18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – FCK: Odds og optakt den 19. august 2022

FCK leverede en stærk europæisk indsats tirsdag aften mod Trabzonspor, men kan københavnerne også på regnfuld aften i Lyngby? (Foto: Bildbyrån)
FCK leverede en stærk europæisk indsats tirsdag aften mod Trabzonspor, men kan københavnerne også på regnfuld aften i Lyngby? (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften leverede FCK endnu en af deres velkendte ‘store europæiske aftener’ i Parken, hvor det blev til en 2-1 sejr over Trabzonspor. Kan løverne også hive sig op til en sejr fredag aften, når de gæster anderledes upåagtede Lyngby? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Lyngby – FCK. Der er kampstart fredag d. 19. august 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Lyngby – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Lyngby Stadion
Vejret: 23°, svag vind og heldagsregn

Optakt til Lyngby – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

FCK’s hidtidige præstationer i denne sæson må siges at være helt i øst og vest. Det er således allerede blevet til umanerligt ringe præstationer mod Horsens, Viborg og Randers, som alle er lykkedes med at besejre de forsvarende danske mestre. I seneste Superliga-runde kollapsede københavnerne hjemme i Parken mod Randers, i en kamp, hvor de ellers sad på en 1-0 føring indtil 58.minut, men alligevel endte med at tabe 3-1. Derfor var der også bange anelser på FCK’s vegne inden CL-kvalkampen mod Trabzonspor tirsdag aften, men her var der helt andre boller på suppen. Jess Thorups mandskab spillede en virkelig stærk kamp, som de ikke ufortjent vandt med 2-1, et resultat, som med lidt mere held kunne have blevet endnu bedre. Tirsdagens kamp ryger i samme kategori som derbyet mod Brøndby, hvor FCK også leverede på et højt niveau, og fortjent vandt med 4-1. Det er som om, at motivationen er en lidt anden til de store kampe foran propfyldte lægter i Parken end til de mere usexede kampe, som fx her mod Lyngby.

FCK’s tanker er nok delvist rettet på onsdagens returopgør mod Trabzonspor, mens Lyngby ser frem til hvad der er forventet at blive en sand festdag på hjemmestadionet. Lægterne på Lyngby Stadion forventes udsolgt for første gang i 3 år, når FCK kommer på besøg fredag aften, så hjemmeholdet vil formentlig være voldsomt opsatte efter at snuppe sæsonens første sejr. Nordsjællænderne har egentlig gjort det meget pænt i sæsonens første fem kampe, men der mangler altså lige den afgørende skarphed og koldblodighed i begge felter. Spillemæssigt har Lyngby været fint med i stort set alle kampe, men det har altså kun kastet 2 point af sig indtil videre. Begge hjemmeholdets point i sæsonen er hentet hjemme på Lyngby Stadion mod ellers stærke modstandere i Silkeborg og FC Midtjylland, så intet er selvfølgelig umuligt, når der fredag tilmed er meldt udsolgte tribuner. Nordsjællænderne skal i gang med at vinde nogle fodboldkampe, hvis ikke de indenfor den nærmeste fremtid skal isoleres i bunden af rækken.


Lyngby:

  • Adam Sørensen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


FCK:

  • Kamil Grabara (Mål, Fast) – Skadet

Lyngby forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Riis, Bjelland; Jørgensen, Westergaard, Rømer, Larsen, Hamalainen; Kristensen, Nielsen.

FCK forventet startopstilling: Ryan; Ankersen, Vavro, Boilesen, Jelert; Lerager, Falk; Johanneson, Haraldsson, Daramy; Biel


Odds på Lyngby – FCK

Oddsene peger på FCK som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Hjemmeholdet byder op til dans på fyldt Lyngby Stadion

FCK har været som nat og dag indtil videre i sæsonen, som har budt på overbevisende præstationer og sejre mod blandt andre Trabzonspor og Brøndby, mens det allerede er blevet til uventede nederlag til Horsens, Viborg og Randers. De er svære at finde ud af de københavnere! Jess Thorups mandskab var i aktion tirsdag aften, og skal allerede i ilden igen her fredag mod Lyngby, mens der venter returopgør mod Trabzonspor onsdag i næste uge. De er spændt hårdt for i denne uge, hvor det største fokus må være på at sikre Champions League-gruppespil.

Lyngby har spillet fine kampe indtil videre, dog uden det ønskede pointudbytte. Især hjemme på Lyngby Stadion har nordsjællænderne bidt godt fra sig med 2-2 mod Silkeborg og 3-3 mod FC Midtjylland. Til dette opgør er der udsolgt på stadion for første gang i tre år, og det må alt andet lige give et ekstra boost til hjemmeholdet. FCK virker til at trives bedst til de store kampe hjemme i Parken, så hvordan vil de håndtere udebaneturen til Lyngby? Gæsterne har formentlig et halvt øje på Trabzonspor-kampen i næste uge, mens tirsdagens opgør måske stadig sidder i stængerne. Med FCK’s svingende Superliga-præstationer in mente, så kan jeg godt forestille mig, at hjemmeholdet kan byde op til dans her. Anbefalingen lyder på, at begge mandskaber finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Lyngby – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • Lyngby er nummer 10 i Superligaen efter 2 point i de første fem kampe.

  • Efter fem spillerunder indtager FCK blot 8. pladsen i Superligaen med 6 point.

  • Mathias Kristensen og Emil Nielsen deler topscorerværdigheden hos Lyngby med 2 kasser hver.

  • Pep Biel er topscorer i FCK med 4 ligamål.

  • I 20/21-sæsonen lykkedes det ikke FCK at vinde på Lyngby Stadion, hvor kampen endte 2-2. Til gengæld vandt løverne hjemme med 3-1.

     


Expected Goals: Lyngby vs. FCK de seneste tre kampe:

LyngbyResultatxGFCKResultatxG
AGF – Lyngby(1-0) 0,67 – 0,64FCK – Trabzonspor(2-1) 1,26 – 0,87 
Lyngby – Midtjylland(3-3) 1,31 – 1,51FCK – Randers(1-3) 2,55 – 0,99
Nordsjælland – Lyngby(2-1) 0,75 – 1,27FCK – Brøndby(4-1) 3,26 – 0,49
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Lyngby – FCK?

Lyngby – FCK spilles fredag den 19. august 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Lyngby – FCK?

Lyngby – FCK spilles på Lyngby Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar