

OB forventet startopstilling: Hansen; Mickelson, Paulsen, Ivancevic, Skjelvik; Tverskov, Gigovic; Tongya, Jebali, Frøkjær; Kadrii


Odds på Lyngby – OB

Bookmakerne har hjemmeholdet som favoritter i søndagens bundopgør i Superligaen.


Odds-forslag: Bundopgør ender uden vinder

Lyngby har stadig deres første sejr til gode i sæsonen. Pilen peger dog i en positiv retning, og særligt senest mod AaB var der positive takter at tage med. På hjemmebane har Lyngby hentet to af deres tre point i sæsonen med uafgjorte resultater mod Silkeborg og FC Midtjylland.

OB har stille og roligt fået styr på den med tre sejre i de seneste fire kampe i Superligaen, og senest med en flot sejr mod FCK. Alligevel så svinger niveauet hos fynboerne gevaldigt, og de har haft problemet med at sætte 90 gode minutter sammen.

Det kan meget vel udvikle sig til en nervøs kamp, hvor begge hold er bange for at tabe, så derfor går vi med krydset.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,50
Uafgjort
Gå til Bet365 *


Lyngby – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby ligger sidst i Superligaen og har stadig nul sejre i sæsonen.

  • OB slog FCK senest, hvilket bringer fynboerne op på 10 point – det samme som Brøndby og FC Midtjylland forud for 10. spillerunde.

  • Mathias Kristensen, Emil Nielsen og Kasper Jørgensen har alle scoret to gange for Lyngby i sæsonen.

  • Bashkim Kadrii er OBs topscorer med fire mål sæsonen.

  • OB har vundet fire af de sidste fem indbyrdes opgør.


Expected Goals: Lyngby – OBde seneste tre kampe:

LyngbyResultatxGOBResultatxG
AaB – Lyngby(1-1) 0,51 – 1,61OB – FCK(2-1) 1,14 – 1,04
Lyngby – Randers(0-2) 1,72 – 1,46OB – Viborg(0-2) 2,14 – 1,51
Viborg – Lyngby(0-8) 2,46 – 1,24Silkeborg – OB(1-2) 0,83 – 1,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lyngby – OB?

Lyngby – OB spilles søndag den 18. september 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Lyngby – OB?

Lyngby – OB spilles på Lyngby Stadion, Lyngby.

Skriv et svar